Şimdi Ara

Klavyeme Deterjan Döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Klavyemi Camsille Temizlemek İsterken Arasına Kaçırdım Klavyem 4 saat sonra tamamen çalışmaz oldu sadece ü harfini kullanabiliyorum yardımlarınızı bekliyorum (Pc Olarak Acer Aspire 6930 kullanıyorum Yani Deterjan Laptopa Döküldü)

• ilk döküldüyü zaman tüm tuşları çıkartıp temizleyerek kurutsaydınız bu problem olmazdı.klavyenizdeki tüm tuşları çıkartarak tekrardan klavyenizi temizleyin ve güzel bi şekilde kurutun daha sonra hepsini yerine yerleştirdikten snr çalışıp çalışmadığını anlayabilirsiniz eğer çalışmıyor ise fazla zaman kaybetmektense yenisini almanız daha iyi bence kolay gelsin şimdide.....
  • ilk zaman kurtarılabilirdi bencede ama şimdi temizleyip taktğnda hala olmuyosa bağlantıları gitmiştir muhtemelen... :)
  • çok kötü bir durum deterjan devrelere ulaşırsa sorun büyüyebilir (yapışıp kalabilir)
    + cihaz kullanıcı hatası sebebiyle garanti dışı kalmıştır içini açıp temizleyin diyecem ama zor olacağının da farkındayım bir bilgisayar tamircisine veya anlayan birine git dizüstünü kapalı ve ters konumda tut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 29 Kasım 2010; 11:19:54 >
  • Kurumaya falan bırak yoksa kısa devre falan herşey olmuştur yani kısacası geçmiş olsun. Git yeni bi klavye al klavyeyi de değiştirmiş olursun hem
  • klavytenin beyni yanmamıstır ins . daha bbüyük sorunlar olusturmadan içi acılıp temizlenmesi gerekiyor. Garanti dısıdır yaptıgın olay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.