Şimdi Ara

Kinguin Crazy Weekends Etkinliği (ANA KONU) [Bu hafta GTA V, CIV V(Complete Edition), Doom..] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha oynamadım hocam twitterda videosunu görmüştüm fena oyuna benzemiyor fiyatı da yüksek diye kaptım. bakalım nasıl çıkacak
  • 0 puan gostrio nden aacba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Bu hafta şimdilik
    ETS 2
    Sid Meier's Civilization V: Complete Edt
    Eternal Step
    Hatred
  • bugün bereketli geçti.

prey
    dead island
    trackmania
    stellaris
  • Bir şey alamadım 350 puan öyle duruyor

• BlokShot kullanıcısına yanıt
    sorma abi ya para sıfırlanıyor ya siteden kendi kendine çıkıyor ya you have already claimed this game diyor sıyırdım resmen
  • balikekmekyedim kullanıcısına yanıt
    20 dakikadır aynı duruma sövüyorum

• Bu sitenin anasını ve babasını veya bütün sülalesini bir bir okşayayım

• BlokShot kullanıcısına yanıt
    Ayni durumu ben gun basindan beri yasiyorum. Valla alan bala sansa mi aliyor nasil aliyor anlamiyorum ki.. bilgisayar cep telefonu gizli sekme denemedigim sey kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blood bowl 2 aldım
  • alamayan arkadaşlar ben nasıl aldığımı açıklayayım. sistem klasik.

1)Sayaç bitiyor 0`a geliyor birkaç defa f5liyorsunuz. yaklaşık 20-25 saniye sonra 59.40 gibi bir süreden başlıyor sayaç. bu sayaç geldiğinde oyunlar gelmiş oluyor. ama sağ üstte yazan coininiz büyük ihtimalle sıfır yazıyor olacak.
    2)sakince 2 veya 3 defa f5leyin. her f5ten sonra sayfanın yüklenmesini yani yaklaşık 2 saniyeyi bekleyin coinleriniz gelmiş gözüküyorsa işlem tamamdır, sayfayı aşağı indirip istediğiniz oyunu claimleyin.
    3)claimlerken birkaç defa tıklamayın tek bir defa tıklayın. key kaldıysa size gelecektir

NOT: PC veya telefon olması çok önemli değil ama nereden girerseniz girin google chrome gizli sekmeyi öneriyorum ben. Gizli sekme olmadığı takdirde hesaptan atma sıkıntısı çok fazla oluyor geçmişte çerezler biriktiği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 23 Haziran 2019; 23:13:17 >
    Coini nasıl kasıyoruz ayrıca bu önümüzdeki hangi gün saat kaçta başlayacak hocam

• Bu hafta da sıkıntılı, saçma bir sistem olmasına karşın bugün biraz daha rahatlamıştı. Brothers a Tale of Two Sons, Hitman BM, Bulletstorm ve Dragon Age Origins alabildim. Umarım haftaya aynı şekilde sömürmezler zamanımızı.

• hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    her gün 50lik alıyoruz tıklayarak.
    haftaya cuma saat 6da olur eğer haftaya da olacaksa. bazı haftalar ara veriyorlar galiba her hafta olmayabilir
    Hocam bahsettiklerinizin aynisini birebir yapmama ragmen, dun genel olarak key kalmadi uyarisi, bugun ise neredeyse tum oyunlari denedim ve hepsinde oyuna zaten sahipsiniz uyarisi aldim. Halbuki su ana kadar hicbir oyun hesabimda gozukmuyor.
    Valla siz alabildiyseniz helal olsun, kismet bir sure daha denemeye devam ederim baktim olmadi zaten birakirim ben.

• Sinirli değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 24 Haziran 2019; 0:4:0 >
  • Neden yani ne için böyle bir şey yapiuorlar

• Arkadaşlar Dragon Age Inquisition alıp da oynamayacak varsa yollar mı bana? Haftaya da ben istediği oyunu zorlarım almak için. Fakat bu sistemi beceremedim bir türlü. Alamıyorum oyun. Puan öylece durdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta
    Outlast
    Hitman Absolution
    Burnout Paradise
    Company of Heroes
    Dragon Age Origins

Bu hafta
    👌👌👌

• Kinguin Crazy Weekends Etkinliği (ANA KONU) [Bu hafta GTA V, CIV V(Complete Edition), Doom..]
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.