Şimdi Ara

Koç Üniversitesi mi Boğaziçi Üniversitesi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lys'de tm1 sıralamam 395. tercihimin büyük bir kısmını kafamda oluşturdum yalnız koç ekonomiyi mi üste yazsam yoksa boğaziçi işletmeyi mi üste yazsam karar veremiyorum. koç ekonomi geçen sene en son 289.'u kişiyi almış. ama ondan önceki sene 800.'yü alıyordu. yani bir istikrarı yok. yazarsam olma ihtimali yüksek.
    boğaziçi'nin artıları artık herkes tarafından biliniyor. ancak koç'un imkanları daha geniş. yurt dışı olanakları açısından koç daha mantıklı duruyor. çift anadal yapma imkanı da koç'ta daha kolay. ama bir yanda da boğaziçi ekolü var.
    bu okullarda okuyan veya bunlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

• Geçen sene aynı ikilemde kalmıştım. Tercihimi Koç üniversitesinden yana kullandım. Neleri göz önünde bulundurdun dersen..Rektörün Stanford gibi dünyanın en iyi ilk 5 üniversitesi arasına girmiş bir okuldan gelmiş olması dolayısıyla da Koç üniversitesini daha ileriye taşımak için yaptığı atılımlar ve uluslarası alanda diğer üniversitelerle yaptığı bağlantılar, öğrenciye bir devlet okulunun sunacağı olanakların çok daha fazlası ve tabii ki mezun olduktan sonra karşılaşacağım iş olanakları.. Koç Üniversitesi Koç grubunun bünyesinde olduğundan çalışanlarını bu üniversiteden seçmeye de dikkat ediyor :) Şimdiden kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.