Dün Gece 200tl shıba aldım suanda 266₺ :D |
KISHU INU geliyor: Yeni SHIB mi olacak? (3. sayfa)
-
-
Binance'ye usdt aktarın binance tr'den,
binanceden algo alın, algoyu gate io'ya transfer edin, paranız geçtiğinde markette algo/usdt'üzerinden sat yapın algonuzu.
Usdt bakiyenizle alabilirsiniz.
-
kedi köpek coinlerine para yatıra yatıra piyasanın dengesi bozuldu. Btc aşağı sarktığında elinizdekiler çöp olur 3-5 sene beklersiniz
-
Binance tr den direk olmuyor mu bu işlem. Bide en az ne kadarlık işlem yapabilirim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde 10usdt altına işlem olmuyor hocam,
Binancetr'den yapamazsınız. Algo coin binancetr de listelenmiyor.
-
Hocam bu altcoinlerin alım satımı her borsada yok. Şu an gate io da var başka nerede var bilmiyorum. Ayrıca bu alt coinler için binance (en büyüğü ama küçük coinler büyüğünce listeleniyorkar listelenince uçuyorlar) ve binance tr dışında baya bir borsada hesap açmanız lazım
Kishu, Akita, Floki, Shiba aynı Dogecoin ilk zamanlarında ki grafiğini izliyor. Bu grafikler aynı geçen senenin grafikleri. Ancak Yatırım yaparken dikkatli davranın lütfen. Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Teşekkür ederim hocam
Kishuyu ben bulamadım alamadım ya neden olabilir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Latoken borsasında şuan listeli oradan alabilirsiniz?LATOKEN is a home for your investments and money. Join the next financial system now and get $50 credit to pay fees.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kishu yatırım yapın arkadaşlar tren kaçmadan pişman olmadan size üzmeyecek paralar la yatırım yapın
-
1 bucuk tirilyon adet almistim zamaninda o yeaaah
-
Gate.io da da var. Adettendir ref linki gate.ioWelcome Bonus | Register in Gate.io | Buy Bitcoin Online Cryptocurrency Exchange platformhttps://www.gate.io/signup/7211834
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Nisan sonu tanışıp aldığım 6 ay kahrını çekip son 3 haftada küçük bir servet kazandığım coin. Ben Mxc'den işlem yapıyorum . Telegram gruplarını takip ediyorum, adamlar muazzam çalışıyor. Newyork, Dubai,Londra vs. Acayip reklam yaptılar, yardım projeleri yönetiyorlar, Ronaldinho ve Marcelo'yla reklam yaptılar. Ve hala çabalıyorlar. Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber kishu'yu seviyorum.
Akita kishu floki.... 500 tane coin var hocam hangisine yetişelim
Gate e usdt transfer edilemiyor mu?
Shibanin arzindan 100 kat fazla arzı var ve ayrica kishunun hiçbir zaman binance ye girebileceğini düşünmüyorum
3 gun önce shiba ya 5bin dolar atabilen adam şimdi köşe oldu... Ben ilk çıktığını zamanlardan beri tutuyorum shibayi ama para yok ki 😂 ben 500 lira kazaniyorum adam 500 bintl 😂 para yoksa sinir stresten baska bir sey yapmıyor... Gozden cikaracaginiz kadar bir paraniz olmasi lazim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X