Şimdi Ara

kız konusu (önemli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alfonso_

quote:

Orijinalden alıntı: kantikk

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Ya kusura bakmayinda buraya cvp yazanlar cok acemiler ya :) dostum unili abinden modern teknikler al nasilmi bi kere dh desin pc ve tel dunyasi yok ufle konus acil gec bunlari once git kizi faceye ekle basla face operasyonuna ordan birseylerini bgen konulara guzel bir iki yorum yaz ama dikkat abartma dozunu iyi ayarla sonra ne ya et telini bul ayni siniftaki bi kizin telini bulmak genelde cok kolay olur ondan sonra bir cuma gunu bak bunu ozellikle soyluyorum cuma cunku ters tepki gorursen ilk gun okula gitmen zor olur ama bi kac gun gecince alisirsin neyse bir cuma ozellikle aksam saat on gibi msj operasyonuna basla kizla msjlas o neden hoslaniyorsa senn ilgini ceksin bgen anlatsin o merakli merakli sor sohbeti ilerlet sonra yavasca nazli nazli patlat bombayi hoslandigini itiraf et ama fazla ezilme sakin kizlar ezikleri sevmez unutma ve son ders sunuda unutma herkez reddedile bilir cok guzel kizlarla cikarken cirkin kizlar tarafindan reddedildigim oldu kardesiyle cikarken bana ablasinin asildigida oldu onunde uzun bi yol var reddedilmeyi herzaman gozel al takma ama reddidilmiyeceginide unutma ilk ders git dene gel devami sonra...

güzel yorum yalnız Türkçeyi bayağı katletmişsin biraz dikkat
    +1

çok teşekkür ederim önümüzdeki cuma tüm cesaretimle gidip diyecem facesini arıyorum bulamıyorum niyeyse ...

birde okadar olsun @tekno_trend hocam cepten yazmış okadar

ok facesini msn adresindende bulabilirsin yada sınıftaki arkadaşlarının arkadaş listesindende bulabilirsin hafta içi face operasyonundan başlarsın olmazsa telinide faceden sen istersin zaten telini verirse %20 başarıya ulaştın bile demektir.

hocam arıyorum ilk günden beri bulamıyorum pazartesi son iki ders beden bakalım yalnız yakalarsam açılmaya çalışacam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Ya kusura bakmayinda buraya cvp yazanlar cok acemiler ya :) dostum unili abinden modern teknikler al nasilmi bi kere dh desin pc ve tel dunyasi yok ufle konus acil gec bunlari once git kizi faceye ekle basla face operasyonuna ordan birseylerini bgen konulara guzel bir iki yorum yaz ama dikkat abartma dozunu iyi ayarla sonra ne ya et telini bul ayni siniftaki bi kizin telini bulmak genelde cok kolay olur ondan sonra bir cuma gunu bak bunu ozellikle soyluyorum cuma cunku ters tepki gorursen ilk gun okula gitmen zor olur ama bi kac gun gecince alisirsin neyse bir cuma ozellikle aksam saat on gibi msj operasyonuna basla kizla msjlas o neden hoslaniyorsa senn ilgini ceksin bgen anlatsin o merakli merakli sor sohbeti ilerlet sonra yavasca nazli nazli patlat bombayi hoslandigini itiraf et ama fazla ezilme sakin kizlar ezikleri sevmez unutma ve son ders sunuda unutma herkez reddedile bilir cok guzel kizlarla cikarken cirkin kizlar tarafindan reddedildigim oldu kardesiyle cikarken bana ablasinin asildigida oldu onunde uzun bi yol var reddedilmeyi herzaman gozel al takma ama reddidilmiyeceginide unutma ilk ders git dene gel devami sonra...

güzel yorum yalnız Türkçeyi bayağı katletmişsin biraz dikkat
    +1

çok teşekkür ederim önümüzdeki cuma tüm cesaretimle gidip diyecem facesini arıyorum bulamıyorum niyeyse ...

birde okadar olsun @tekno_trend hocam cepten yazmış okadar

ok facesini msn adresindende bulabilirsin yada sınıftaki arkadaşlarının arkadaş listesindende bulabilirsin hafta içi face operasyonundan başlarsın olmazsa telinide faceden sen istersin zaten telini verirse %20 başarıya ulaştın bile demektir.

hocam arıyorum ilk günden beri bulamıyorum pazartesi son iki ders beden bakalım yalnız yakalarsam açılmaya çalışacam

yalnız yakalamaya calısma o yalnızlığı kendin yarat git yanına 1 2 dakika konusabilir miyiz de ama bunu uygun bir anda söyle pat diye söyleme

• bazen şeytan diyorki git yanaş şuna anlat içinden geçenleri tut yereginden sıkıca ak hatayına ama nerde bizde o yüzsüz yürek ...

• quote:

bazen şeytan diyorki git yanaş şuna anlat içinden geçenleri tut yereginden sıkıca ak hatayına ama nerde bizde o yüzsüz yürek ...

aynen knkaa
  • yukarıı
  • seviyorsan git konuş bence
    sınıftan bir kız olmaz diğer sınıflara dal
  • açılmadım açılamadım başka bir kız var fakat kız güzel + zengin bizim durumda işte öyle böyle hem biraz sivilce izi var ama kızla birazcık mhabetimiz de var bir birimizi görünce gülümsüyoruz ama kıza 1yıl önce teklif etmiştim ozmn daha berbattı yüzüm o zmn kabul etmedi şimdi tekrar denesemmi
  • oglum nasıl adamsın sen kimi sevdigini bilmiyorsun playboyluga özenme bir tane sev gerekirse ömür boyu onu sev benden sana son tavsiye...
  • konuşuyorsan sev git bence

kız konusu (önemli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Neden sınıftan birsiyle çıkılmaz?

çünkü eşşeen şeyinden dolayı
  • quote:

oglum nasıl adamsın sen kimi sevdigini bilmiyorsun playboyluga özenme bir tane sev gerekirse ömür boyu onu sev benden sana son tavsiye...

en son yazdığım mı 2yıldır seviyorum gerçek anlamda diğeri öylesineydi ama şimdi ikisinede lüzüm kalmadı çünkü ilkini sallayın 2.si zengin vs vs bize bakmaz hacı ondan kimseyi sevmiyorum artık seviyorumda sevmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.