Şimdi Ara

Kırıkkale hukuk 2. Ogretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Up
  • Uppp
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmazel123

Up
    bende yazmayı düşünüyorum ilk öğretimini eğitimi nasıldır bilen ?
  • Up
  • Eğitimi gayet iyi diyorlar. Hatta (selçuk haricinde) 20 binliklerin en iyi ünisi diyorlar ancak sosyallik 0 şehirdeki insanlar kötü diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seva123 -- 10 Temmuz 2015; 0:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seva123

Eğitimi gayet iyi diyorlar. Hatta (selçuk haricinde) 20 binliklerin en iyi ünisi diyorlar ancak sosyallik 0 şehirdeki insanlar kötü diyorlar.
    o sorunu da hukuk için görmezden gelicez gibi duruyor eğitim öncelik
  • Ben sakarya hukukla kırıkkale hukukun arasında kaldım. Sakarya hukukun binası yapılmış. İstanbulada yakın :)
  • quote:

Ben sakarya hukukla kırıkkale hukukun arasında kaldım. Sakarya hukukun binası yapılmış. İstanbulada yakın :)
    sakaryanın eğitiminin kötü olduğunu duydum profesör sayısına bak bi derim
  • Ben ank dan gidip gelcem o yüzden kirikke daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

Ben ank dan gidip gelcem o yüzden kirikke daha uygun
    aynen kesinlikle bende istten hukuk için...
  • Prof konusunda çok konuştum. Bütün proflar girmiyormuş. Büyük üniler haricinde. Doçent ve yardımcı doçentin önemli olduğunu söylediler. Vede şöyle birşey var. Marmarada ve istanbulda çoğu öğrenci belli vir zamandan sonra derse girmemeye başlıyormuş. Bizim için önemli derslerin hocaları önemli. Açıkçası kendimizide yetiştirmemiz lazım. Yukaridaki ünilerdeki öğrencilerle farkı kapatmak için. O yüzden istanbula yakın olmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seva123 -- 10 Temmuz 2015; 0:28:41 >
  • evet kendini geliştirmek her zaman önemli ama orasıda ankaraya yakın ankara hukuk baş tacı
  • Tamamda ankara hukuk baş tacı derken ne alaka ? Biz yabancı dil bilmeden istanbul veya ankara öğrencisine cv üzerinden fark atamayız :D
  • quote:

Tamamda ankara hukuk baş tacı derken ne alaka ? Biz yabancı dil bilmeden istanbul veya ankara öğrencisine cv üzerinden fark atamayız :D
    istanbula yakın olmalıyım dedin ya orası da ankaraya yakın zaten diplomanı koyucaksın bi kenara kendini geliştirceksin hem dil hem de hukukçu olarak
  • İstanbulda seminer ve konferans daha fazla olur düşüncesindeyim. Pratik olarakta sultanahmette turistlerle çok fazla muhatap olabiliyoruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seva123 -- 10 Temmuz 2015; 0:40:00 >
  • Kirikkaleden bir cok ogrenciyle konustum.ankarada da fazlasiyla forum seminer oluyormus ankara hukuk derslerine girdikleri de oluyormus
  • Peki sende mi istanbulda oturuyorsun ? Ona göre kırıkkale çok küçük gelir :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seva123 -- 10 Temmuz 2015; 0:50:45 >
  • Evet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.