Ben bilgisayarıma xp kurdum service pack 2 yoktu ve knight oynayabiliyorum.ama daha sonra windows çökünce bi komşu bilgisayara service pack 2 ile beraber xp kurmuş ve ben artık knight oynuyamıyorum sorun şu: simgeye çift tıkla ve oyunu aç.Sonra K2 NETWORK yazısı cıkıo reklam gibi oyun acılırken ve sonra İD ve şifre sorulan yere gelmio yani orda takılıo sorun ne acaba ben bulamadım ???????? cewap Lutfen THNX ŞİMDİDEN SiZE İİ ÇALIŞMALAR
EWET ARKADAŞIM FORMATATTIKTAN SONRA BENDEDE BÖYLE OLMUŞ , KNİGHT ONLİNE I EN BAŞTAN SETUP INDAN KURACAKSIN ODA KAR ETMESSE EN BAŞTAN İNDİRİP KURACAKSIN VE EMİN OL DÜZELİO BEN ÖYLE YAPTIM DÜZELDİ
Cok teşekkur ederm canım ben de şimdi setup ı sitesinden indiriyorum tekrar teşekkur ederim
bendede aynısı oldu fakat en az 10 dk bekledim sora ekran geldi ve şimdi normal çalişiyor ilk başta oluyor yani
bekle yani bişi indirmene tekrar yüklemene gerek yok
TEŞEKKURLER Bİ DENERİM ;)
arkadaslar bendede anynı sorun var hiç öle beklince falan olmuo onun için format atmaı düşünüyorum
AMA BAKIN OLE OLDUĞUNDA CTRL+ALT+DELETE YAPIORUM GOREWİ SONLANDIRMAK İÇİN BAKIORUM KNİGHT ONLİNE SHLİEND Mİ NE YAZIO AMA KARSISINDA (YANIT VERMİOR) DİO ACABA YİNE DE BEKLEMELİ MİYİM??????????
arkdasım aynen ctrl+alt+delete yapıyorum yanıt vermiyor dio he bide bidaha indirmene falan gerek yok ben 2 defa indirdim ve 10 defa silip yükledim ama olmadı ama hiç öle beklemedim hep çıkıyorum gerçketen beklince oluomu?
bazen hata weriyor sen launcherdan açmay1 denemelisin olmad1 tekrar indirceksin setupu
ben zaten hep launcher dan acıom olmuoo setup iniyor şuan%26 da
arkadasım setup falan indirmene gerek yok ama istiosan indir tabi ama sorunun geçmicek yane en azından benim geçmedi
SP2 kuruluysa belki sorun firewall da olabilir, donanım kaynaklı firewall varsa (NVidia firewall gibi) onu kapatıp da deneyebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: numberone_01
arkadaslar bendede anynı sorun var hiç öle beklince falan olmuo onun için format atmaı düşünüyorum
Düşünme at
ersayt arkadasım o dediğini nasıl yapabilirim bi ayrıntılı biçimde yazar msn?? cok acil şimdiden thnx
SP2 kuruluysa belki sorun firewall da olabilir, donanım kaynaklı firewall varsa (NVidia firewall gibi) onu kapatıp da deneyebilirsin BANA BUNU DEDİLER BEN ONU NASIL KAPATABİLİRM ACİL CEWAP LUTFENNN
Windows başladığında sağ altta bi uyarı simgesi çıkar, kalkan şeklinde, Windows güvenlik merkezi simgesi. Ona tıklayarak firewall durumuna bakabilirsin, gerekirse kapatabilirsin ayarlardan.
Bunun dışında eğer Firewall destekli bi anakarta sahipsen, başlat/programlardan anakartın firewall programını açıp burdan gerekli ayarları yapabilirsin ya da kapatabilirsin.
Sorun kesin bundan kaynaklanıyodur demiyorum tabi, ilk KO yüklediğimde buna benzer bi sorun yaşamıştım ve böyle çözmüştüm.
bencede arkadasım onu nasıl yapabilirim bendede aynı sorun varda bu sorunu yapabilirsek format atmıcaz o kadar şey gitmicek yaw bi yardım
ya Windows başladığında sağ altta bi uyarı simgesi çıkar, kalkan şeklinde, Windows güvenlik merkezi simgesi. Ona tıklayarak firewall durumuna bakabilirsin, gerekirse kapatabilirsin ayarlardan. falan demişsin ama öle uyarı simgesi falan çıkmıoki
GUVENLIK DUVARI ACIK DİODU ONU KAPADIM BİDE OLE DENİYEMM