Şimdi Ara

Kocaelispor'un Tribünleri Tıklım Tıklım (Yeni Lider)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’un 15. haftasında Kocaelispor, evinde Kozlu Belediyespor’u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna otururken, İsmetpaşa Stadı’nı dolduran yaklaşık 10 bin taraftar ise takımını yalnız bırakmadı.
    Türkiye Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 15. hafta maçında, İsmetpaşa Stadı’nda Zonguldak ekiplerinden Kozlu Belediyespor’u ağırlayan Kocaelispor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kocaelispor, İsmetpaşa’da oynanan maçta galip gelerek liderlik koltuğuna otururken, yaklaşık 10 bin taraftar da tribünleri doldurarak yeşil-siyahlı takıma destek oldular. Süper Toto Süper Lig maçlarında bile tribünlerin boş kaldığı günlerde amatör ligdeki Kocaelispor’a ilginin büyük olması dikkat çekti.
    Ekonomik problemler yaşayarak yıllarca mücadele ettiği üst liglerden amatör kümeye düşen takımlarını yalnız bırakmayan yaklaşık 10 bin taraftar maç boyunca coşkulu bir şekilde yeşil-siyahlı ekibe destek verdi. Taraftarının da desteğini arkasına alan ev sahibi Kocaelispor, maç boyunca etkili futbolunu bulduğu pozisyonlarla sürdürdü.
    Maçın henüz başında 9. dakikada Gökhan Şahin’in kornerden attığı golle takımını öne geçirdi. Kocaelispor’un üstün oyunuyla devam eden maçta, yeşil-beyazlılar birçok gol pozisyonundan ise faydalanamadı. Kozlu Belediyespor’un zaman zaman etkin olmaya çalıştığı maçta başka gol olmayınca ilk yarı Kocaelispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
    İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren Kocaelispor ele geçirdiği fırsatları değerlendiremeyince mücadele 1-0 sona erdi.
    Lider Çengelköyspor’un da Tekirdağspor’a 3-0 yenilmesiyle Kocaelispor 30 puanla liderlik koltuğuna oturdu.
    Maç sonrasında büyük sevinç yaşayan Kocaelisporlu oyuncular, tribünlere koşarak taraftarlarıyla galibiyeti kutladılar. Stat çıkışında galibiyetin coşkusunu yaşamaya devam eden taraftar ise amatör ligde bile olsa takımlarını yalnız bırakmayacaklarını dile getirerek verdikleri destekle yeşil-siyahlı takımın hak ettiği yere geleceğine inandıklarını söylediler.

Kaynak :http://www.milliyet.com.tr/kocaelispor-un-tribunleri-tiklim-tiklim-kocaeli-yerelhaber-589469/

http://www.mynet.com/tv/ihlas-haber-ajansi-izle-kocaelisporun-tribunleri-tiklim-tiklim-vid-2033976/

• Bende dün maçtaydım, müthiş bir ortam vardı süper lig günlerini anımsattı.
    Şu süperlig ekiplerinden çogunun yerinde olması gerekir sadece kocaeli degil sakarya,göztepe,samsun vs. böyle takımlar gerekiyor süperlig'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

Bende dün maçtaydım, müthiş bir ortam vardı süper lig günlerini anımsattı.
    Şu süperlig ekiplerinden çogunun yerinde olması gerekir sadece kocaeli degil sakarya,göztepe,samsun vs. böyle takımlar gerekiyor süperlig'e.

Aynen. Malesef tribünle olmuyor işte :D Taraftarlar oynamıyor sonucta.

Efsane geri döndü korksun herkes. Bu sene seve seve şampiyon körfez !
  • Süper Lig'e taraftarı maça giden kulüp gelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Süper Lig'e taraftarı maça giden kulüp gelmeli.

Aynen oyle yada ekstra puan almali :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amatör liglerdeki statü tam olarak nasıl işliyor ? Kocaeli şampiyon olunca direk 3.lige mi çıkacak yoksa play-off maçları falan var mı ?
  • Böyle eski dandik statlar süper lige yakışmıyor bence kocaelinin yeri 2. ligtir. Bırakın daha güzel stadlı kasımpaşa konya vs. gibi takımlar kalsın süperligte. Yabancı yıldızlar böyle dandik statlarda maç oynamasın.
  • Kocaelispor'un niye amatörde olduğunu konuyu açan ve mesajı atan ilk üyeler açıklıyor sanırım.
    Siz önce İst. takımlarının peşini bırakın SADECE şehrinize sahip çıkın sonra gerisi gelir.

Kocaelispor'u Süper ligte görmek isteriz.
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    timsah sana birşey soracağım varsayalım yarın savaş çıktı İstanbul'u kuşattılar savunmaya gider misin ?
  • Dün Sakarya merkezdeydim sınav var diye gitmiştim. Çark caddesinden stada doğru fena yürüdük maça giremedim sınav var diye. Sayı tam kaç bilmiyorum ama baya taraftar vardı.

Kocaeli ve Sakarya süper ligi hak ediyor kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

timsah sana birşey soracağım varsayalım yarın savaş çıktı İstanbul'u kuşattılar savunmaya gider misin ?

Nereye bağlayacaksın? İstanbul'da ülkemizin bir parçası o zaman o takımları da tutabilirize mi bağlayacaksın?
    Olay o değil. Olay o tutulan İstanbul takımları şehrinize geldiğinde yaptıkları.

İstanbul'dan elin adamı gelecek sizin şehrinize, girecek deplasman tribününe dahası sizin şehrinizde yaşayan sempatizanlarını da toplayacak yanına sizin şehrinize sizin ailenizle beraber yaşadığınız şehrinize küfür edecek.
    Sizde hala gidip onların takımlarını tutup, onlarla omuz omuza ağlayıp, sevineceksiniz?
    Bizim karakterimize uymayan olaylar bunlar, yoksa kimsenin özgürlüğüne karakterine lafımız yok.
    İsteyen istediği takımı tutsun tabi ama bizim karakterimize uymuyor.

Ama karakterinize kendi toprağınıza el demek uyuyor.Bugün kendi 81 iline el diyen adam yarın ülkeyi de satar garantisini kim verecek ?

Dostum ben Askerliği mi İstanbul'da yaptım.
    Çok merak ediyorsan forumda 349kd konusuna gir bak nerde yapmışım.
    Yanlış kişiye kapak yapmaya çalışıyorsu ama kapağı sen yiyorsun.
    Ben İstanbul'da 6 ay nöbet tuttum. Savaş çıksada korurdum merak etme.

Sen İstanbula el diyenden korkacağına, kendi şehrini satıp başka şehirler peşinden kork.
    Bugün şehrini satan yarın ülkeyi niye satmasın

• Kocaeli gibi sanayi kentinde destek bulamamaları kötü, en azından Bursa seviyesinde olması gereken bir takım Kocaeli.
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    Kimseye kapak yapmaya çalışmıyorum dostum serserimiyim ne kapağı ne bu 3.sınıf jargon ?

İstanbul'da askerlik yaptıysan peygamber hadisine nail olmuş şehire veya onun takımını tutana ne garezin var İstanbul nüfusunun yüzde biri bile İstanbullu değil.Bu ülkede iç göç bile yüzde 70 küsür yani kendi memleketinde yaşayan nüfus yüzde 30 bile değil Türkiye'de.

Kimsenin kendi şehri mehri yoktur dostum.İnsanların nizamını daha iyi sağlamak içindir vilayetler eyaletler onun dışında bir önemi yoktur.

Şehrin takımını tutacaksan nilüfer belediyeyi tut bursa demir sporu tut bursa sağlık sporu tut.Neden bursaspor ? Mesela inegollü adam bursayı destekleyemez mi ? İlla inegolsporlu mu olmak zorunda ?

Şehir başka birşey şehirdeki spor kulübü başka birşey sen yine şehre aşık ol.Şehir başka içindeki kurumlar başka.

Şehrinde bdp binası da var aa bu benim şehrimde de var diye bdp li mi olacaksın ?

Boşver dostum bu işleri bursaspor tribününü nasıl takıma daha çok avantaj sağlar bir hale getiririm ona bak.

• Sadece 1.Olan çıkıyor 3.lige. 2 ve 3. takımlar playoff felan yapmıyor diğe biliyorum. @JamesKırkRobertLars

Amacın ortalığı karıştırmak mı bilmiyorum fakat kocaeli kenti kadar takımını sahiplenen taraftar yoktur. Küme düşmesinde etkenler saymakla bitmez. Dışardan nasıl görünüyor bilmiyorum ama;
    Belediye takıma sahip çıkmadı/Çıkmıyordu (Şu aralar durumlar düzeldi gibi)
    Yönetim klube bir sürü borç bıraktı
    Transfer yasakları
    Silinen puanlarımız (-9 puanla başlamamız) vs vs saymakla bitmez bunlar google amcaya sorsan o bile söyler.

Senden ricam ortalığı karıştırmaman tamam görüşüne saygım var fakat olayı dahada büyütüp konuyu kirletmeyelim. @Timsah-16
  • Ah korfez ah sensiz olmuyo

• Önümüzde 10 maç kaldı. İnşallah şampiyon oluruz. Bu arada bu haftadaki maç tekrardan evde oynayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Önümüzde 10 maç kaldı. İnşallah şampiyon oluruz. Bu arada bu haftadaki maç tekrardan evde oynayacağız.

Belli degil herhalde. Cinarli maçlarını bizim stadta oynuyormus. insallah zorlamazlar bizi direk versinler puani

• quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Önümüzde 10 maç kaldı. İnşallah şampiyon oluruz. Bu arada bu haftadaki maç tekrardan evde oynayacağız.

Belli degil herhalde. Cinarli maçlarını bizim stadta oynuyormus. insallah zorlamazlar bizi direk versinler puani

Kesinleşti, İsmetpaşada. Zaten bu sene bizim altımızda olduğu için kesin düşecekler, şampiyonluğa oynuyoruz, verseler çok iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.