saol gitti taş gii klavye kedi kedimizi orca soktuk
Kedi kedimizi orca soktuk
quote:
Kedi kedimizi orca soktuk
Hahahahahh BoyLe konumu oLuryahuu Cocukmusunuz... Klavyene CoLa DokuLmus Buraya yaziyoRsun.. CaLismicak bi Durumdaysa Git yenisini aL 10 miLyon Tr Pauhauh Paran Yoksa soyle Ben yoLlayim Sana Hey aLlamyaaa
yenisini al fazla bişi değil 4 5 dolar
hakkaten amma uğraşıyon kardeş.. 6-7 milyona mis gibi klavyeler var.. bizim gibi kahveyi laptopun üstüne döküp ardından saç kurutma makinasıyla kurutayım derken sıcaktan düğmeleri eritmedinya. haline şükret ve git bir klavye al.
quote:
Orijinalinden alıntı: serialkiller666
Çıkar bulasık makinasına at ben öyle yaptım ya da elde sağlamca yıka manyak oluyo ama geri tusları dizmek zor oldu charmap tarzı bişeyde lazım olur sonra v ye basınca ğ cıkabilir muhaha
abi cittimisin sen .
quote:
Orijinalinden alıntı: Sanquin
Hahahahahh BoyLe konumu oLuryahuu Cocukmusunuz... Klavyene CoLa DokuLmus Buraya yaziyoRsun.. CaLismicak bi Durumdaysa Git yenisini aL 10 miLyon Tr Pauhauh Paran Yoksa soyle Ben yoLlayim Sana Hey aLlamyaaa
oluyormuş
quote:
Orijinalinden alıntı: kersoz2003
Saç kurutma makinası ile 15-20 dakka kadar kurut,daha sonra kuruyunca biraz su serpiştir ama çok çok az ve salla klavyeyi ve bi daha kurut 5 dakka,sonra çalışmaya devam et bu kadar.benim olmuştu öyle yapınca düzeliyor
quote:
Orijinalinden alıntı: rebel_rude boy_X
e yapam lazım azı kelimeler çıkmıyor ? ve tuslar agır asıyor
abi kola dökülmüş klavyeyi saç kurutma makinası ile 15 2 dakika kurutursanne olur kolalar kururu klavye yapış yapış olur onun yerine şunu demeliydin git klavyeyi bol su ile yıka sonra iyice kurula sonra kurutma makinası ile kurut
ok mii dostum
bu arada o tuşlarda yerinden çıkabiliyor ama vidaları sökmen daha mantıklı yıkama konusunda ciddiyim bol su ile yıka ve fiziksel hasar vermeden kurula kolay gelsin geçmiş olsun
yaw kardeşlerim sizi anlamıyorum bende 1 hafta önce klavyeye meyva suyu döktüm klavyeyi ters çevirdim suyunu akıttım chat a devam klavye manyak çalışıyor 5 ytl ye almıstım markasını sorarsanız markası yok hic biyerinde marka yazmıyor
wireless oyunlarda sinir ediyor adamı
quote:
Orijinalinden alıntı: rebel_rude boy_X
yenisini alacaz artık,microsoftun kablosuzları ne kadar acaba?
maşaLLah klavye bilgisi cok olan teknik servis elemanlarımız cokmuş
ne klavyeymiş be üç gündür hala kolası kurumadı
slm arkadaşım bende microsoft un yeni bu wireless comfort seti wardı hemde yeni almıştım aynı lay başıma geldi,, en temiz ve kesin çözük olarak söktüm klavyeyi ztn klavyenin içini açınca alttan tuş takımını koayca çıkartabiliyosun bütün tuşları söktüm öyle ve hepsini teker teker aldım götürdüm lavaboda sabunladım fln ehehe sonra tavi gerekli yerlere biraz gres ve mükemmel oldu ,,, yani klavyen iyi bişeyse başka şeyle uraşma direkt sök
klavyeye kola döktün diye topic mi açılır ya
quote:
Orijinalinden alıntı: ubyz
klavyeye kola döktün diye topic mi açılır ya
benim için kesinlikle yararlı oldu. çünkü klavyenin iç yapısını bilmediğim için, herhangi bir sıvı döküldüğünde kısa devre yapar zannederek boşu boşuna strese giriyormuşum.
arkadaşlar microsoft klavyeler çok güzel bende kullanıyorum ama klavyeside mouse uda kaliteli pil istiyor yoksa sapıtıyorlar