Şimdi Ara

KlanSavaslari Oyun Rehberi ve Grubu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
1
Favori
58.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar world 12 de oynayan varsa bana msj yazabilir ben orada oynuyorum ve nickim de oceanlab12 1.627 puanda yım kaynağa ihtiyacım vr deemirci atölyesini 20 yapcam akademi yapıcam
  • ben w8 oynuyorum :)
  • w16(sds) ilk 10 dan uyelik satılıktır ilgilenen pm(msj) atsın ...
    (kontur ile satılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaYLoNg -- 4 Mayıs 2008; 20:47:53 >
  • Bizimde bi arkadaş var okulda oyunun sapığı ama ben oynamıyorum W4 te nicki: llwllontoya
  • Ben w8 de KAN Klanı yönetiminde bulunmuştum sağlam bir klan hala yönetimdeydim geçen haftaya kadar şimdi w8 deyim yine ama klan değiştirmek zornda kaldım.
  • Size bi sorum olucak. Benim şu anda w10 da 700 puanlık bir köyüm var.Bazıları asker sayının köy puanına göre az olduğunu söylüyor ama sizcede bu kadarı yeterli değilmi ? yoksa daha asker basıyımmı ?

221 mızrak

180 kılıç

100 baltacı

10 casus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 8 Mayıs 2008; 8:12:31 >
  • deneyiceqim güzelse baslayabilirimTY
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox

Size bi sorum olucak. Benim şu anda w10 da 700 puanlık bir köyüm var.Bazıları asker sayının köy puanına göre az olduğunu söylüyor ama sizcede bu kadarı yeterli değilmi ? yoksa daha asker basıyımmı ?

221 mızrak

180 kılıç

100 baltacı

10 casus

s.a arkadaşlar dh'ye yeni üye oldum ama biliyordum önceden...klan savaşları oyununun da çok eski oyuncularındanım...arkadaşım senin soruna şöyle cevap vereyim...1. köyünü her zaman defansif olarak hazırlaa ağır atlı ve kılıçcıya önem göster gerisi foss zaten...arkadaşlarının dediği bence çok doğru birisi dalsa seni rahat yıkabilir... puana değil askere önem verin her zaman...

• Arkadşlar world7, (-/+) bölgesnde köyü olan varsa bana pm atsn lütfn.
  • arkadaşlar W10 da oynayan klanı ilk 10 olan ve sözü geçen birisi varmı acaba beni referans olacak.
  • world9 da oynuyorum ve zehir klanındayım nickim afillikopil tanıyan tanır castle ile savaşdayız gün itibari ile 4 köyümü kaybettim :D
  • sıkı oyun ben yeni başladım zebani klanında olan varmı?
  • bende pynuyorum word2 ve speed adım ÖMER OGLU
  • w17 açılmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19caglar08

quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox

Size bi sorum olucak. Benim şu anda w10 da 700 puanlık bir köyüm var.Bazıları asker sayının köy puanına göre az olduğunu söylüyor ama sizcede bu kadarı yeterli değilmi ? yoksa daha asker basıyımmı ?

221 mızrak

180 kılıç

100 baltacı

10 casus

s.a arkadaşlar dh'ye yeni üye oldum ama biliyordum önceden...klan savaşları oyununun da çok eski oyuncularındanım...arkadaşım senin soruna şöyle cevap vereyim...1. köyünü her zaman defansif olarak hazırlaa ağır atlı ve kılıçcıya önem göster gerisi foss zaten...arkadaşlarının dediği bence çok doğru birisi dalsa seni rahat yıkabilir... puana değil askere önem verin her zaman...

bana göre kılıç mızrak bunlara önem vermeli ilkin ağır atlı gerekmez. İlk köyünde kılıçlı savunma mızraklar da ağır atlıya karşı ii bir savunma yaratır oranlarını ayarlarsın. İkinci köyde ağır atlı yaparsın ki büyük avantaj olur hem defansif hemde atak köyü olarak kullanırsım sonrası gelir
    ben böle düşünüorm hepinize ii oyunlar w8 +/- de oynayan varsa pm atsın tanşablrz

• word 2 de +/- deyim
  • bi ara oynamıştım çok eğlenceliydi misyonerlerle sorti yaparak köy almak hele en eğlencelisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvd.disappear

w3 BARBAR klanı

nick :tebes

server 8 ncisiyim şuan 64 köyle

Siralama Isim Klan Puanlar Köyler Köy Puan Ortalaması
    1 laz61 SiYaH 2.609.665 235 11105
    2 tebes SiYaH 2.594.616 229 11330

Bir önceki mesajda 64 köyümüz varmış şimdide 229 köy var 4 e katlamış köy sayısını :)
    bide burda daha önceki mesajımı görüp oyundan mesaj atanlarada teşekkür ederim....
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.