Şimdi Ara

Kinguin Crazy Weekends Etkinliği (ANA KONU) [Bu hafta GTA V, CIV V(Complete Edition), Doom..] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağlık olsun :) 150 krown geri gelmiştir ama bete girerken 25-50 verdiğiniz krown geri iade edilmiyor
  • balikekmekyedim kullanıcısına yanıt
    Doğru iade edilmiş anca minimum 1500 toplamak lazım ki iyi oyun tutturabilesin gerisi boş bende gider biriktiririm baht yok kullanma tarihi biter:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açık arttırma sistemine müdahale var sanki. Bütün oyunlar her hafta aynı değerde seyrediyor ve 1500'lerin altına düşülmemeye başlandı kolay kolay. Bu sistem bir tek bana mı her gün 50 veriyor da insanların bu kadar eli açık ben anlamadım?
  • Tombala dan kazanılan key nereye gelıyor bulmadım bır turlu arkadaşa mınecraft cıkmıs ılk defa katılmıs :D
  • Bu hafta oyun sayısı azalmış ancak daha kaliteli oyunlar eklemişler:

https://kinguin.ly/free-this-week-the-finest-games/

• Bedava crown alma süresi de kısatılmış, 17 saate düşmüş.
  • 2 gün önce aldım, geri sayım 8 saatten başladı. Sonraki sefer aldığımda bu defa 12 saatten başladı. Dün aldım 24 saatten başladı

• Neco. kullanıcısına yanıt
    İlk başladığı dönemlerde bir gün almayı unutmuştum, ertesi gün ard arda 2 kez almıştım. O zaman arada dengesizlikler oluyor. Hellcase, csgolive sitelerinin günlük bedava kutu açma zamanlarına göre ayarlıyorum ben genelde. Üçünü de aynı anda halletmiş oluyordum.
  • Crown almayı 24 saat ilkesine göre değil de; gün değişimine göre belirlemişler.Baştan beri olması gereken de buydu zaten.
  • div2 tombalaya mı çıkacak acaba bu hafta
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla bu hafta bütün oyunlar hem bid olarak hem de tombalaya gelecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neco.

Anladığım kadarıyla bu hafta bütün oyunlar hem bid olarak hem de tombalaya gelecekmiş.
    olabilir, o zaman fifa, rage2, div2 alır tokenleri bitiririm
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Rage 2 EU bölge kilitli olabilir, ona dikkat et hocam

• Fifa da minecrafta benzemez umarim o kadar ugrastik adamlar gecersiz kod yolladilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaGLe Power

Fifa da minecrafta benzemez umarim o kadar ugrastik adamlar gecersiz kod yolladilar.
    bana da geçersiz minecraft kodu yollamışlardı boşuna bete girerkenki 75 crown'dan olmuştum
  • Adam cikartti mali vurdu masaya resmen. Ula 3900 puan nedir bee !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knight of Rose kullanıcısına yanıt
    4700 puan
  • Bekledigime degdi fıfa kaptım bitane.
  • 4700 nedir yahu ?
  • az önce 10 aa oyun gelecek diyordu şimdi 4 tane koymuşlar

div 2 çıkmadı bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 4 Ekim 2019; 18:3:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.