Şimdi Ara

Ko'dan WOW'a Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 5 Yıllık Ko serüvenimi Cuma Gunu Pre Bitmesiyle Bende bitirmis Bulunuyorum . Anlayacağınız gibi Koxp-Dupe-Ölümsüzlük zart zurt bitmeyen ve bitmeyecek nedenlerden dolayı zaten piyasadaki oyunlardan tek iyi yanı PK olayının iyi olmasıydı malum ölümsüzlük +3 ıniq takılar 2 haftalık serverda bile :) oldugu icin Pk'da yapılmıyor artık bu nedenle bende WOW'a baslıyorum dun Yukledim Yamaları felan bitti bu aksam oynamaya başlayacağım

Aranızda benim gibi WOW 'a baslayacaklar varsa hep beraber baslayalım :)

Herkese İyi Forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Azraeel

Arkadaslar 5 Yıllık Ko serüvenimi Cuma Gunu Pre Bitmesiyle Bende bitirmis Bulunuyorum . Anlayacağınız gibi Koxp-Dupe-Ölümsüzlük zart zurt bitmeyen ve bitmeyecek nedenlerden dolayı zaten piyasadaki oyunlardan tek iyi yanı PK olayının iyi olmasıydı malum ölümsüzlük +3 ıniq takılar 2 haftalık serverda bile :) oldugu icin Pk'da yapılmıyor artık bu nedenle bende WOW'a baslıyorum dun Yukledim Yamaları felan bitti bu aksam oynamaya başlayacağım

Aranızda benim gibi WOW 'a baslayacaklar varsa hep beraber baslayalım :)

Herkese İyi Forumlar

Ben başladım Bazı arkadaşlarla
  • Hangi servera basladın ve ne actın karakter ben Paladinle-Warrior arasında kaldim :)
  • quote:

Hangi servera basladın ve ne actın karakter ben Paladinle-Warrior arasında kaldim :)

Tank kasmak zordur diye duymuştum ama bilmem

Ben Feral-Druid veya Rogue oynayacağım 2sinide kasıyorum
    Belki Warlock Açarım
  • :) walla tank kasmak zor dediler demesinede zaten yavas yavas zevk olsun diye oynicam bu arada sen girmissin party bulabiliyomusun hangi servera basladın
  • 2004 den beri KO oynuyorum, 2006 da bıraktım WoW 'a geçtim, End Game dungeon yaptim, HardCore oynadım, dunya derecesi yaptim ( BOSS kesme recoru vs gibi, WOW oynayınca ilerde duyarsınız bunlari) ama döndüm dolaştım sene 2009 gene KO dayim :)

Mage kasanlar benim aylar önce yazdığım mage Rehberine bakabilir...
  • Dupesiz -Lagsız-Koxpsuz Bir hayat sıkıcı gelmiş olabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a başlayacam..
    17 yıl önce açıldı
    30 yaşında wow'a başlamak
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dupesiz -Lagsız-Koxpsuz Bir hayat sıkıcı gelmiş olabilirmi

WoW da hile olmadiğini saniyorsan yanılıyorsun...

BUG ve hile her online oyunda olur. Sorun bu bug ve hilelerle ne derece baş edebildikleridir.
  • arkadaşlar bende wow a geçmeyi düşünüyorum.. nasıl kurulduğundan haberim yok..
  • Bence Ko'dan daha fazla problem vardır WOW'da ama bence baş edebildikleri değil bu hilelere ne kadar izin verdikleri :) geçen arkadasımın charı banlandı maile baktık 3 saatliğine kapatılmıs makinenizde Keylogger var yazıyo .Makineyi temziledik geri girdik itemler yok onuda GM almıs problem olmasın diye daha ne diyebilirimki sen anladın onu :) Amac vakit geçirmekse veririm paramı sonuna kadarda zzevkimi alırım .
  • Öncelikle WOW Beatle Chest Cd'si alıyorsun onun icinden Burnigde hediye cıkıyo ve 1 aylık hediye geliyo İlk Cd yukluyosun sonra internetten pacthleri indiriyo otomatik ama oynayan arkadasın varsa yamaları ondan al baya zaman alıyo :)) 2 gun surdu bende
  • Dupeyi bilmiyorum arkadaşlar ama KOXP a bilerek izin verdikleri kesin

K2 koxp tan da para kazanıyor
  • arkadasım bende koyu bırakıp wowa baslayanlardandım 2008in kasım ayında. ama su an ko ya geri dondum. bunun sebebi de artık wow da yapabilecegim pek bişi kalmamıstı. ve pvp sinden de sıkılmıstım. Öncelikle wow knighta pvp sistemi hariç bir cok konuda üstün geliyor. ama dediğim gibi ko daki su anki pvp sistemi wow da yok. ama diger tum olaylar da wow derim. 80 lvl priest kastım 80 lvl rogue kastım 70 lvl dk kastım. bana sorsan en zevklisi hangisiydi diye rogue derdim. pvp de cok avantajlı. meslekler oyunda cok ama cok onemli.ki oyunun zevkide bir nebze olsa burdan cıkıyor. ben wowu herhangi bi hile kullanarak oynamadım gerci ko yu da asla ama asla oynamadım. wow da belirgin bi hile de gormedim acıkcası ko ya gore kıyaslarsak.
  • bende geçecem
  • valla aylık 20 lirayı çıkarabilecek olan kesinlikle wow oynasın...Bide tabi güzel bilgisayarınız olması lazım gelin buyrun yane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.