Şimdi Ara

KlanSavaslari Oyun Rehberi ve Grubu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
1
Favori
58.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm akadaslar bnde w11deyım aynı ısımle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacancocuk

w10 dayım iyi klanı olan varmı? benimki irenç

w10 da bende varım istersen mesajla görüşelim

bu arada ben w6 w10 w13 w14 köylerindeyim oyuncu adım:xaraw isteyenler özel mesajla görüşebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaraw -- 31 Aralık 2007; 16:31:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacancocuk

w10 dayım iyi klanı olan varmı? benimki irenç

Oyundaki adın ne senn.??
  • w1 de bu hafta bir temizlik yapacam, 10 mis var elimde hazır. patlama yapacam
  • abi benide eklermisin world 4 de oynuyorum nickim emrock teşekkürler
  • ilk sayfada ki grubumuz listesinde benim adım neden yok

benimde www.klansavaslari.net isimli sitede köylerim var

w3 w6 w10 w11 w12 w13 w14 bunlarda benim köyler var

oyuncu adım:xaraw

w3 w6 w10 w11 w12 w13 w14 bu dünyalarda köyleri olan arkadaşlar varsa görüşelim

oyundaki arkadaşlar oyundaki isimlerini buraya yazarlarsa iyi olur oyunda birbirimizi aramayız hiç olmassa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaraw -- 12 Ocak 2008; 3:45:58 >
  • Selamlar, ben de 5 gündür s12 deyim. Şimdilik güzel bir oyun gibi geliyor. Sanırım 7 günlük saldırı koruması altında olduğumdan Bu arada koruma 7 gün değil mi? Oyuna gelmeyelim

Sizlere sormak istediğim, 8 asker yapmıştım kışlada ve yakınlardaki terkedilmiş köylere gönderdim (birer gün arayla) ama askerler hep köyde gözüküyor ve bununla ilgili rapor da gelmiyor. Oysa o köyün haritası üzerinde birlik gönder e girip asker sayısını yazıp o kordinatlara (otomatik çıkıyor) göndermiştim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • bende dünya 10 dayım:)
    nick:betatron...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kandoR21

Selamlar, ben de 5 gündür s12 deyim. Şimdilik güzel bir oyun gibi geliyor. Sanırım 7 günlük saldırı koruması altında olduğumdan Bu arada koruma 7 gün değil mi? Oyuna gelmeyelim

Sizlere sormak istediğim, 8 asker yapmıştım kışlada ve yakınlardaki terkedilmiş köylere gönderdim (birer gün arayla) ama askerler hep köyde gözüküyor ve bununla ilgili rapor da gelmiyor. Oysa o köyün haritası üzerinde birlik gönder e girip asker sayısını yazıp o kordinatlara (otomatik çıkıyor) göndermiştim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

sen klan savaslarındamısın eğer klansavaslarıw12 de isen oyuncu adın nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: xaraw

quote:

Orjinalden alıntı: kandoR21

Selamlar, ben de 5 gündür s12 deyim. Şimdilik güzel bir oyun gibi geliyor. Sanırım 7 günlük saldırı koruması altında olduğumdan Bu arada koruma 7 gün değil mi? Oyuna gelmeyelim

sen klan savaslarındamısın eğer klansavaslarıw12 de isen oyuncu adın nedir?

Evet 12.kanaldayım. Oyuncu adım kandoR75

• w1 de oynıorm..
  • Eskiden bende oynuyodum 3 köyüm wardıama şimdi bıraktım(keşke bbırakmasaydı)
  • bende oynuyordum bıraktım
  • Satılık hesap war...

puanı 1 milyon üstü...
    bana ulaşın detayları konuşurz.. yani yaklaşık 90 civarı köy war..
    Yılların emegi war burda arkadaşlar..
    ulaşmak isteyenler klanhesap@mynet.com
    extra olarak 8. dünyada 250k puanlı bir hesap daha war herhangi bir saldırı altında deil köyleri full asker dolu satılık bir hesap daha war..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn_cer -- 22 Ocak 2008; 22:48:36 >
  • Hesaba tam olarak ne istiyorsun?
  • Beyler bu ounu oynamanızı tavsıye ederım bende oynuyorum cok super oyun eger stratejınız iyi ise bu oyun sıze rahat gelcektır
  • kesinlikle... ama adındada oldugu gibi tek kişi oynancak bi oyun deil çevrenizde bi grup oluşturmalısınız..
  • w6 bb-tim klanı kurucusuyum klan sıralama 40

adım:sempatik-boy buyrun görüşelim
  • arkadaşlar ben henüz yeni başladım ve aldığım account'da binaların bazıları 10 lvl bazıları 9 lvl bazıları 3 lvl.
    neden böyle? yani oyuna yeni başlarken tüm binalar en baştan yapılması gerek miyor mu?
  • beni ekleyin kral57 world10
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.