Şimdi Ara

KOCAELİ'DE OTURANLARIN DİKKATİNE KESİN OKUYUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kocalei t.çiftle te bulunan tüpraş petrol rafinerinde patlama olmuş ve 2 kişi ölmüş bu yüzden zehir li atık gaz atlıyormuş sakın ama sakın sokağa çıkmayın öldürücü bir gaz imiş dikkakinize
    haberin aslı:
    TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi ölürken 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. E-5 Karayolunun Körfez girişi kapatıldı. İtfaiye ekipleri ve ambulanslar bölgede.
    TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde bir tankta söküm çalışması yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi ölürken 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. E-5 Karayolunun Körfez girişi kapatıldı. İtfaiye ekipleri ve ambulanslar bölgede...

Körfez Bölgesinde yaşayan halka uyarı anonsları yapılıyor.

Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreteri Cavit Aykanat, TÜPRAŞ İzmit Rafinerisinde boş tankın sökümü sırasında patlama meydana geldiğini belirtti.

Olayın çok yeni olduğunu ifade eden Aykanat, patlamayla birlikte yaralananların olduğunu, çevreye zehirli gaz yayılabileceği endişesiyle vatandaşların tahliyesine çalışıldığını, itfaiye ekipleri ve ambulansların olay yerine sevk edildiğini söyledi.

AYRINTILAR GELECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tümermetin -- 1 Şubat 2007; 17:07:47 >

• kaynak??
  • http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=216272

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 1 Şubat 2007; 16:56:22 >
  • belediye tefeon ettim ayrıca anons
  • haberlerde de söyleyecek mi bakalım??

merak ettim bak şimdi!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tümermetin

arkadaşlar kocalei t.çiftle te bulunan tüpraş petrol rafinerinde patlama olmuş ve 2 kişi ölmüş bu yüzden zehir li atık gaz atlıyormuş sakın ama sakın sokağa çıkmayın öldürücü bir gaz imiş dikkakinize
    haberin aslı:
    TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi ölürken 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. E-5 Karayolunun Körfez girişi kapatıldı. İtfaiye ekipleri ve ambulanslar bölgede.
    TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde bir tankta söküm çalışması yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi ölürken 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. E-5 Karayolunun Körfez girişi kapatıldı. İtfaiye ekipleri ve ambulanslar bölgede...

Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreteri Cavit Aykanat, TÜPRAŞ İzmit Rafinerisinde boş tankın sökümü sırasında patlama meydana geldiğini belirtti.

Olayın çok yeni olduğunu ifade eden Aykanat, patlamayla birlikte yaralananların olduğunu, çevreye zehirli gaz yayılabileceği endişesiyle vatandaşların tahliyesine çalışıldığını, itfaiye ekipleri ve ambulansların olay yerine sevk edildiğini söyledi.

AYRINTILAR GELECEK

TAMAM SAOL KARDES BABAM GAZETECI MAVI KOCAELIDE KOSE YAZARI O ZATEN HABERDARDI BEN SENDEN OGRENDIM GEREKLI DUYURU ONLAR TARAFINDAN YAPILACAKTIR

• tamam kardeşim lütfen dışarı çıkmayındikkat edin birşey olmasını istemeyiz<
    quote:

Orjinalden alıntı: ZATHARA

quote:

Orjinalden alıntı: tümermetin

arkadaşlar kocalei t.çiftle te bulunan tüpraş petrol rafinerinde patlama olmuş ve 2 kişi ölmüş bu yüzden zehir li atık gaz atlıyormuş sakın ama sakın sokağa çıkmayın öldürücü bir gaz imiş dikkakinize
    haberin aslı:

AYRINTILAR GELECEK

TAMAM SAOL KARDES BABAM GAZETECI MAVI KOCAELIDE KOSE YAZARI O ZATEN HABERDARDI BEN SENDEN OGRENDIM GEREKLI DUYURU ONLAR TARAFINDAN YAPILACAKTIR

• geniş haber ağına sahip tv kanallarından ne trt ne atv ne kanal D vs vs hiç biri önemli olaylarda haber vermiyorlar tv haberciliği konusunda anında ve çabuk haber vermede hepsi sınıfta kalıyor. sanki dizi kadın programı kanalı hepsi de. bu gibi kanalardan haber alabilmek için akşam haberleri beklenecek illa ki. bu nasıl tv yayıncılığı böyle. ben de başka tv de gördüm tüpraşda teknisyenler yakıt tankını değiştirirken kaza olmuş 2 kişi ölmüş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aytuğ::: -- 1 Şubat 2007; 17:19:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

geniş haber ağına sahip tv kanallarından ne trt ne atv ne kanal D vs vs hiç biri önemli olaylarda haber vermiyorlar tv haberciliği konusunda anında ve çabuk haber vermede hepsi sınıfta kalıyor. sanki dizi kadın programı kanalı hepsi de. bu gibi kanalardan haber alabilmek için akşam haberleri beklenecek illa ki. bu nasıl tv yayıncılığı böyle. ben de başka tv de gördüm tüpraşda teknisyenler yakıt tankını değiştirirken kaza olmuş 2 kişi ölmüş .

skytürkte iha muhabiri yayına bağlanıp söyledi...
  • valla çatır çatır geziniyok daha ölmedik depremde havaii fişek gösterisi vardı tüpraşda o zaman da bişe olmamışdı raad olun alıştık biz
  • ewt gördüm gerçektende büyük bir olaymış yani çok üzüldüm ölenler içn
  • quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

geniş haber ağına sahip tv kanallarından ne trt ne atv ne kanal D vs vs hiç biri önemli olaylarda haber vermiyorlar tv haberciliği konusunda anında ve çabuk haber vermede hepsi sınıfta kalıyor. sanki dizi kadın programı kanalı hepsi de. bu gibi kanalardan haber alabilmek için akşam haberleri beklenecek illa ki. bu nasıl tv yayıncılığı böyle. ben de başka tv de gördüm tüpraşda teknisyenler yakıt tankını değiştirirken kaza olmuş 2 kişi ölmüş .

skytürkte iha muhabiri yayına bağlanıp söyledi...

evet onlar söylüyor zaten. ben de ordan öğrendim fakat büyük ulusal kanallar neden çok önemli haberleri anında seri halde hiç vermiyorlar anlamıyorum.

• sanırım ölü yok 2 ağır yaralı var . allah ailelerine sabır versin.
  • VARMIŞ YA 2 ÖLÜ 3 YARALI 1 İ AĞIR AZ ÖNCE CANLI YAYIN VARDI TÜPRAŞIN ÖNÜNDEN
  • hasss ya ulan orenciyiz olecez be:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.