Şimdi Ara

Kioxia Flash Bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir markette Toshiba'nın yan sanayisi Hayabusa benzeri modeli Kioxia usb bellek var. Bunları kullanan var mı, sizce sıkıntı yaratır mı?

• Merhaba, Kioxia Toshiba Memory nin yeni ismidir. Firmamız geçtiğimiz yıl isim değiştirmiştir. Üretim ve Fabrikalarımız Japonyada olduğu gibi devam etmeketdir. Ayrıntılı bilgi için sitemizi ziyaret edebilir Kioxia Türkiye Facbook ve Instagram sayfarlında ulaşabilirsiniz.   

• quote:

Orijinalden alıntı: Kioxia Türkiye

Merhaba, Kioxia Toshiba Memory nin yeni ismidir. Firmamız geçtiğimiz yıl isim değiştirmiştir. Üretim ve Fabrikalarımız Japonyada olduğu gibi devam etmeketdir. Ayrıntılı bilgi için sitemizi ziyaret edebilir Kioxia Türkiye Facbook ve Instagram sayfarlında ulaşabilirsiniz.   

Ürünü aldım hocam, memnun kaldım. İlginiz için teşekkür ederim. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED4010EAB

Ürünü aldım hocam, memnun kaldım. İlginiz için teşekkür ederim. 

Alıntıları Göster

Merhaba Asus DSL-AX82U modemde kullanmak üzere usb 3.0 bellek araştırıyorum. Kullandığım bazı usb 3.0 bellekler çok ısınıyor. Bu modemde sürekli takılı olarak kullanmak üzere, az ısınabilecek hangi model usb 3.0 belleği tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: truecupper

Merhaba Asus DSL-AX82U modemde kullanmak üzere usb 3.0 bellek araştırıyorum. Kullandığım bazı usb 3.0 bellekler çok ısınıyor. Bu modemde sürekli takılı olarak kullanmak üzere, az ısınabilecek hangi model usb 3.0 belleği tavsiye edersiniz.

Alıntıları Göster

Kingston Dt-g4

Kingston Dt- Exodia

Toshiba Hayabusa 3.0

Bunlar da plastik olduğu için ısınmıyor fazla. Metal usb tavsiye etmem çabuk ısınıyorlar, üstteki ikisi hızlı, toshiba biraz daha yavaş, bir de Kingston'ın üstteki iki modelinin girişi büyük, kırmadan kullanmakta yarar var, ve fazla ısınmıyorlar.

Bir de sandisk ultra fit 3.1. plastik olan var, o da az bir miktar ısınıyor ama çok hissedilir derecede oluşuna rastlamadım.

• truecupper T kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nifesima

Hocam Kioxia ile Toshiba arasında fark yok, muhtemelen aynı şirket, yine aynı şekilde Sandisk'i de WD satın almış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb flash kapasite bilinmiyor
    11 yıl önce açıldı
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam Dostum

Evet Kioxia Toshiba nın yeni ismi, güvenle kullanabilirisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nifesima

Selam Dostum

Evet Kioxia Toshiba nın yeni ismi, güvenle kullanabilirisin

Anladım hocam, teşekkür ederim. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.