Bildirim
KIZ MESELESİ ACİL !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ona en iyi cevap onun sana yaptığını yapmaktır mesaj falan atma o atsın bekle sen atmadıktan bir süre sonra atacaktır seviyorsa -
Ya saçma sapan bir şey yapar diye korkuyorum açıkcası -
Saçma sapandan kastın intiharsa, kesinlikle yapmaz. -
korktuğun sürece olmaz zaten. Ona çok etkili bir mesaj da atsan dönse bile kaybeden sen olacaksın. Yoruldum kendine iyi bak falan de ve bekle. Ama bekleyemezsen olmaz yine kaybedersin. -
kısa süreçli bir olay değil ayrılmayı isteyen ve kızı buna zorlayan benim 4 senedir falan beraberdik, saçma sapan şeyden kastım intihar değil fakat canımı acıtmak için olur olmaz insanları kullanabilir rahatsız edebilir gibi geliyor tek sorun yaptıklarını düşünmeden yapması ve bundan uzun zaman sonra pişmanlık duyması -
Cevap atmazsan yetim kal de ve küfür et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Şubat 2012; 0:43:41 > -
Güldüm :D Ama aradığım cevap bu değil -
seviyosan git konuş bence hacı -
kurbanda ne kestiniz de -
Hani birini seversin ama nefret etmişsindir umursamazsın durum o ona öyle bir mesaj atmam lazım ki sevgisini hatırlasın beni önemsediğini hatırlasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X