Şimdi Ara

Kırmızı ışıkta infaz. ( BENTLEY ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış bilmiyorsam daha doğrusu sallama olabilir

Kendisi büyük bir Hollanda mafya davasında tanık mı neymiş . Yalan da olabilir .

ALLAH günahlarını affetsin ve rahmet eylesin bize diyecek bir şey kalmıyor yediği haramlar yaptığı iyilikler onla beraber gitti .
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Almanya'da emniyet kemersiz gezmiyorlar Volvo yine çok satmıyor ?
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    emniyet kemerinin mucidi volvodur
  • http://www.crimesite.nl...ali-akgun-geliquideerd/
    http://www.crimesite.nl...im-drie-jaar-in-de-ebi/

hollanda kaynaklı bir suçluymuş. birkaç yıl hapiste yatmış, serbest bırakılmış. sonuç olarak tahmin edildiği gibi kirli paranın getirdiği bir zenginlik ve ölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Aralık 2014; 19:08:41 >
  • Aracın yanından geçtim bugün tam o noktada .Üzeri branda ile kapatılmıştı ancak farları hala yanıyordu.Kaza yapmış kaldırıma çıkmış ama neden böyle üzerini kapatmışlar diye şaşırmıştım hatta meğer cinayet işlenmiş.Olay yerinden hergün geçiyorum ve tesadüfen aracı da gördüm içim fena oldu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Emniyet kemerine toka takilan bir ulkede Volvo'nun fazla satmamasi gayet normal.

bu nasıl bir bağlantı ben onu çözmedim

volvo ve kemer meselesi

az düşünün çözersiniz.
  • Al bi XJ Sentinel sonra gangsterliğini, yolsuzluğunu...vs yap
  • Çok kötü bir kaza şekli, Allah kimsenin başına vermesin. Araçta 5 kişi varmış, hepsi ölmüş

http://www.haber7.com/trafik-kazalari/haber/1257005-mersinde-katliam-gibi-kaza-5-olu
  • Haberlerde yazıldığına göre adamın yasadışı bir sürü işte parmağı var...Yani sen ben gibi normal bir vatandaş değil...

Ama buna rağmen yukarıda en çok eksi verilen yorumlara bakın...Hepsi de (benimki de dahil) zaten adamın durumunu anlatan yorumlar...

Ama ne hikmetse buradaki polat alemdar hayranı çakma kabadayı özentisi tipler bu gerçekçi yorumlara utanmadan eksi verebiliyorlar...

Eksi meksi umurumda bile değil...İsterseniz yüz tane eksi verin...

Ama azıcık akıl fikir...Azıcık düşünce,azıcık beyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Haberlerde yazıldığına göre adamın yasadışı bir sürü işte parmağı var...Yani sen ben gibi normal bir vatandaş değil...

Ama buna rağmen yukarıda en çok eksi verilen yorumlara bakın...Hepsi de (benimki de dahil) zaten adamın durumunu anlatan yorumlar...

Ama ne hikmetse buradaki polat alemdar hayranı çakma kabadayı özentisi tipler bu gerçekçi yorumlara utanmadan eksi verebiliyorlar...

Eksi meksi umurumda bile değil...İsterseniz yüz tane eksi verin...

Ama azıcık akıl fikir...Azıcık düşünce,azıcık beyin...

Hocam sen o eksilere takılma. BU arabanın normal yolla kolay kolay alınacagını herkes bilir. Aynı ölen sahıs ülkemize tasındıgında 6 milyon euro ya villa almıs. O eksi verenler 6 milyon euro cıkarsında görelim. Yine aynı sahıs ın bentley ve ferrari den olusan bir garajı var. İnanmayan internet ten baksın.

Senin benim rüyamızda göremeyecegimiz imkanlar var adamda. Sonununda böyle olması şasırtıcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam tahmin edildiği gibi uyuşturucu ticareti ve mafyalık sektöründeymiş. Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi inşaat sektörü değil. Aynı günün gecesinde Nişantaşı'nda da 3 kişi infaz edildi yine mafya ve uyuşturucu bağlantılı. Bunların ortak noktaları Hollanda'dan tanışıyorlar ve muhtemelen birlikte iş yapıyorlar. Ve bir ortak noktaları daha var, bu adamlar da katil.

Bentley içinde infaz edilenin Bentley'lerden Ferrari'lerden oluşan filosu da varmış. Zaten ancak kirli parayla alınabilir bu kadar şey. Su testisi su yolunda kırılmış, bize üzülmek düşmez.
  • Kırmızı ışıkta kaçıncı infaz bu yeter artık! Kaldırın bu trafik işaretlerini!
    Off trollün dibi oldu
  • Her yere habere çıktı adam uyuşturucu tüccarı diye. Burda hala allah rahmet eylesin yok neden öldürdüler bilemeyiz yok belki iyi adamdır bilmem ne. Herkes hak ettiği şekilde. Bırakın bu işleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemer tokası ilginç.
  • Hollanda basını infazların devamı gelecek diyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.