EVT BEYLER KOCA 4SENEDEN SONRA OYUNU BIRAKTIM !!! BU BAGILIMLILIK YAPAN OYUNDAN SONUNDA KURTULDUM NASI BIRAKTIGIMI BILMIYORUM AMA ARTIK KNİGHT BEZDİRDİ COK IGRENCLEŞTİ OYUN ZEVK ALMIYORDUM SON 3AYDIRDA AMA BAGIMLI OLDUGUM ICIN BIRAKIYORUM KNİGHT GERCEKTEN COK IGRENCLESTİ COK MUTLUYUM SIZEDE KNİGHTI BIRAKMANIZI TAVSİYE EDERIM CUNKU OYUN SOSYAL HAYATI BITIRIYO EGER BAGIMLIYSANZ EN AŞAGI 8 10 SAAT OYNUYOSANIZ
supersin bende itemleri yakıp bırakmak istiorm ama içim gidio
Senide Gruba aLaLım
bende 6 ay oluyo bırakalı ama forumu bi türlü bırakamıyorum böyle daha rahat önceden dc olan var mı diye topic açılırdı içim giderdi şimdi dc oldum gibi topiclere gülüyorum
GEÇÇMİŞŞ OLSUNN
Sıktı bu konular
quote:
Orjinalden alıntı: T.R.U.G.
bencede baba sen o ıtemlerı yakcagna gıt ytl ıle sat bı mercedes falan alırsın rahat
quote:
Orjinalden alıntı: GOLDFALCON
GEÇÇMİŞŞ OLSUNN
neden geçmiş olsun ki ne güzel işte
quote:
Orjinalden alıntı: Tun4
quote:
bencede baba sen o ıtemlerı yakcagna gıt ytl ıle sat bı mercedes falan alırsın rahat
tun4 bırak sallıyor imzasındakı itemleri hiç sanmıyorum onda o itemlerin oldugunu.ziyalıgı tutmuş adamın
ßırakıyorum Die kaç kere söyledim kendimi Ama her Defasındada yeniden ßaşlıyorum Nasıl bir ruh halindeyim anlamış değilim :S ßeNi ßırakın KeNDi HaLiMe
quote:
Orjinalden alıntı: peka
quote:
quote:
tun4 bırak sallıyor imzasındakı itemleri hiç sanmıyorum onda o itemlerin oldugunu.ziyalıgı tutmuş adamın
o itemler onda olsa beramusta ardream kralı olurdu kolluğu yanardı zate +10 exp shard a dex i yetermi? arkadaşım yeni hayatın hayırlı olsun
her bırakan topic açıyor anlamadım ben bu işi bende bıraktım topic mi açayım?
quote:
quote:
quote:
pfff ... peka bilmiyorum farkındamısın ama Tun4 espri yapmış zatenadam ölesine yazmış itemleri her konuda bi gerginlik yaratmaya çalışıyosunuz anlam veremiyorum
Party Yapalım kanka bende bıraktım 5. senemden sonra
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
Sıktı bu konular
girme kardeşim o zaman silah zoruyla sokuolar sanki
ßß Ahmet Gider Mehmet Gelir Sen Bu oyunu Bırakırken Kaç Kişi Oyuna Başlıyodur
quote:
quote:
quote:
zuahha tam sana kızcaktım neden yapamasın die itemlere bi baktım harbi zia :D zuahah muhaha godlesste yok o itemler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme