Şimdi Ara

Kısa Saç Yakısır mı (SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

3'tür Kıza Saç Yakışır mı diye okuyorum dayanamadım girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTMForeign

Arkadaşlar öncelikleSelamunaleyküm.Çok kafam karışıyor. Saçımın önü dalgalı ve sık saçım var. Hiç şekilalmıyor. Fotoğrafta da belli zaten:) Kısa saç düşünüyorum.Sizce nasıl olur kısa saç ? Birde HipHoptarzı giyineceğimartık . Pislick sitesinden alışveriş yapacağım hafta sonu. Yani anlayacağınızyeni bir görünümekavuşacağım. Kısa saç hakkındadüşünceleriniznelerdiralayım. Saygı çevçevesiiçindesizlere sorularımı sordum. Sizdeaynı şekildecevaplarsanızsevinirim.
    Fotoğraf:http://j1307.hizliresim.com/1c/4/pwqdm.jpg
    Onceki konuyu yanlis yere actim heral cevap alamadim . İnsaallah buraya acarak dogru yapmısımdır

Bende de aynı sorun vardı, arkalar havaya uçuşuyordu.. Gittim kestirdim üstler 4 yanlar 3 olsun dedim acayip yakıştı. Kaç yaşında olusan ol bu saç stili yakışır. Ha yüzünün kabak gibi ortaya çıkmasını istemiyorsan başka bir şey yap.

• qnq çok kilolusun yakışmaz.bende 85 kiloyken 4 numara yaptırıyodum çok iğrenç duruyodu sonradan farkettim.mantar gibi oluyon
  • ne yaparsan yap hiçbirşey yakışmaz sana kökünden kes kurtul
  • o kafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitrourea

quote:

Arkadaşlar öncelikleSelamunaleyküm.Çok kafam karışıyor. Saçımın önü dalgalı ve sık saçım var. Hiç şekilalmıyor. Fotoğrafta da belli zaten:) Kısa saç düşünüyorum.Sizce nasıl olur kısa saç ? Birde HipHoptarzı giyineceğimartık . Pislick sitesinden alışveriş yapacağım hafta sonu. Yani anlayacağınızyeni bir görünümekavuşacağım. Kısa saç hakkındadüşünceleriniznelerdiralayım. Saygı çevçevesiiçindesizlere sorularımı sordum. Sizdeaynı şekildecevaplarsanızsevinirim.
    Fotoğraf:http://j1307.hizliresim.com/1c/4/pwqdm.jpg
    Onceki konuyu yanlis yere actim heral cevap alamadim . İnsaallah buraya acarak dogru yapmısımdır

Bende de aynı sorun vardı, arkalar havaya uçuşuyordu.. Gittim kestirdim üstler 4 yanlar 3 olsun dedim acayip yakıştı. Kaç yaşında olusan ol bu saç stili yakışır. Ha yüzünün kabak gibi ortaya çıkmasını istemiyorsan başka bir şey yap.

Ya caymak uzereyim :D Cogu kisi kotu durur diyor benimde anlim acik oldugu icin hak veriyorum ama sac uzayincabbirseye benzemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

qnq çok kilolusun yakışmaz.bende 85 kiloyken 4 numara yaptırıyodum çok iğrenç duruyodu sonradan farkettim.mantar gibi oluyon

bakalim usta ya netten arastirayim baska modellere :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ravanelli

ne yaparsan yap hiçbirşey yakışmaz sana kökünden kes kurtul

Bende bunu bekliyordum

• Pislickden alışverişden sonra okumadım
  • Saçın zaten kısa bu ayrı bir konu, ve şöyle diyeyim uzun saç kesinlikle yakışmaz sana bu bile olmamış çok kısa kestir. Mahkeme duvarı gibi suratın var zaten.
  • Biraz kilo ver bence suratın çok dolgun

• Saolun arkadaslar. Dediklerinizi gozden gecirecegim

• Aleyküm selam
  • Bilmiyorum dostum kafa yapın yuvarlak eğer 3 numara zenci traşı yaptırırsan kuaförde güzel kesim yaparsa yakışabilir ama unutma zenci traşı 3 numara olcak makine ile alıp bırakmayacak kenarlarını çizecek saçının ben o şekilde kesitiriyorum 4 numara olunca tekrar traşa gidiyorum o kadar ki alıştım bu kesim tarzına.

Örnek olarak;

Kısa Saç Yakısır mı (SS'li)
  • Saç sakal aynı uzunlukta yapabilirsin bence daha olgun ve gösterişli bir hava katıyor..
  • Kısa saç kurtarır
  • daha gençsin. salla tipi. yakışan saçı bulursun. ama ilerde göreceksin hiç bi şeye yaramayacak bu tarz şeyler. bende lisede pislick ,kadıköy acil giyerdim. üni 2 de bıraktım :)) efendi tip iyidir. kişilik geliştirmeye bak. kitap oku geç olmadan. 23 yaşıma kadar iki kitap okumadum doğru düzgün. feci eksikliğini gördüm. bir senedir okuyorum.
    gerçi bu döneminde gençliğini yaşa takıl ama ilerde bi ekşını kalmayacak ona göre kafan rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: awesom-o

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awesom-o

quote:

Fotoğraf:https://store.donanimhaber.com/e2/36/6b/e2366ba160b1902ecad402de6e6e0071.jpg

kısa saç yakışabilir, kilo verin bence

4 aydir spor okuluna gidiyorum 99 kiloydum simdi 91 kiloyum :)

tebrikler devam edin :) şu imajı da deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

daha gençsin. salla tipi. yakışan saçı bulursun. ama ilerde göreceksin hiç bi şeye yaramayacak bu tarz şeyler. bende lisede pislick ,kadıköy acil giyerdim. üni 2 de bıraktım :)) efendi tip iyidir. kişilik geliştirmeye bak. kitap oku geç olmadan. 23 yaşıma kadar iki kitap okumadum doğru düzgün. feci eksikliğini gördüm. bir senedir okuyorum.
    gerçi bu döneminde gençliğini yaşa takıl ama ilerde bi ekşını kalmayacak ona göre kafan rahat olsun

Zaten kitap okumayi fazla sevmem :) Bakalim ustam dediklerin aklimda :D

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Bilmiyorum dostum kafa yapın yuvarlak eğer 3 numara zenci traşı yaptırırsan kuaförde güzel kesim yaparsa yakışabilir ama unutma zenci traşı 3 numara olcak makine ile alıp bırakmayacak kenarlarını çizecek saçının ben o şekilde kesitiriyorum 4 numara olunca tekrar traşa gidiyorum o kadar ki alıştım bu kesim tarzına.

Örnek olarak;

Foto senin mi bayagi yakismis ama :D Dediklerine bakacam ustam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.