Şimdi Ara

!! KLAVYEYE KOLA DÖKÜLDÜ !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
29.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavyeyi aç ve içinde bulunan plakayı sil derim ama fazla başarılı olamazsın bu tür şeyler genelde gidiyor.Kİ kaç kez başıma geldi
  • yenisini alhem garantili olur
  • benim klavyeyede arkadaş kahve döktmüştü,temizledim falan ama yinede işe yaramadı z tuşu basılı kalıyordu ,ne yaptıysam olmadı ,sonra gidip yenisini aldım.seninde klavye yenileme zamanı gelmiş.
  • yeniledik klavyeyi , bir kola nelere mal oldu , microsoft wireless serisinden aldım baya rahat
  • Hayırlı olsun .wireless çok gerekli miydi? Kablolu alsan masraf daha az olurdu .Ama sen bilirsin. Güle güle kullan.
  • kardeş yenisini almışın hayırlı olsun
  • güle güle kullan
  • güle güle kullan yei klavyeni artık eskimedikçe klavyenin yanında birşeyler içmezsin
  • temizlesen bile eski verimi alamazsın
    en iisi git sen 15 milyona kıy ortalama bi klavyte al dostum
  • YA TARTIŞTIĞINIZ ŞEY BU MU? YARDIM EDEBİLECEĞİNİZ SADECE BU MU?

YAZIK. FORUM NE HALE GELMİŞ.

BAŞLIK SAHİBİNE: GİT YENİ KLAVYE AL DAA NE UĞRAŞIYON BE.
  • kardeş yukarda yazanları okumadım belki daha önce yazan olmuştur

benim başıma da geldi aynısı klavyenin içini açtım bütün tuşların içlerine kaçmıştı kola..hepsini sildim klavyeyi geri takmak baya zor oldu malum bi sürü tuş var..sonuçta klavye şu an çalışıo ama 3-4 tuş zor işlio..yani aç içini tamamen sil derim ben ama kapatmak çok zor oluyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 23 Ağustos 2005, 17:44:00 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kirgiz

YA TARTIŞTIĞINIZ ŞEY BU MU? YARDIM EDEBİLECEĞİNİZ SADECE BU MU?

YAZIK. FORUM NE HALE GELMİŞ.

YARDIM EDEN ETTİ , SENİN DE FİKİRLERİN VARSA DUYMAK İSTERİZ , BURDA BİR KONUYU TARTIŞMIYORUZ DİKKAT EDERSEN MADDİ OLANAKLARI ZORLAMADAN BİR ÇÖZÜM YOLU BULMAYA ÇALIŞIYORUZ HERKESİN HER DEFASINDA KLAVYE ALACAK MADDİ DURUMU OLMAYABİLİR.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: kirgiz

Ne kadar güzel bir türkçeye sahipsin .Evet forum ne hale geldi senin ve senin gibiler yüzünden .
  • quote:

Orijinalinden alıntı: rebel_rude boy_X

yeniledik klavyeyi , bir kola nelere mal oldu , microsoft wireless serisinden aldım baya rahat

boşuna masraf yapmışsın.bu tür durumlarda kısa devreyi önlemek için hemen klavyeyi kasadan ayırmanız lazım.sonra klavye yi en küçük vidasına kadar sökeceksiniz.üzerinde ledler bulunan elektronik kısmı ayırdıktan sonra tuş vb plastik aksamı ılık deterjanlı su ile yıkayıp kurumaya bırakırsınız.üç katlı asetat kısımları ise bol kolonyalı selpak pamuk vs ile hiç iz kalmayana kadar siler temizlersiniz.hepsi kuruduktan sonra da güzelce monte edersiniz işlem tamam olur.benim klavyeye sayısız defalar çay kola vs döküldü sapasağlam çalışmasını sürdürüyor.
    klavyeyi geri monte etmenin kolay yolu.nette aynı model bir klavye resmi bulup kopya çekersiniz olur.
    sonuçta birşeyler başarmış olmanın mutluluğunu yaşarsınız.hiç boşa harcanmış zaman olmaz bu işlemi yapmak.

• abi benimde bir klavyem var 8 yillik herhalde herzaman klavye aldıgımda depoyua gider klavye bozulunca gelir su anda onu kulşlanıyom tusları siyahlasti falan su dokuldu kola dokuldu sülfirik asit dokuldu ama hicbisey olmadi bence pahali bir klavye alacagina eski klavye bul sana guvence veriyorum en az 5-6 yil kullanirsin..
    ESKİ KLAVYE RLZ........
  • al kardeş sök butun tuşları ondansonrada içindeki küçççücük devreyide çıkar iskeleti sasunlu suyla bi güzel yıka..
  • sorun çözüldüğüne göre topic açan arkadaş başlığını değiştirirse seviniriz
  • yaw, ince jelatin kullansaydin. kumanda vs tarzi seylerde iyi oluyor. tam bize uygun.
  • çamaşırmı bu suyla yıka diyorlar oldu olacak çamaşır suyuna yatır
    aga sen vidaları sök tuş takımının altındaki filmi çıkar kolanyağı ve pamukla bir güzel sil bişeyciği kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedo2007

çamaşırmı bu suyla yıka diyorlar oldu olacak çamaşır suyuna yatır
    aga sen vidaları sök tuş takımının altındaki filmi çıkar kolanyağı ve pamukla bir güzel sil bişeyciği kalmaz

ben yeni klavyeyi aldım eskittim hala topic güncelliğini koruyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.