Yaş 18 oldu üni 1 e başlayacağız ama hala bir sevgilim olmadı. Çirkin olduğumdan falan da değil mesela bi kızı kesiyorum o da bakıyor ama gidip konuşamıyorum . Ne yapıcağımı bilmiyorum. Çok başıma gelmiştir öyle sadece bakışmak. Artık birini bulmam lazım neler önerirsiniz bana öyle kız tavlama taktiği falan istemiyorum ben de söyleyecek cesaret yok :(
konuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
İzdivaç programlarına katıl.
Cesaret Olmadan Olmaz Sanırım :) Bıraz Konus Muhabbet eT Vs Vs Bırlıkte Bıseler Yapmaya calıs Sonra acıl
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
konuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
konuşamıyorum öyle yüzyüze falan . Internetten falan söyleyebilirim ama ne kadar doğru olur. Zaten bu kızları da anlamak mümkün değil bakarlar bakarlar tam cesaret edip soylicez adamın şevkini kirarlar kardeş ayağına yatarlar anlamıyorum valla .
quote:
Orijinalden alıntı: |ReceP|
Cesaret Olmadan Olmaz Sanırım :) Bıraz Konus Muhabbet eT Vs Vs Bırlıkte Bıseler Yapmaya calıs Sonra acıl
açıl derken benimle çıkar misin mi diyeceğim çocukça değil mi
Orası Sana Kalmıs Dostum Ben Oyle Bır Sey Soyle Demedım
quote:
Orası Sana Kalmıs Dostum Ben Oyle Bır Sey Soyle Demedım
yardım bekliyorum ama :-)
:D Valla Bırılerı Cıkacakdır.Allah Yardımcın Olsun
quote:
Orijinalden alıntı: keepon
quote:
asla o 3 kelimeyi kullanmıcaksın uzak dur onlardan
Kıza direk yazma ilk başta bi muhabbet kur. Sende özgüven eksikliği var. Kızla havadan sudan konuşmaya başla kendini kasma zamanla yok olur. Zaten kıza direk yazarsan kabul etmeyebilir. İlk önce yakınlaş hoş bir insan olduğunu kabul ettir. Göster kendini şampiyon ona patronun kim olduğunu göster.
quote:
Orijinalden alıntı: SilentDays
quote:
quote:
onun yerine ne önerirsin peki
Kız sana baktı diye direk yanına gidip sulanırsan abaza damgasını yersin baştan. Bir şekilde arkadaş çevrenin içinde olması lazım kızın başka türlü zor.
Kardesim bakışarak fln kız tavlama işleri filmlerde olur. Senin bir arkadas cevren yok mu ? Yok diyelim önemli dgl üniversite 1. snfta olck mecbur. Oradaki kız arkadslarına sevgili olsn gözüyle bakma normal takıl. Hem kız arkadasın olmamıs bu zamana kadar böyle ortamlarda kızlar ne konusur nelerden hoslanır gibi seyleri ögrenirsin. Sonra baktın zamanla birine yakınlık hissettn uygun oldugu zamanda söylersin. Eger bir kızla muhabbet kurdun 2-3 gün icinde teklf falan edersen kızda olsck dsnce şu olck 2 gün slm verdim hoslandı sandı mal herif falan diyecek. Böylece o ortamdan cizik yemis olacaksın ki cok tehlikeli ünvrsite ortamında bunlar. Yani iki gün tanısmayla sevgili işi lise döneminde olur anca. Tek ypacagn ünvrstede arkadas ortamını kurmak öncelkle. Sonrası gelir zaten ömr boyu sap kalamaz bir insan.
quote:
Orijinalden alıntı: 377
Kız sana baktı diye direk yanına gidip sulanırsan abaza damgasını yersin baştan. Bir şekilde arkadaş çevrenin içinde olması lazım kızın başka türlü zor.
öyle biri değilim zaten . Kız bakıyor dediğim 2 günlük şey değil ama zaten söyleyemedikten sonra ...
quote:
Orijinalden alıntı: K.chaLi
Kardesim bakışarak fln kız tavlama işleri filmlerde olur. Senin bir arkadas cevren yok mu ? Yok diyelim önemli dgl üniversite 1. snfta olck mecbur. Oradaki kız arkadslarına sevgili olsn gözüyle bakma normal takıl. Hem kız arkadasın olmamıs bu zamana kadar böyle ortamlarda kızlar ne konusur nelerden hoslanır gibi seyleri ögrenirsin. Sonra baktın zamanla birine yakınlık hissettn uygun oldugu zamanda söylersin. Eger bir kızla muhabbet kurdun 2-3 gün icinde teklf falan edersen kızda olsck dsnce şu olck 2 gün slm verdim hoslandı sandı mal herif falan diyecek. Böylece o ortamdan cizik yemis olacaksın ki cok tehlikeli ünvrsite ortamında bunlar. Yani iki gün tanısmayla sevgili işi lise döneminde olur anca. Tek ypacagn ünvrstede arkadas ortamını kurmak öncelkle. Sonrası gelir zaten ömr boyu sap kalamaz bir insan.
yorumun için teşekkürler bir de benim bir kızdan hoşlanmam için illaki ortak birileri mi olması lazım. Atıyorum üni gördüğüm bi kızdan hoşlanamaz mıyım . Ortak arkadaşta yok ne yapıcağım o zaman :(
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SilentDays
quote:
quote:
onun yerine ne önerirsin peki
illa teklife gerek yokki tabi bana göre kızdan kıza da değişir seni arkadaştan öte olarak görüyorum, birşeyler hissediyorum, hoşlanıyorum diyerek te başlayabilirsin
abi seviyosan git konuş bence
reddedilme korkuısundan başka bişey değil içinde bulunduğun durum reddedilsen ne olacak diyelim etti olcekmisin hayır kasma
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: K.chaLi
yorumun için teşekkürler bir de benim bir kızdan hoşlanmam için illaki ortak birileri mi olması lazım. Atıyorum üni gördüğüm bi kızdan hoşlanamaz mıyım . Ortak arkadaşta yok ne yapıcağım o zaman :(
Ya bu durumlar cok farklı. Mesela bazısına bir bakısta vurulur insan. Genelde bunlar heves olur tanıdıkca sogur kızdan. Tam tersi olma ihtimalide var belki cok daha baglanır. Üniversitede söyle bir durum var gercekten asosyal degilsen ve brzda çene varsa bir cok tanıdıgın olr. Belli baslı arkadas grupları olr sen herkesle muhattap olmaya calıs elbet seni begenen birileride cıkar. Tek yapman gereken tanıstıgın kisilere hemen sevgili muhabbetine atlamamak. Tanıdıgın insanlar sınıf arkadasların ile sınırlı kalmaz zaten. Atıyorum yurtta 3 kisi kalıyorsun aynı snıfta degilsin dylm onlarla. Onlarn kendine göre bir cevresi olr sende o ortama adım atarsın. Zaten cogu kisi birbirini ilk defa tanıdıgı icin herkeste aynı düsünce hakim arkadas bulma cabası. Uzak durma gibi özel bir gayret göstermedikce arkadas cevren cok genisler. Artık sevecgn ask olacagn bir kızda cıkar bnlarn icinden de.