Şimdi Ara

kırmızı da geçeni video ile ihbar ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler biz beklerken yanımdam bi araç zort diye geçti bende araç kamerasından 10sn kesip online ihbardan şikayet ettim ceza veriyolar mı böyle. biri çıksa yola milleitn canına malına kast ediyorlar.

• Bildiğim kadarıyla verilmiyor. Emniyet tespiti kendisi yapmış olmalı veya FTM eliyle yapılmış olmalı.
    Elinizdeki video ile adamdan şikayetçi olabilirsiniz trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan dolayı. Fakat belki dalgınlıkla geçtiyse veya aciliyet durumu varsa bu kez de çok ağır bir yaptırım olur. Vicdanınıza kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo kendim gidecem de uğraşacam uzun iş hocam. dalgınlık ile geçmiş gibi değildi ya da aciliyeti varsa 4lüleri çakardı. öyle bi yol değildi. büyük ihtimal o yolu bilen biri belki de o tarafa geçecek var yok hesabı yapıp gaz kesmedi belki ama trafik bu belli olmaz. biri çıksa çarpışma kesindi. kendileri bilir artık ben yapacağımı yaptım

• Emniyete verdiyseniz hiçbir şey olmaz. Savcılığa gidip dilekçe ile müracaat etmeniz gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz videolara emniyet bişey yapmıyor.

Ya aracınız kazaya karışmış olacak yada önünüzde bir kaza olacak onuda araç kameranız çekecek. İşte bu görüntüler anca delil olabiliyor.

Sizde kırmızı ışıkta geçti diye dava açıp görüntüleri delil olarak kullanabilirsiniz anca.

Herkes araç kamerası ile çektiği aslında kusur olan ama onlara göre olmayan görüntüleri emniyete gönderip ceza yazdırsaydı polise asayişe gerek olmazdı.

• ana arterlerdeki kırmızılara kamera koysalar da biz video çekip şikayet etmek zorunda kalmasak daha iyi olur kanımca.

• Tanıdık bir fahri müfettiş olacak yoksa bir şey olmaz.

• Ne tarih belli ne bir sey belli hiç bir şey çıkmaz umutlanmayın boşuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kristallklar kullanıcısına yanıt

tarih, saat, dakika, gps verileri vs video da belli araç kamerasından aldım görüntüyü.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

tanıdıgınız FTM varsa verin ona halleder o

• Ceza yazılmıyor boşa uğraşma

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

istediği kadar olsun yetkisiz video kaydı olduğu için dikkate alınmıyor bizzat kaç defa denedim.

• tanıdık polis ya da ftm varsa ona vererek yazdırabilirsiniz. sizin ihbarınızla ceza yazılmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.