33 level kastım çok sıkıcı exp. barın % 5-6 sını questler dolduruyor sadece 25den sonra falan her levelde 2-3 quest var gerisi full farm başlamaın bence
Ben de DH de gördüm RoboRoach adlı arkadaşın konusuydu. İndirdim takıldım beğendim, zevkli. Etain serverına başladım. Turk_Legends diye guilde girdim yardım da ediyorlar. Oynayın tavsiye ederim. Ama ilk önce iyice araştırın.www.shaiyarehberi.com dan baya bilgi bulabilirsiniz.
link yolluyacak varmı ?
www.google.com.tr'ye girsen Shaiya yazsan site önünde.
ko kadar pvp zevki verecek baska bir oyun yok.... shaiya 3 ay oynadım cok sıkıcı.. kasması zor.. söylemesi benden.. 1 gb client bosa indirmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: T.R.U.G.
www.google.com.tr'ye girsen Shaiya yazsan site önünde.
Siz Sword Of The New World u görün... Bu oyunun grafiğine grafik diyene puu yazıklar olsun. Sword of the new world daki grafik hiç bi oyunda yok ve süper bir oyun.
gayet güzel oyun. bayadır oynuyorum. tavsiye ederim.
şu an yükledim herşey tamam start a gelmiyor bakım mı var ?
Jason hangi serverdasın sen(fırsattanistifade.gif)
Bende indiriyorum hepimiz aynı serwerde oynayalım ozaman.
quote:
Orjinalden alıntı: Vikernes
Bende indiriyorum aynı serverda olalım I3V3I kasalım
quote:
Orjinalden alıntı: _Kubar_
quote:
Orjinalden alıntı: Vikernes
Bende indiriyorum aynı serverda olalım I3V3I kasalım
ilk açıldıgında oynuyordum 20 lvl fln olup bırakmıştım :D
Aion Online Chinese client iniyor 6.1 GB Paralı ve mükemmel denilen oyun...
Shaiya iniyor bakalım güzelse oynarız.
quote:
Orjinalden alıntı: entrika888
Siz Sword Of The New World u görün... Bu oyunun grafiğine grafik diyene puu yazıklar olsun. Sword of the new world daki grafik hiç bi oyunda yok ve süper bir oyun.
İyi güzelde senin nasa bilgisayarın varsa sorun yok. Benim bilgisayarım özellikle kalabalık alanlarda veya bölgeden bölgeye geçerken aşırı kasma yaptı. Distance'ı kısık ve qualityi düşükte tutmama rağmen yinede kötüydü. Ayrıca oyundaki 17'inci yüzyıl avrupa temasını hiç beyenmedim. Kıyafetlerden tiplere kadar. Barutlu silah kullanımı da bir FRP'ye hiç uygun değildi. O yüzden hoşuma gitmemişti. Ayrıca herşeyin grafik olmadığını düşünüyorum. Oyun ilgimi çekti Runes of Magic'den sonra birde bunu deneyeyim istiyorum.