Şimdi Ara

klavyeme camsil döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar klavyeme annem camsil sprey döktü tuşların çoğu basılı kaldı bazılarıda çalışmıyor klavye değiştirsem geçer ama sorun pc nin laptop olmasında garantim daha bitmedi.Klavyeyide değiştirebilirmiyim bilmiyorum laptopum Acer Aspire 6930 yardımınızı bekliyorum şimdilik ekran klavyesini kullanıyorum

• Yardım Yokmu Arkadaşlar Ayrıca Klavyem Hiç Çalışmıyor Sadece ü çalışıyor
  • laptop bölümünde sor derim
  • klavyenin kuruması epey bir zaman alacaktır kurumasını bekle klavyeyi aşağı doğru bırak sonra laptopu pirinç dolu birşeyin içinde beklet
  • Laptop Bölümünede Sorayım Sağol Ayrıca neden Pirinç Zaten hemen Sildim Klavyeyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: armagan07

Laptop Bölümünede Sorayım Sağol Ayrıca neden Pirinç Zaten hemen Sildim Klavyeyi ?

pirinç nem çekicidir de ondan...
  • Hee Şimdi Anladım Tuzluklardaki Olayı :D Sağol
  • pirinç yerine Kurutma Makinesi Denedim Ancak hala aynı Sonuç ? Klavye Bakıyorum artık Ancak Düzeltilebilir Olaysa Birisi Söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: armagan07

pirinç yerine Kurutma Makinesi Denedim Ancak hala aynı Sonuç ? Klavye Bakıyorum artık Ancak Düzeltilebilir Olaysa Birisi Söylesin

bence hiç uğraşma pilinide takma.
    servise bi götür.onların garanti bozulmadan içini açma yetkisi var
    yardımcı olabilirler.
  • pirinç olayı için çok geç. bana sorarsan kenardan köşeden bir tuş örneğin >< tuşu z nin solundaki gayet gereksiz bir tuş. onu bi sök. mekanizmasına bak sökebileceksen hepsini sök. o plakayı bir güzel sil. tuş deliklerini de alkollü bir bezle (kolanyalı da olur) serçe parmağınla gezdire gezdire sil. benim laptop ilk geldiğinde space tuşu dengesizdi söktüm. sonra düzgünce geri taktım ve düzeldi. çok karışık bir işlem değil fakat tuşlar çıkarken kendilerini oraya bağlayan küçük bir aliminyum parçayı yamultuyor. takarken geri düzeliyor parça ama 3-4 sökmeden sonra kopabilir yani bu işi bir kerede ve sağlam yapmalısın. kolay gelsin.
  • simdiki laptop nesillerinde su sadece tus altına gidiyor silmeylede geciyor ama sen genede sen servise baktır kurutma makinesi suyu iceri götürür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.