Şimdi Ara

Klavye kendi kendine q tuşuna basıyor, basılı tutuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
37.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A4TECH X7 Gaming klavye ve mouse sahibiyim. (Klavye: G800V Mouse: XL755BK) Şöyle bir sorunum var. Değişken zaman aralıklarıyla "q" tuşu kendi kendine basılıyor. Örneğin, 3 dakikada bir 5 dakikada bir, q tuşu kendi kendine basılıyor ve masaüstüne yazı yazamadığı için bilgisayardan "DİT" diye ses geliyor. Masaüstünde hiçbir şey seçili değilken q'ya basarsanız duyarsınız o sesi. Sonra Notepad açıyorum. qqqqq yazıyor, bekliyor ve sonra yanına bir qqqqq daha yazıyor. 5-6 kere tekrarladıktan sonra duruyor.

Dün ise şunu farkettim. Film izliyordum. Mouse'u hareket ettirince bu problem tekrarlandı. Özellikle 5-6 kez denedim. Mouse'u hareket ettirince oluyor. Mouse çıkarınca da yapıyor ama 5-6 dakikada bir.

Nedir, ne değildir arkadaşlar?

• Başka klavye dene aynı sorunu yapıyor mu bak, yapıyorsa virüs programi ile bir tarama yapmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Başka klavye dene aynı sorunu yapıyor mu bak, yapıyorsa virüs programi ile bir tarama yapmanı öneririm
    aynı mouse bendede var ve aynısını bendede yapıyor demekki fareden :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimras

Duyduğum iyi oldu. Klavyeden değil demek ki

Sorunu çözmeye çalışıcam. Çözemezsem servise gidecek. Daha 6-7 aylık mouse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxfuchs

quote:

Duyduğum iyi oldu. Klavyeden değil demek ki

Sorunu çözmeye çalışıcam. Çözemezsem servise gidecek. Daha 6-7 aylık mouse.

Alıntıları Göster
    arkdaşaım comodo antivirüs programıyla tarat sanırım bi tür virüsmüş bende şu ana kadar işe yaradı.iyi günler.

• quote:

arkdaşaım comodo antivirüs programıyla tarat sanırım bi tür virüsmüş bende şu ana kadar işe yaradı.iyi günler.

Evet, Comodo Antivirüs ile tarattım ve ESET NOD32 Smart Security'nin bulamadığı 2 tehdidi karantinaya aldım. Gerçekten de dünden beri bu problemi yaşamıyorum. Teşekkürler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxfuchs

quote:

Evet, Comodo Antivirüs ile tarattım ve ESET NOD32 Smart Security'nin bulamadığı 2 tehdidi karantinaya aldım. Gerçekten de dünden beri bu problemi yaşamıyorum. Teşekkürler!!!

Alıntıları Göster
    merhaba aynı sorun bendede oluyordu bayağı bi sinir kapmıştım birkere denemek için bütün giriş birimlerini çıkardım dıt dıt yaparken baktım gene ötüyo virüs programıyla tarattım hç birşey çıkmadı(windows defender-kaspersky) en son burda gördüm başkalarıda bu şeyden müzdaripmiş baktım combo ile tarat yazmş arkadaşın biri tarattım 2 tane mozilla bilmemne vürüs çıktı şuanda o dıt dıt sesi yok inşallah ta olmaz teşekkürler noxfuchs . :D Biraz uzun oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Turtle7

merhaba aynı sorun bendede oluyordu bayağı bi sinir kapmıştım birkere denemek için bütün giriş birimlerini çıkardım dıt dıt yaparken baktım gene ötüyo virüs programıyla tarattım hç birşey çıkmadı(windows defender-kaspersky) en son burda gördüm başkalarıda bu şeyden müzdaripmiş baktım combo ile tarat yazmş arkadaşın biri tarattım 2 tane mozilla bilmemne vürüs çıktı şuanda o dıt dıt sesi yok inşallah ta olmaz teşekkürler noxfuchs . :D Biraz uzun oldu

Alıntıları Göster
    Sanırım yeni yayılan bi virüs bu çünkü bende de 2-3 gündür oluştu bu sorun. Sizin dediğiniz gibi comodo ile taratacağım şimdi, umarım düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aisper

Sanırım yeni yayılan bi virüs bu çünkü bende de 2-3 gündür oluştu bu sorun. Sizin dediğiniz gibi comodo ile taratacağım şimdi, umarım düzelir.

Alıntıları Göster
    Benimde başıma geliyor 2 gündür, çok ilginç bir şey. Bi taratalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Benimde başıma geliyor 2 gündür, çok ilginç bir şey. Bi taratalım.

Alıntıları Göster
    bende de oluyo .mouse a4tech x7 ama tesadüf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airalert

bende de oluyo .mouse a4tech x7 ama tesadüf.

Alıntıları Göster
    bu comodo bi harika dostum :D
  • quote:

bu comodo bi harika dostum :D

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben comodoyla tarattım windows bozuldu windows geri yükleme yaptım düzeldi gene aynı sorunu yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turtle7

arkadaşlar ben comodoyla tarattım windows bozuldu windows geri yükleme yaptım düzeldi gene aynı sorunu yaşıyorum

Alıntıları Göster
    Benimde başıma geldi ilk klavyeden sandım fakat virüs kaynaklıymış. 1-2 dakika pcde herhangi bir işlem yapmazsanız mouse hareket ettiği anda başlıyor qqqqqqqq ve dıt dıt şeklinde... Format atacaktım bahane oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Benimde başıma geldi ilk klavyeden sandım fakat virüs kaynaklıymış. 1-2 dakika pcde herhangi bir işlem yapmazsanız mouse hareket ettiği anda başlıyor qqqqqqqq ve dıt dıt şeklinde... Format atacaktım bahane oldu

Alıntıları Göster
    Bende de oldu bu sorun Shiruken bilmem ne adlı bir trojenden kaynaklanıyormuş heralde winmgr.exe leri tehdit olarak buldu Malwarebytes ve sildi 3 gündür bir sorun yok. Sanırım bu aralar çıkan oyunlarda dll dosyaları ile atıyorlar bu trojeni. Bu soeundan dolayı yeni klavye bile sipariş verdim ama düzeldi Allahtan bi bahaneyle de klavyeyi değişmiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Bende de oldu bu sorun Shiruken bilmem ne adlı bir trojenden kaynaklanıyormuş heralde winmgr.exe leri tehdit olarak buldu Malwarebytes ve sildi 3 gündür bir sorun yok. Sanırım bu aralar çıkan oyunlarda dll dosyaları ile atıyorlar bu trojeni. Bu soeundan dolayı yeni klavye bile sipariş verdim ama düzeldi Allahtan bi bahaneyle de klavyeyi değişmiş oldum

Alıntıları Göster
    bu 'q' ya basma olayı ve dıt sesi bende de var . ben de klavyeden sanmıştım demek virüsmüş. uğraşalım bakalım :)

• Klavyenin içindeki plastik takılı kalmış olabilir ama kalmadı diyorsan ve mouse 'u oynatınca gerçekten daha hızlı oluyorsa sorun bi virüs taramasından geçir bilgisayarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoa

Klavyenin içindeki plastik takılı kalmış olabilir ama kalmadı diyorsan ve mouse 'u oynatınca gerçekten daha hızlı oluyorsa sorun bi virüs taramasından geçir bilgisayarını
    Bende de laptop var. Office uygulamalarında veya daha başka yazı yazmaya yarayan uygulamalarda yazarken sorun yok ama bilgisayar başından ayrılayım 5 dk. sonra geleyim imleç en son neredeyse oraya sıralamış "q"ları. Çok sinirimi bozuyor bu durum benim de. Bakalım. Ben de önerdiğiniz programı indirip taratayım bilgisayarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eses2658

Bende de laptop var. Office uygulamalarında veya daha başka yazı yazmaya yarayan uygulamalarda yazarken sorun yok ama bilgisayar başından ayrılayım 5 dk. sonra geleyim imleç en son neredeyse oraya sıralamış "q"ları. Çok sinirimi bozuyor bu durum benim de. Bakalım. Ben de önerdiğiniz programı indirip taratayım bilgisayarı.

Alıntıları Göster
    Aynı şey bende de var . comodoyal deneyeyim bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha2626

Aynı şey bende de var . comodoyal deneyeyim bakalım ne olacak

Alıntıları Göster
    mamundadaki oyun kıran malum grupların verdiği iso dosyalarından geliyor beyler dikkatli olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newresim

mamundadaki oyun kıran malum grupların verdiği iso dosyalarından geliyor beyler dikkatli olun

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.