Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi yazacaklara bilgi verilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
4
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ledzepplin kullanıcısına yanıt
    kanka o servis olayları karışık biraz saat başı olayı var servis şirketleri var ordan bilgi al.kyk da 140-250 arası ödüyorsun aylık yurda göre değişiyor.özelde 6k falan senelik.hukuk fakültesi kampüsün çok merkezi bir yerinde karşısında fen edebiyat var,bira ilerisinde eğitim ve mühendislik fak.yani yeri güzel :D
  • Tıp nasıl?Geçme notu fazla mı?Son sene intörnleri fazla zorluyorlar mı?Hocalar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

quote:

Orijinalden alıntı: 711

Bölüm hakkında tarafsız bir yorum yapabilir misin çok merak ediyorum bölümü. Şöyle genelden bilgiler falan birazda üni ve ordaki yaşam

Hocam bölümü ben seviyorum şahsen sevmeyen gelmesin ama.Gerçekten zor bence.İş imkanı bana göre bol.Satış ta yapabilirsin ArGede de çalışırsın dökümde de çalışırsın ki Kocaelide kalıcam dersen her yer sanayi.Hocalar iyidir geçme notunu düşürür.Bazıları gıcıktır .2. öğretimim ben akşam saatlerinde üniversitede çok yaşam kalmıyor.Okul dağın başında.İlla birşeyler yapıcam dersen kafeler var.Bunun dışında şehir merkezinde AVM ler çoğaldı.Yakın birbirine.Yaşam için Akarca ve Bayındırlığı öneririm.Okula ve Merkeze yakın.Yaşayan insan kalitesi iyi.

Anladım hocam ya bir de endiselerim var şimdi ben edirne'de yaşadım bunca 18 yıldır burası çok rahat insanları güzel falan tam yaşanacak yer ama hareketlilik yok hiç baya sakın yani biraz da değişiklik olması için hayatımda başka yerde yaşamayı istiyorum oralari pek gezip görmedim böyle zindan Anadolu şehirleri gibi değildir dimi Eskişehir malzeme mühendisliği var onu da yazabilirim kararsız kaldım birazcik

• quote:

quote:

quote:

Bölüm hakkında tarafsız bir yorum yapabilir misin çok merak ediyorum bölümü. Şöyle genelden bilgiler falan birazda üni ve ordaki yaşam

Hocam bölümü ben seviyorum şahsen sevmeyen gelmesin ama.Gerçekten zor bence.İş imkanı bana göre bol.Satış ta yapabilirsin ArGede de çalışırsın dökümde de çalışırsın ki Kocaelide kalıcam dersen her yer sanayi.Hocalar iyidir geçme notunu düşürür.Bazıları gıcıktır .2. öğretimim ben akşam saatlerinde üniversitede çok yaşam kalmıyor.Okul dağın başında.İlla birşeyler yapıcam dersen kafeler var.Bunun dışında şehir merkezinde AVM ler çoğaldı.Yakın birbirine.Yaşam için Akarca ve Bayındırlığı öneririm.Okula ve Merkeze yakın.Yaşayan insan kalitesi iyi.

Anladım hocam ya bir de endiselerim var şimdi ben edirne'de yaşadım bunca 18 yıldır burası çok rahat insanları güzel falan tam yaşanacak yer ama hareketlilik yok hiç baya sakın yani biraz da değişiklik olması için hayatımda başka yerde yaşamayı istiyorum oralari pek gezip görmedim böyle zindan Anadolu şehirleri gibi değildir dimi Eskişehir malzeme mühendisliği var onu da yazabilirim kararsız kaldım birazcik

Şehir biraz hareketli konumundan dolayı.Canın sıkılmaz.Edirneden gelipte sıkılacağın bir yer değildir.Ama Eskişehir bir öğrenci için tabi ki Kocaeliden daha üst noktadadır.

• wadaw W kullanıcısına yanıt
    dostum diş kampüs dışında ve uzakta ulaşımı biraz sıkıntı ama çoğu diş fakültesi öyle.
  • Brynt24 B kullanıcısına yanıt
    hocam mimarlık şehir merkezinde yani resmen şehrin kalbinde ama tabi belki sen kampüs ortamı seviyorsundur bilmem ama mimarlık fakültesi tam izmit-yürüyüş yolunda bildiğin istanbulun taksimi-beyolğlusu.eğitimi de sağlamdır.
  • İnşAattayım bnde koü

• KOÜ tıp hakkında bilgisi olan yok mu?
  • Vaybe ne çok koü'lü varmış
    Bende elektrik okuyorum 3'e geçtim
    Seneye 3000 kişilik (2000 de olabilir) kampüsün dibine yeni kyk yurdu açılacak buda yeni gelecek arkadaslar için büyük fırsat
  • quote:

Kocaeli Metalurji Malzemedeyim bende.Bölüm veya okulla ilgili sorularınız bildğim kadarıyla cevaplarım.

Merhaba hocam dokuz eylül metalurji düşünüyorum bilgin var mı? Yoksa da bölüm hakkında ne dersin genel olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: _ican_

quote:

Kocaeli Metalurji Malzemedeyim bende.Bölüm veya okulla ilgili sorularınız bildğim kadarıyla cevaplarım.

Merhaba hocam dokuz eylül metalurji düşünüyorum bilgin var mı? Yoksa da bölüm hakkında ne dersin genel olarak

9 Eylülden staj yaptığım yerde bi çocuk vardı.25 gün stajı bi tek o nu biliyorum

Bölüm tam fiyat/performans bölümü.İş imkanın bol.Dersler biraz zor.Kimyayı seviyorsan seç.İlerde eğlenceli geliyor.Başka merak ettiğin varsa tekrardan sorabilirsin

• Mezun olduktan sonra iş olanağı nasıldır? Odtüden itüden mezun olanın bir avantajı vardır elbet ama deuden çıkan da işsiz kalmaz sanırım

• Arkadasim teknoloji fakultesinde muhendis olanlar tam manasiyla muhendis olamiyor demissin neye dayanarak soyluyorsun bunu ?

• İnşaat 50600
    Ben 51734 girer miyim son olaylardan sonra..

• Mimarlik bolumunde kocaeli erciyesden puan olarak onde fakat cogu kisi erciyes universitesinin kocaelinden iyi oldugunu soyluyor siz nediyorsunuz

• Bi de kocaeli sehir olarak nasil bir yer ulasimi eglence cafe avm insani ucuzluk yurt... filan

• Hukuk nasil hocam ?

Edit : ilk sayfada yazmissiniz zaten tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wuxx -- 23 Temmuz 2016; 13:15:16 >
  • Enerji sistemleri muhendisligi ve otomotive tutuyor bunlar mi dersin marmara da metalurji malzeme mi dersin

• bilgisayar mühendisliği nasıldır eğitimi iş imkanları falan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.