Şimdi Ara

kliksa.com 125 tl maxipuan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.294
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: graphys

Gold kampanyasının konusu silinmiş. Katılan varsa puanlar yattı mı acaba? Bana hala yatmadı. Kampanya bitişinden itibaren 5 iş günü diyor ama 15 Kasım 22 Kasım 5 iş gününü doldurduk.

hocam ben katılmıştım bugün mesaj geldi puanınız yüklenmiştir diye
  • chessmania kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. Bizimkisi kör salih. Aradık bakalım müşteri hizmetlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgi için teşekkürler hocam. Bizimkisi kör salih. Aradık bakalım müşteri hizmetlerini.

rica ederim hocam forumun amacı bu değil mi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

quote:

Sizi bulmuşken bir soru daha sorayım. Kampanya için mesaj gönderdiniz. Başvuru talebiniz alındı siye mesaj geldi. Peki ürünü sarın aldıktan sonra herhangi bir mesaj geldi mi? Tebrikler puan kazandınız minvalinde?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

quote:

Sizi bulmuşken bir soru daha sorayım. Kampanya için mesaj gönderdiniz. Başvuru talebiniz alındı siye mesaj geldi. Peki ürünü sarın aldıktan sonra herhangi bir mesaj geldi mi? Tebrikler puan kazandınız minvalinde?

hayır hocam dediklerinizi yaptım bugünde tebrikler puan kazandınız diye mesaj gelmiş annemin teliydi görmedim ben mesajı geldiğini söyledi kendisi

• chessmania kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Bakalım mh Pazartesi 12 ye kadar bekleyin gelmezse kayıt açalım dedi. Bir de parakod ile ödedim 120 lira az değil yani.

• quote:

Sağolun hocam. Bakalım mh Pazartesi 12 ye kadar bekleyin gelmezse kayıt açalım dedi. Bir de parakod ile ödedim 120 lira az değil yani.

belki ondan öyle olmuştur ben parakod kullanmamıştım yatırırlar dert etmeyin hakkınız sonuçta o sizin
  • Geçen hafta kendim için bakıyordum note 2'ye world kampanyasında 1350 tl idi, bu hafta 1400 olmuş

s3 için fiyat güzel telefonlar içinde, 1179-125 samsung türkiye garantili
  • Merhaba. 4747 (Ziraat Maximum) ye kısa mesajı yolladıktan sonra kampanya talebiniz başarıyla alınmıştır diye mesaj geldi. Acaba başka bir onay mesajı falan gelecek mi yoksa şuanda alışveriş yapsam kampanyadan faydalanabilir miyim?
  • Kliksadan geçen hafta world kampanyasından alışveriş yapanların puanları yüklendi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: escober

Kliksadan geçen hafta world kampanyasından alışveriş yapanların puanları yüklendi mi?

28 kasımda yüklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öted

kliksa nın 135 tl indirim koduyla birleştirebiliyor mu? bilginiz varmı?

kliksa 135 tl indirim kuponu nedir?
  • Arkadaşlar konuda geçen maxi puanı alan oldu mu?

Benim de 75 tl puan alacağım var daha tanımlanmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

Arkadaşlar konuda geçen maxi puanı alan oldu mu?

Benim de 75 tl puan alacağım var daha tanımlanmadı...

Aynen ben de hesabıma yatmasını bekliyorum. Ayrıca avantajix.comda para iadesini de onaylamamışlar. Nasıl iş anlamadım. Bu kampanyalar olmasa zaten alışveriş yapmazdım bu siteden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

05327522202 nolu numaradan bedava mesajla katılabilirsiniz 2 kere gönderin hemen cevap geliyor :) 4402 ye boşuna para ödemeyin.

Puanın yattı mı dostum???

@azteca aynı şekilde sırf puan için bu siteden alışveriş yaptım yoksa biraz daha ucuza başka sitelerde de vardı aldığım şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 4 Aralık 2013; 12:33:04 >
  • 05327522202 mesaj atınca da kontör kesti hazırkartta. Puanlar ayın kaçına kadar yatması lazım karta bulamıyorum ilanı silmişler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 4 Aralık 2013; 19:04:46 >
  • Ben ve 2 arkadaşımın da daha puanları yatmadı, kampanya 1 aralıkta sona eriyordu ve 7 gün içerisinde yatıracaklardı puanları.
    Pazara kadar beklemek lazım, son kullanma tarihi de 16 aralık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

05327522202 nolu numaradan bedava mesajla katılabilirsiniz 2 kere gönderin hemen cevap geliyor :) 4402 ye boşuna para ödemeyin.

Puanın yattı mı dostum???

@azteca aynı şekilde sırf puan için bu siteden alışveriş yaptım yoksa biraz daha ucuza başka sitelerde de vardı aldığım şey.

alışveriş yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

05327522202 mesaj atınca da kontör kesti hazırkartta. Puanlar ayın kaçına kadar yatması lazım karta bulamıyorum ilanı silmişler ?

bedava mesaj atma hakkın varsa kesmez bende 1000 adet heryöne mesaj var sıkıntı olmuyor ve 3 defa gönderiyorum garanti olsun diye cevap da geliyor daha önceden başvurunuz onaylanmıştır diye bunu görünce rahat ediyorum muhtemelen şebeke içi bedavan var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: self_control

Ben ve 2 arkadaşımın da daha puanları yatmadı, kampanya 1 aralıkta sona eriyordu ve 7 gün içerisinde yatıracaklardı puanları.
    Pazara kadar beklemek lazım, son kullanma tarihi de 16 aralık.

kliksa'dan ilk alışverişimdi.

Müşteri hizmetleri berbat.
    Online işlem yetersiz.
    Ürün elime aldıktan 5 gün sonra kargoya verilmiştir. 2 saat sonra da teslim edilmiştir mesajı geldi.
    Çalıştıkları UPS kargo hafta sonu iş yerlerine teslimat yapmıyoruz diye beni 2 gün bekletti.

₺75 puanımı bir alayım daha da bulaşmam kliksa'ya :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.