Şimdi Ara

Kingston en hızlı USB belleğini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kingston en hızlı USB belleğini duyurdu

Depolama ürünleri konusunda dünya lideri firmalardan olan Kingston en hızlı USB belleğini duyurdu. Kingston DataTraveler Max Flash bellek sektörün de en hızlıları arasında yer alıyor. 

Kingston DataTraveler Max özellikleri neler?

USB Tip-C bağlantısı kullanan USB bellek USB 3.2 Gen 2 standardını kullanıyor ve 1000MB/s okuma ile 900MB/s yazma hızlarını ulaşabiliyor. Bu sayede yeni nesil mobil cihazlar ve bilgisayar sistemlerinde iyi bir alternatif olabilecek. 

Ayrıca Bkz.Milyarder Mark Cuban ne kadar Dogecoin’e sahip olduğunu açıkladı

Dayanıklı bir kasaya sahip olan bellek anahtarlık için bir yuva da barındırıyor. LED durum bildirimi ise kullanıcıları süreçten haberdar ediyor. Sadece 12 gram ağırlığında olan bellek 256GB-512GB-1TB kapasite seçenekleri ile kullanıcılara sunulacak. Şimdilik Kingston DataTraveler Max için bir fiyat açıklanmadı. 

Kaynak:https://www.techpowerup.com/286145/kingston-digital-ships-record-breaking-datatraveler-max-usb-3-2-gen-2-flash-drive

• Buna oyunları atacaksın, heryerde oynarsın oyunlarını :) Hızları baya iyi

• Güvenemiyorum bu markaya.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Bu tip USB bellekler sürekli okuma yazma da ciddi ısılara ulaşabiliyor. Dediğiniz senaryoda kullanım pek mümkün olmayabilir.

• Kingston ilk aldığınızda normal çalışan zaman geçtikçe çok sıkıntı çıkaran bir marka. Üç farklı belleğini kullandım üçüde yazma hızında aşırı düştü. 2 sinde ise yazma hızında düşüşün yanında dalgalanma oldu. 1 sn içinde 0 ile 5 mb/s arasında dalgalanıyorlardı tek dosya olmasına rağmen. Garantiden gelen yenileri de aynı şekilde. Samsung ve sandisk en kötüsünü bile alsanız kat kat iyidir 2.0 ları bile 10-20mb/s yazmalara ulaşabiliyor.

Size tavsiye ben çok fazla elektronik atık üretmeye başlayınca bunlar bozuldukları için, 3.1 kart okuyucu yanında yüksek hızlı mikrosd kartlar aldım. Hem daha uyguna geliyorlar, daha az bozuluyorlar, okuma yazma oranları usb belleklere göre yüksek, pc telefon tablet kamera vs yanında ne varsa takıp bakabiliyorsun, ve yer kaplamıyorlar.

Hdd ssd kullan diyeceksiniz, var ama çok yer kaplıyor ve ağırlar. Kartlar ve okuyucu cüzdanda bile taşınabiliyor. Ayrıca kamera mobil pc üçgeninde iş yapamıyorlar.

• Soru şu: Bu cihazın fiyatı M.2 modülü takılabilen USB 3.2 Gen 2 destekl, sistemden daha mı ucuz olacak. M.2 li sistemler daha hızlı çünkü...

• okuma yazma hızlarına göre fiyatı olur 256 gb 1000/900 tl civar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eskiden HDD ve SSD diye bir şey vardı :)
    hatırlayanınız var mı !? :D

• bahaneler üretmek yerine
    açık açık fakirim alamıyorum
    almayı çok isterdim de
    bi rahatla :) :D

bak seni dışlamıyoruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 31 Ağustos 2021; 16:4:52 >
  • Windows to go için süper.

• Fiyatına göre düşünülür :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.