Şimdi Ara

klavyeme absolut dokuldu kafasi guzel oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dun cok feci bir kaza gecirdik ceyrek absolut dokuldu hemen ters cevırıp kapattm sildim tersten acmadım yattm
    sabah kalktm tuslara zoor basiyrdu 1-2 tanesni temizledm birtusun trnagi krldi yanlslkla

acaba garanti gibi birsey sz knusumu yada yeni bir klavye ne kadar

Acer ASPIRE 5200 var klavyesi cıkarmı yardmci olursanz cok sevinrm snrden elim ayagm titrio

• üztüne bir fincan acı türk kahvesi dökersen kendine gelir
    şaka birtarafa yenisine sağlık diyecen..
  • kac para bnde onu orenmeye calisiom tel kesik
  • Klavye pahalı birşey ise geçmiş olsun.Kırık tırnaklar kötü olmuş.Kola dökülen bir microsoft wireless klavyenin tuş takımını sökmüştük.Plastik kısmı ılık suya koyduk.Kola çözüldü.Kısa devre yaptırmadıysan ve önemsiz bir tuşun tırnağını kırdıysan sorun yok.

Klavye fiyatları değişir.Senin istediğin nasıl bişey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozenmetal -- 18 Haziran 2006; 19:03:52 >
  • www.mavibilgisayar.com'a gir. Pek çok ürünün fiyatını öğrenebilirsin. YEni klavye almktan başka çağren yok. bimex'den al. babalar günü indirimi var. (reklam amaçlı deil. bu yazı bu site ve firma ile ilgili hiç bir bağlantım yok.)
  • laptp kklavyesiii
  • Servisi gezecek sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozenmetal -- 18 Haziran 2006; 19:44:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok guzel tablet duscek sanki
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence yüklü bi fatura gelebilir hazırlıklı ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: 404x

laptp kklavyesiii
    O zaman işin zor. HEmde çok zor. sadece klavye hasarlı eminsin deil mi? bi yerde görmüştüm laptop klavyesi bi bakıyım. bulursam adresini veriim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 404x

laptp kklavyesiii

arkadaşım, eğer istanbul'da isen Kadıköy'deki Yazıcıoğlu İş Hanına bak derim.

Orada 3. kattaydı herhalde bir dükkanda görmüştüm.
  • bence garanti kapsamı dışındadır
    çünkü hata senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: meciit

bence garanti kapsamı dışındadır
    çünkü hata senin

nasıl kaskolu araçlar alkollü araç kullandığında kaza masrafını ödemiyorlarsa alkollü bilgisayar kullanmakta bu grubamı giriyor aceba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.