Şimdi Ara

Klıma Montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar klımanın ıc untesı baglandıktan snra kablosu 3-4 metre hava boslugundan dik olarak yukarı cıkıcak snra 5-6 metrede yatay vazıyette catıda baglanıcagı yere kadar uzanıcak arcelıgın servısı geldıgınde klıma yag basar uygun degil dedi daikin servisi geldıgınde ıse hiç bir sorun yasanmaz baglanır dedı kararsızım bu konuda fikri olan warsa yardımcı olablr mı acaba?

• Türkçe yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

Türkçe yaz.

arkadasım bıraz saygılı ol biz ingilizce yazmıyoruz anlamadıgın kısım warsa sor daha net acıklamaya calısym yılların klımacısı degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralphan

quote:

Türkçe yaz.

arkadasım bıraz saygılı ol biz ingilizce yazmıyoruz anlamadıgın kısım warsa sor daha net acıklamaya calısym yılların klımacısı degilim

Bakınız işinize.
    Türkçe yazamayanla muhatap olamam.

Türkçede olan harfler.

Ü
    Ğ
    İ
    Ş
    Ç
    Ö

Belki anlarsın.

Bana saygıdan bahsedene bak.

• quote:

quote:

quote:

Türkçe yaz.

Bakınız işinize.

Türkçede olan harfler.

Ü
    Ğ
    İ
    Ş
    Ç
    Ö

Belki anlarsın.

arkadasım git senden yardm fln ıstemyrm durduk yere sıkıntı yapma al turkcenıde git tmm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçe yaz.

Bakınız işinize.

Türkçede olan harfler.

Ü
    Ğ
    İ
    Ş
    Ç
    Ö

Belki anlarsın.

arkadasım git senden yardm fln ıstemyrm durduk yere sıkıntı yapma al turkcenıde git tmm

Ben zaten bana cennet bağışlasan yardım etmem.
    Kana ihtiyacın olsa vermem.
    İki harfi bir yere getiremeyenlerle işim olmaz ama canım nereye yazmak isterse yazarım, burası kşmsenin babasının yeri değil.
    Seninle gebersem arkadaş olmam.

• klimanın btu sunu söylermisin.önemli
  • alan 4m2 kadar kucuk bı yer 7 binlik bulursam 7 alıcam bulamazsam 9 dusunuyorum. eger daha yuksek btu alırsam sorun cozulecekse daha yuksekte alablırm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralphan -- 12 Haziran 2013; 17:09:49 >
  • quote:

alan 4m2 kadar kucuk bı yer 7 binlik bulursam 7 alıcam bulamazsam 9 dusunuyorum. eger daha yuksek btu alırsam sorun cozulecekse daha yuksekte alablırm

7 ya da 9000 btu klimanın basıncı o mesafede yetersiz kalır.boru mesafesi çok uzun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.