Kısa: Yüksek lisansı bitir Orta: Doktorayı bitir Uzun: ??? |
Kısa, orta ve uzun vadeli hedefleriniz neler (3. sayfa)
-
-
hocam sen beni neden bloklamıştın. Bilkentli bilkentliye bunu yapar mı?
yüksek lisans nerede?
-
Bilkentli Bilkentliye ne yapmaz? Leuven. Erasmus olacak, gelecek dönem bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 28 Eylül 2024; 1:30:45 > -
Kısa vade: mutlu olmak
orta vade: güzel tatlı hanım hanımcık bi kız bulmak
uzun vade: bu kızla sahil kenarı bi kasabaya taşınıp sessiz sakin para pul derdi olmadan yaşamak
benim planlar nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla ütopik hocam.
-
okulu yüksek ortalamayla bitirebilmek
-
hayatbitti
Piyasada düzgün kalmamış. Grup yapmayanı bulmak bile zor. Vur geç olayı daha mantıklı
Para
Para
Para
hocam iş buldun mu durumlar nasıl?
ayıptır sorması maaş nasıl?
-
kısa: üni
orta: 100000$ net worth
uzun: harvard business school ardından da girişim planı veya C-level yöneticilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 28 Eylül 2024; 17:6:21 > -
İşletme iktisat endüstri oku o zaman. Cs ne alaka
CTO tarafında çoğu C-level EE/CS mezunu, aynı şekilde CEO'larda da işletme iktisat dışında azımsanamayacak kısmı EE/CS mezunu, tabii sonrasında yüksek lisans olarak işletme ekliyorlar. en basitinden satya nadella, microsoft'un ceo'su.
-
o tarz hedefler varsa çok teknik bir bölüm okumak anlamsız. ceo olan ee'ciler ee okudukları için pişman genelde. o dediğin adamların çoğu çevre baskısı ile işletme, iktisat, endüstri yazmamış. bizim bölümden de bi ceo vardı, mesleki hayatımda tek satır kod yazmadım, ilgim yoktu diyor.
-
Allah yardımcınız olsun.Meslek ne ne iş yapiyorsunuz
oha o kadar mi kotu lan hocalarin durumu
-
Geçen bizim bi hoca prof maaşının 4 katını teklif ettiler dedi bence iyi para ama yaşı 65 falan
abi 65 yaşında parayı ne yapacaksın?
insan ömrü 40 yaşına kadar, sonrasını yaşamasan da olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X