Şimdi Ara

Ko ile ilgili teknik soruun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yha beyler ben KO yükledimmm Maradon Patch de yükledim Orayah kdr çok gzl bi heves bi heycan oyuna giiriim dedim tmm ıd pass yazdım girdim....Olimpia'yı bir tıkladım aha ne server aldı ne dc...hani o serverların almadıı'nı belrten bi tablo varyha yohk abisi o saydam yazılarda hayal meyal okunuoo ve Bi serverı Tıkladdıımda ise CONNECT yazısı server lamış gibi mavi ışık şeklinde yanıp sönmüor almış gibi amam 1,5 saat bekledim,abartmıorum 1,5 saat bekledim almadı kahpee...bu neyden olabilir gençliiikk bi cvp yazyarsanız mutlu ve bahtyar olurum...bu sorun hanginizde var yha ne çilekeş bi çıcuum ben yhaannnaaammmmmmmm hadi be gzl kardeşinize bi cvp yazında sevinsin garibinz....hade yakışıklılar

• premium var mi? yoksa girmek icin baya ugrasirsin ayrica olympia da baska bir sorunda mevcut, servera tiklayinca cok bekliyor insanin sabrini dener gibi.

bu arada postunda gecen ".ahpee" kelimesini editlersen sevinirim.
  • yoo kanka anlamadın galba onalrı bilioz 3 yıldır oynuom bnm serverın full olduu bolumu gösteren yazı saydam ve olduu için hangi serverın alıp almadıını göremiorum okey to;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.