Şimdi Ara

Kişisel araçları garaja eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. gta5 online'da yardıma ihtiyacım var. arkadaşım bu oyuna geçen sene başlamıştı, 5 tane pegassi zentornosu var. bana birini vermek istiyor ama arabayı alamıyorum. arabanın yanına gidif F tuşuna bastığımda "bu araç senin aracın değil" diyor. kapısını zorlayıp bırakıyor. arkadaşla birlikteyken de yan koltuğa oturuyor. bu arabayı kendi garajıma eklemenin bir yolu var mı?

• M tuşuna bastığında solda ufak bi bölüm çıkacak orda vehicle türü birşeyler yazması gerekiyor şuan tam hatirlayamadım onu friends yaparsan sadece socialclubta ekli olan arkadaşların aracı kullanabilir yada everyone yap ozaman aracı herkes kullanabilir böylelikle aracı alıp kendi garajına götürebilirsin fakat garaja girmiyor sanırsam diğer arkadaşın satın aldığı için ama bi dene derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DearHorors -- 29 Temmuz 2015; 15:13:43 >
  • denedim. dediğin gibi yapınca sürebiliyorum ama garaja gelince bu aracı garaja koyamazsın diyor. sokaktaki pahalı arabalarıda koyamıyorum. onuda yeni farkettim. sokaktaki arabalarada çalıntı diyor bunun için mod falan varsa çok iyi olur. bir kere garaja sokunca benim olcak. sonrada modifiye yapıp gezmeceler

• malesef bi modu yok sokaktaki bi kaç aracı garaja alabiliyosun fakat çoğu kötü iyi olanları alabilmen için para kasmalısın mecburen
  • ozaman bol bol heist yapcaz geçen hafta çok güzel birşey oldu araba modifiyelemek için merkezdeki los santos customs'a gitmiştim. önünde arabalar vardı. değişik varmı diye bakarken full modifiyeli bmw gördüm :D hemen binmeyi denedim. bindi ve hemen eve doğru sürdüm. arabanın sahibi beni tankla kovalamıştı eve kadar. sonra garaja doğru sürüp deneyim dedim ve araba garaja girdi adam en son beni banlatcaktı hala oynuyom. arabaya kasko yaptırmamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.