Şimdi Ara

!! KLAVYEYE KOLA DÖKÜLDÜ !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
29.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kameraman

quote:

Orijinalinden alıntı: ubyz

klavyeye kola döktün diye topic mi açılır ya

benim için kesinlikle yararlı oldu. çünkü klavyenin iç yapısını bilmediğim için, herhangi bir sıvı döküldüğünde kısa devre yapar zannederek boşu boşuna strese giriyormuşum.

• quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

çıkmıyorki ? tuşlar

bu konuda tecrübeliyim..
    klavyeye su dökülmüştü..
    arkadan vidaları çıkardım içini açtım heryerine kolonya döktüm sildim kuruttum..
    sonra taktım çalıştı..
  • yeni klavyem baya rahat
  • quote:

Orjinalden alıntı: KGK

al kardeş sök butun tuşları ondansonrada içindeki küçççücük devreyide çıkar iskeleti sasunlu suyla bi güzel yıka..

Bence hamama götür bi güzel kese attır . Tertemiz misler gibi olur..

Anaaaaaaaaaaa çürümüş bu konu yaaa! Kim getirdi bunu önüme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 15 Ocak 2006 17:58:51 >

• klavyeyi arada sırada temizlemek lazım
    ben genelde yazları klavyeyi cıkarıp silip kuruturum güneşte

8 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum
    daha bi b¿k olmadı

eğer bunu yapmasam klavyem bu kadar yıl kullanılmazdı sanırım

şimdi 8-10 milyon verip yenisini almak varken ne uğraşacam diyorsan sen bilirsin sen sordun ben cevaplıyorum

önce klavyedeki harf düzenini bi kağıda anlaywacağın şekilde çiz
    klavyenin arkasında vidaları çıkart
    her harfi tek tek cıkar
    güzelce sil temizle "kıllardan" "çekirdek kabukları"ndan falan
    sonra tek tek aynı harfleri yerine tak
    bu kadar basit
  • YENİSİNİ ALACAKSIN ARTIK
  • geçen gün klavyeyi temizlim dedim 4 kilo biskrem çıktı..
  • yapman gereken tekşey çıldırmaman için klavyeyi değiştir
    kesin çözüm
  • .Nekadar bos konusan var yok klavye kac paradir git yenisini al yok paran yoksa ben gonderim... Dun aksam benim de kablosuz logitech marka klavyeme cay dokuldu 80 tl. Adamin klavyesini bilmeden yorum yapiyorsunuz. Cozum uretmeye calisin. Adam herhalde muhabbet olsun diye acmiyor konuyu. Neyse benim klavyemdeki sorun da bazi harflere bastigimda bir kac harfi birden yaziyr. Sanirim cayin geldigi harfler hala islak. Iletkenlik yapiyor. Bu acaba notebook a bi zarar verir mi? Lutfen bilen konussun agzi olan degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeyi yarım saat veya 1 saat saç kurutma makinasıyla kurut o da olmazsa Tamirciye gönder.
  • o değilde forumda nerdeyse 10 yıllık konuyu bulup nasıl da yorum yazıyorsunuz hayret

• O değil de arkadaş resmen arızalı klavye ile foruma yazı yazmış :D Çok iyi başlık olmuş :D
  • Oğlum benim daha kötü Lipton İce Tea içerken klavyeye döküldü bişey olmaz dedim sildim sonra League Of Legends e girdim bir baktım ctrl+ e yaptım Gogle açıldı sonra anlamadım tabi bu sürdü olayı çaktım yanlışlıkla elim alt tuşuna gitti bilgisayar kapandı sonra çözüm bulmaya çalıştım ama bulamıyorum çözümü ne çözüm yoksa yeni klavye alıcam nolur çözüm

• klavyenin içini aç iyice temizle sonra tuşları güzelce yerleştir yine olmazsa yenisini alırsın artık.Edit:Konunun üzerine 10 sene geçmiş bende yorum yapıyorum tarihi görür görmez şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edebiyet -- 11 Mayıs 2016; 16:55:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.