Şimdi Ara

kiralikyetenek.com 'un açıklarını bulanlara ödül. ILAN VER MP3 PLAYER KAZAN (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.kiralikyetenek.com/ilan.php?id=' 404 e göndermedi sql buluna bilinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

quote:

Orijinalden alıntı: enes.gultekin

http://www.kiralikyetenek.com/css/tabbg.gif
    http://www.kiralikyetenek.com/ilanresimleri/490.gif
    http://www.kiralikyetenek.com/spryassets/spryvalidationtextfield.css
    http://www.kiralikyetenek.com/css/img/baslik.gif

Bunlar bulunamadı hatası kardeşim 404 not found :) Belki işine yarar

Tesekkur ederim. Hatalarin hangi sayfada gectikleri belli mi? Bir de nasil buldunuz bunlari

P.M dan gerekli bilgi verilmiştir. Teşekkürler.

• d_hamen kullanıcısına yanıt
    Anasayfa zaten hatalı açılıyor. Chrome'da mı böyle sadece bilmiyorum? Bir tasarımcı olarak bakıyorum tabi , yukarıdaki "tanıtım" kelimesi ne anlama geliyor anlamadım sanırım orada bir sıkıntı olmuş? Slider'da resimler gözükmüyor? Açıkçası bu şekilde site güvenilir gözükmüyor. İkonlar , seçilen resimler oldukça hatalı ve amatör bir site izlenimi yaratıyor. Benim tavsiyem 0'dan bir tasarım çizilmesi yönünde. Aynı şekilde logoda da ciddi değişimler gerekiyor.

kiralikyetenek.com 'un açıklarını bulanlara ödül. ILAN VER MP3 PLAYER KAZAN

+

Footer'daki Linkedin logosuna tıklayınca Linkedin sayfası yerine sayfa başına gidiyoruz , yani Linkedin butonu "Yukarı" butonu görevi görüyor.

+

http://www.kiralikyetenek.com/reklam.php

Bilmiyorum bu bir hata mıdır ama bana göre eksidir , bu sayfadaki resimlerin büyüğünün açılması için tıklayınca resimler sayfa ortasında değil sayfa aşağısında açılıyor.

+

Bu sayfadaki yeşil ok ile gösterdiğim butonlar tamamen sıkıntılı. Üstüne ok ile gelindiğinde kayıyorlar , sayfa sapıtıyor resmen ve butonlarda alakasız yazılar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 2 Kasım 2013; 20:51:50 >

• Gec oldu ama olsun sayfa guvenligi oncelikli
    1. Olarak secret wois kullnain siteyle cok bi alakasi olmasada sizin ozel bilgilerinize ulasilabilir
    2. Olarak site hizini artirmak icin css dosyasini bolun veya resimleri optimize edin
    3.config.txt .xml veya herneyse bunun gibi bircok sistemsel dosyayi ftp den 305 koduna indirgeyin veya olabilecek en dusuk hizmet koduna ileride basiniza bela almayin .
    4.sayfanin daima son guncelleme leri yapilmis halinin bir yedegi bilgisayarinizda bulunsun ne olur neolmaz hack durumunda direk uploadla 2_3 saatlik kesintiyle kurtarir siniz
    5.w3 school kodlarini sitenize ekleyerek sitenizin hatalarini css kod duzelmelerini yapin bu sayede google gozunde degeriniz artar
    6. Backlink calismasi yapin page rank onemlidir kucumsemeyin
    7. Unutmayin hatasiz ve page ranki yuksek olan site = google gosterim sayisi artar= reklam lara dah cok kisi ulasmasi =daha cok para
    Daha cok oneri gibi oldu ama olsun daha cok bilgi isterseniz yaziyim
    Birde sitenin 404 sayfalarina oto yonlendirme koyun link kaybi olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Anasayfa zaten hatalı açılıyor. Chrome'da mı böyle sadece bilmiyorum? Bir tasarımcı olarak bakıyorum tabi , yukarıdaki "tanıtım" kelimesi ne anlama geliyor anlamadım sanırım orada bir sıkıntı olmuş? Slider'da resimler gözükmüyor? Açıkçası bu şekilde site güvenilir gözükmüyor. İkonlar , seçilen resimler oldukça hatalı ve amatör bir site izlenimi yaratıyor. Benim tavsiyem 0'dan bir tasarım çizilmesi yönünde. Aynı şekilde logoda da ciddi değişimler gerekiyor.

+

Footer'daki Linkedin logosuna tıklayınca Linkedin sayfası yerine sayfa başına gidiyoruz , yani Linkedin butonu "Yukarı" butonu görevi görüyor.

+

http://www.kiralikyetenek.com/reklam.php

Bilmiyorum bu bir hata mıdır ama bana göre eksidir , bu sayfadaki resimlerin büyüğünün açılması için tıklayınca resimler sayfa ortasında değil sayfa aşağısında açılıyor.

+

Bu sayfadaki yeşil ok ile gösterdiğim butonlar tamamen sıkıntılı. Üstüne ok ile gelindiğinde kayıyorlar , sayfa sapıtıyor resmen ve butonlarda alakasız yazılar çıkıyor.

Merhabalar,

degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.

Site uzerinde surekli tasarim degisiklikleri yapiliyor ve maalesef hala daha oturmamis durumda. Sizin hata buldum dediginiz sure zarfi da buton degisimlerinin, tanitim resminin ve kategori alaninin guncellendigi zamana denk gelmis. Bu kadar asikar hatalarin malum gozden kacmis olmasi mumkun degil. Linkedin hesabi henuz acilmadi, acilip acilmamasi konusundada kararsizim. Simdilik bos olarak bekletiyorum.

Benim icin asil onemli olan tasarim ile ilgili yorumlariniz. Sizden ricam siteyi tasarim olarak tekrar incelemeniz ve amator gorundugunu veya sitenin guven sarsiyor dediginiz bolumleri bildirmeniz. daha once tanitim yazan kisimdaki tanitim resminin tekrar degisecegini de ekleyeyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Playexata

Gec oldu ama olsun sayfa guvenligi oncelikli
    1. Olarak secret wois kullnain siteyle cok bi alakasi olmasada sizin ozel bilgilerinize ulasilabilir
    2. Olarak site hizini artirmak icin css dosyasini bolun veya resimleri optimize edin
    3.config.txt .xml veya herneyse bunun gibi bircok sistemsel dosyayi ftp den 305 koduna indirgeyin veya olabilecek en dusuk hizmet koduna ileride basiniza bela almayin .
    4.sayfanin daima son guncelleme leri yapilmis halinin bir yedegi bilgisayarinizda bulunsun ne olur neolmaz hack durumunda direk uploadla 2_3 saatlik kesintiyle kurtarir siniz
    5.w3 school kodlarini sitenize ekleyerek sitenizin hatalarini css kod duzelmelerini yapin bu sayede google gozunde degeriniz artar
    6. Backlink calismasi yapin page rank onemlidir kucumsemeyin
    7. Unutmayin hatasiz ve page ranki yuksek olan site = google gosterim sayisi artar= reklam lara dah cok kisi ulasmasi =daha cok para
    Daha cok oneri gibi oldu ama olsun daha cok bilgi isterseniz yaziyim
    Birde sitenin 404 sayfalarina oto yonlendirme koyun link kaybi olmasin

Yorumlar icin tesekkur ederim. SEO ile ilgili yardim icin bir siteye ilan verdim. Ilanimi aynen kopyaliyorum. Yukarida saydiklariniza ilave asagidakileri de yapabilme becerisine sahipseniz sizinle calisabiliriz.

------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar,PHP ile kodlanmış websitemin index.php ve ilan.php (ilan detay sayfası) sayfaları aşağıdaki şekilde güncellenmelidir;
    1) Tüm gereksiz SQL sorguları tespit edilecek ve çıkartılacak (özellikle ilan.php de çok fazla mevcut, düzene sokulmalı gereksizler atılmalı)
    2) Gereksiz kodlar tespit edilecek ve çıkartılacak
    3) Sayfalar "nested table" ile kodlandı hepsi silinip "div" ile kodlanacak. Kodlarda "table" kesinlikle kullanılmayacak
    4) css dosyaları birleştirilecek, 2 den fazla css dosyası tüm site için kullanılmayacak. 
    5) index.php sayfasından yönlenen "ilan.php?id=xxx-ustkategori-altkategori-ilan başlığı" şeklindeki yönlendirmeler kaldırılacak yerine seo uyumlu url gelecek. Kısacası "url rewrite" işlemi uygulanacak. Ayrıca htcaccess dosyasında 404 ve 301 yönlendirmeleri yapılacak. (şu an bir sorun da ilan.php?id=xxx kısmında xxx boş veya geçersiz olsa bile dosyayı açıyor, bunlara htcaccess ile 404 yönlendirmesi yapılacak.)
    6) ilan.php ye doğrudan tıklandığında 404 sayfasına yönlendirilecek, herhangi bir id değeri girilmediğinde de 404 sayfasına yönlenecek.
    7) Yeni kodlamalar SEO dostu olmalı. woorank.com dan kodlama ile ilgili kısımları tam not ile geçmeli.Sadece 2 sayfada bu işlemler gerçekleştirilecek. Ona göre fiyat verirseniz sevinirim. İlave olarak, ben de bu işin içindeyim sadece zaman sorunum var. O nedenle işin ehli olmayan arkadaşlar hiç teklif vermesin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size tavsiyem ciddi bir iş yapmak istiyorsanız sitenizi geliştirmeyi bırakıp mp3 player parasıyla profesyonel birileriyle çalışmanızdır. Şuanda yapmaya çalıştığınız şey tamamen zaman ve mp3 player kaybıdır :) Bahsedilen hatalara bakılınca amatör bir geliştirici olduğunuz ortada. Ayrıca site tamamlandığında üye ve içerik arttırmak için mp3 player dağıtmanın işe yaramadığını göreceksiniz :) Zaten yukarda bir mesajınızda sitem etmişsiniz bu hususta. Böyle internet projelerinin başarılı olması için ciddi destek ve para lazımdır.

Yok ben kendim geliştireceğim diyorsan kodları HTML5 uyumlu yapki ileriye dönük olsun. Doctype html5 değil ama içerikte "section" ve "article" gibi html5 tagları var. Muhtemelen bir yerde kopyala yapıştır yaptığın şeyler. Güncel tarayıcılar bunları görmezden gelir herhangi bir sorun olmaz fakat yöntem olarak yanlıştır ayrıca google kızabilir. Sitende "w3 validator" taraması yaptır uyumsuz veya hatalı kodlamayı gör.

Sana kolay gelsin zira işin çok daha...

• buyrun error :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnc

Size tavsiyem ciddi bir iş yapmak istiyorsanız sitenizi geliştirmeyi bırakıp mp3 player parasıyla profesyonel birileriyle çalışmanızdır. Şuanda yapmaya çalıştığınız şey tamamen zaman ve mp3 player kaybıdır :) Bahsedilen hatalara bakılınca amatör bir geliştirici olduğunuz ortada. Ayrıca site tamamlandığında üye ve içerik arttırmak için mp3 player dağıtmanın işe yaramadığını göreceksiniz :) Zaten yukarda bir mesajınızda sitem etmişsiniz bu hususta. Böyle internet projelerinin başarılı olması için ciddi destek ve para lazımdır.

Yok ben kendim geliştireceğim diyorsan kodları HTML5 uyumlu yapki ileriye dönük olsun. Doctype html5 değil ama içerikte "section" ve "article" gibi html5 tagları var. Muhtemelen bir yerde kopyala yapıştır yaptığın şeyler. Güncel tarayıcılar bunları görmezden gelir herhangi bir sorun olmaz fakat yöntem olarak yanlıştır ayrıca google kızabilir. Sitende "w3 validator" taraması yaptır uyumsuz veya hatalı kodlamayı gör.

Sana kolay gelsin zira işin çok daha...

Selamlar,

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Açıkçası her şeyin farkındayım fakat bu tarz bir sitenin yaptırımı 10bin TL civarında. Ki websitesi işin sadece başlangıcı. Dediğin gibi ciddi paralar gerekiyor.

Site şu an kaba anlamda tüm şeklini aldı. Detay çalışmaları zamanla hallederim diye düşünüyorum. Şu anki tasarım fazlasıyla yeterli, iş büyüdüğünde elbetteki arayüz ve kodlamalar da yenilenecek. Sitede ağırlıklı iki sayfa kullanılacak. ilan ve index. bu iki sayfa için zaten profesyonel SEO yardımı alacağım. Anasayfaya adapte edeceğim tanıtım video su da şu an hazırlanıyor.

Siteyi tekrar ziyaret edip yorumlarınızı söylerseniz sevinirim :)

• Merhaba arkadaşlar,

www.kiralikyetenek.com 2013 yılının ortalarında hizmete açılmış ve amacı sahip olduğunuz yetenek, beceri ve mesleki kabiliyetlerinizden para ve arkadaş kazanmanızı sağlamaktır.

www.kiralikyetenek.com platformunda her türlü yeteneğinizin ilanını ÜCRETSİZ olarak verebilirsiniz. Aynı zamanda üye olup ilan veren üyelerimize çekilişle birbirinden güzel hediyeler gönderilecektir. Sitenin aktif olarak kullanılmasını sağlamak, kullanıcı sayıcını artırmak ve tanıtımını yapmak amacıyla hediyeler dağıtılmaktayız. Kampanya detayları için www.kiralikyetenek.com/kampanyalar.php

Hertürlü olumlu/olumsuz eleştiriniz ve önerilerinizle sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Özetle yetenek ve kategorilerden örnek vermek gerekirse;

1) Spor Aktiviteleri : Tüm spor aktivitelerini gerçekleştirmek (Voleybol, Basketbol, Hentbol, Tenis, Masa tenisi, Buz hokeyi, Yüzme, Kayak, Sörf, Dövüş/Savunma Sporları, Futbol, Halter, Güreş, Golf vb.), Spor eğitmenliği yapmak, Spor danışmanlığı yapmak kısacası spor ile ilgili tüm yetenekleriniz bu kategori altında toplanmaktadır.

2) Eğitim ve Öğretim Aktiviteleri : İlkokul, Lise, üniversite için ders verme, KPSS, KPDS, ÜDS, TUS gibi kamu sınavlarına hazırlama, Konuya odaklı özel ders (matematik, kimya, fizik, tarih, edebiyat vb.), Herhangi bir spesifik konu üzerinde eğitim verme ve konuyu öğretme (Robot tasarımı, Web tasarımı, yazılım vb.) kısacası eğitim ve öğretim ile ilgili tüm yetenekleriniz bu kategori altında toplanmaktadır.

3) Kültür ve Gezi Aktiviteleri : Bir şehri tanıtmak ve gezdirmek, rehberlik etmek, müze gezileri, tarihi yerlerin gezileri kısacası kültürel ve gezi faaliyetleri ile ilgili tüm yetenekleriniz bu kategori altında toplanmaktadır.

4) Sosyal Faaliyetler : Gezmek, tozmak, dertleşmek, Akşam yemeği yada parti düzenlemek, Organizatörlük, Sinema yada tiyatroya gitmek gibi tüm sosyal faaliyetler konusunda yeteneklerinizi bu kategori altında kiralayabilirsiniz.

5) Müzik ve Sanat Faaliyetleri : Tüm müzikal enstrümanların kullanımı, Müzik grubu kurma, Beste yapma, Resim, Ebru, Fotoğrafçılık gibi sanatları öğretme/yapma gibi müzik ve sanatla ilgili tüm yeteneklerinizi bu kategori altında kiralayabilirsiniz.

6) Hizmet Faaliyetleri : Bakıcılık, Hamallık, Boya işleri, Taşımacılık, Ev/işyeri Temizliği gibi hizmete yönelik aktiviteleri bu kategori altından kiralayabilirsiniz.

7) Mesleki Faaliyetler : MEsleğiniz ile ilgili olan tüm aktiviteleri içermektedir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.