Şimdi Ara

Kıza 5 Dk Önce Teklif Ettim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trk.

kızın eski sevgilileriyle irtibata geç

Ayrıldılar zaten ayrılmasalar karışmazdım.Sanki beni kıskandırmak için böyle yaptı ya da kendimi kandırıyorum neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Kıza 5 Dk Önce Teklif Ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: giveup!

kabul etmezse uzulceksın. kabul ederse bu sefer sonunda kesın ayrılcaksınız, yıne uzulceksın. sevgılı olursanız her gun ya o ya sen, mutlaka bırınız sorun cıkarcaksınız. anlasamadıgınız konular olcak falan fılan. teklıfı gerı al sen hocam. kızlar garıp.

Hamdi Beyin teklifi 65.000 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snaqe

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Kıza 5 Dk Önce Teklif Ettim

koptum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

kabul etmezse uzulceksın. kabul ederse bu sefer sonunda kesın ayrılcaksınız, yıne uzulceksın. sevgılı olursanız her gun ya o ya sen, mutlaka bırınız sorun cıkarcaksınız. anlasamadıgınız konular olcak falan fılan. teklıfı gerı al sen hocam. kızlar garıp.

Yokum diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayyu

quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Yokum diyor.

Evet simdi 3 kutu 1 yeni teklif
  •  Kıza 5 Dk Önce Teklif Ettim
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 21:14:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.