Şimdi Ara

Kog'Maw Build&Taktik Önerilerinizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yukards belirttim konuyu önerilerinizi bekliyorum şimdiden sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki farklı şekilde oynanıyor işte Mid AP veya ADC , Mid AP bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem . ADC olarak; botrk+trinity,ebedi,saldırı hızı ayakkabısı+hayalet+qss/banshee/ga olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

İki farklı şekilde oynanıyor işte Mid AP veya ADC , Mid AP bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem . ADC olarak; botrk+trinity,ebedi,saldırı hızı ayakkabısı+hayalet+qss/banshee/ga olabilir

Zaten nişancı olarak oynayacağım sağolun öneriniz için bu buildi deneyeceğim

• Oyun sonuna kadar farm yap
    Red al
    W bas ve herkese teq at. Arada R atabilirsin ama farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanTuvalet

quote:

İki farklı şekilde oynanıyor işte Mid AP veya ADC , Mid AP bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem . ADC olarak; botrk+trinity,ebedi,saldırı hızı ayakkabısı+hayalet+qss/banshee/ga olabilir

Yani aslında tuhaf bir şekilde botrk ve trinity core sitemleri çünkü, w yeteneğimiz hem muazzam menzil hem de azami can üzerinden hasar veriyor . aynı zamanda ultimiz ise skill SPAM yapıyoruz belli bir düzeyde ve bu kadar sık skill kullanmak da sheen için uygun bir sey, güzel bir hasar çıkarmamızı sağlıyor. Ayrıca arada bir runaan da alabilirsin . w fullersen 700 menzil oluyor

• quote:

quote:

quote:

Yani aslında tuhaf bir şekilde botrk ve trinity core sitemleri çünkü, w yeteneğimiz hem muazzam menzil hem de azami can üzerinden hasar veriyor . aynı zamanda ultimiz ise skill SPAM yapıyoruz belli bir düzeyde ve bu kadar sık skill kullanmak da sheen için uygun bir sey, güzel bir hasar çıkarmamızı sağlıyor. Ayrıca arada bir runaan da alabilirsin . w fullersen 700 menzil oluyor

Hocam skill spam ve sheen hakkında bilgim yok şampiyon olarak shen mi?

• Buildi skilleri falan probuildsten bakarsın önemli noktalar.
    İyi bir support lazım
    Lane aşamasında geriye düşebilirsin çok geri düşme yeter
    Red çok önemli
    Takımının seni koruması lazım
    Onun dışında iyi pozisyon almalısın gerisi zaten sağ tık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Buildi skilleri falan probuildsten bakarsın önemli noktalar.
    İyi bir support lazım
    Red çok önemli

Neden red önemli?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam skill spam ve sheen hakkında bilgim yok şampiyon olarak shen mi?

Skill =yetenek, SPAM = çokça kullanmak. Sheen=pırıltı, özel pasifine nedir? Bir yetenek kullandıktan sonraki ilk normal saldırımıza , saldırı gücümüzün belli bir miktarını ekler. İşte bu sayede işimize yarar kogmaw oynarken

• AP mid oyna elo kas. Ha diyosan illa da AD oynayacam; Trinity/Botrk/Berserker/IE/LW/BT.

AP Mid; Gözyaşı/Luden/MP bot/Void/Gözyaşını başmelek yap/Rabad/Zhonya

• Gang yediğinde kaçma ihtimalin azsa kaçma yanındaki supa söyle sen daldığın sürece dalmaya devam etsin pasifle gang yediginde bile kill çıkarabilirsin.Build olarak ilk base attığında kılıç 400 can veren can itemi bide bot al.Tekrar base döndüğünde itemi ve sheni bitirmen lazım sheen bittikten sonra e w r düz vur sonrası epey canı gidicek tri bittikten sonra combatlarda orta seviye etkin olucak.Lane aşamasında kesinlikle geri düşüceksin çünkü kasılman çok zor yanındaki sup ne kadar iyiyse o kadar rahat farmlarsın.Lanede w aç adamın koşu yoluna e at adam sana vurmaya çalışıcak o geri çekilirken vur sonra tekrar geri dön böylece hasar almadan adama hasar vermiş olursun.W skilin yoksa trade girme kesinlikle ölürsün w yokken kogmaw en güçsüz adc.

Ölme riskinin yüksek olduğu yerlerde e skilini sakla canın azalınca e at öldüğünde adamın hareket hızı düştüğü için pasifinden kaçamıcak.Kaçarken e skilinin üstünden yürü en yüksek hareket hızı olan hero bile o skille yavaşlar onun üzerine geldiğinde botrk ile ms ve canını çal 100 canla bile adam alabilirsin böyle yaparak.Bot efsunu olarak %12ms vereni al kogmaw için ms herşeydir.Öldükten sonra pasifle adamı takip etme pasif aktif olduktan sonra sag tıkla hero kendi kendine takip edicek kendin takip etsen bile o kadar iyi edemiyorsun.

Kogmaw oyundaki en rahat dragon ve baron alan herolardan bunun için oyun başı ejder imkanı bulursan direk al 5 lvlde drake aldığım çok oyun oldu.Kogmaw en hızlı orman kesen herodurda aynı zamanda lane aşırı ilerideyse gidip golem veya gromb kes.

Kogmaw ölmek için oynanan bir adc malesef hayatta kalman şansın düşük oyun sonu genelde 10-7 gibi skorlarla bitirirsin başta normal.Mühim olan ne kadar feedlediğin değil ne kadar hasar çıkarabildiğin kogmawda ben ölene kadar en az 3 kişinin canını dip bırakırım doğal olarak takım hepsini toplar.

Kogmaw oynarken takımda flame falan varsa direk mutele yoksa oyuna odaklanamazsın.Ben genelde sadece supu açarım kendi takımım dahi herkes mutelidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Buildi skilleri falan probuildsten bakarsın önemli noktalar.
    İyi bir support lazım
    Red çok önemli

Neden red önemli?

Kaçma skili yok kovalama skili yok red olmazsa çok kill kaçırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saekobusujima

Gang yediğinde kaçma ihtimalin azsa kaçma yanındaki supa söyle sen daldığın sürece dalmaya devam etsin pasifle gang yediginde bile kill çıkarabilirsin.Build olarak ilk base attığında kılıç 400 can veren can itemi bide bot al.Tekrar base döndüğünde itemi ve sheni bitirmen lazım sheen bittikten sonra e w r düz vur sonrası epey canı gidicek tri bittikten sonra combatlarda orta seviye etkin olucak.Lane aşamasında kesinlikle geri düşüceksin çünkü kasılman çok zor yanındaki sup ne kadar iyiyse o kadar rahat farmlarsın.Lanede w aç adamın koşu yoluna e at adam sana vurmaya çalışıcak o geri çekilirken vur sonra tekrar geri dön böylece hasar almadan adama hasar vermiş olursun.W skilin yoksa trade girme kesinlikle ölürsün w yokken kogmaw en güçsüz adc.

Ölme riskinin yüksek olduğu yerlerde e skilini sakla canın azalınca e at öldüğünde adamın hareket hızı düştüğü için pasifinden kaçamıcak.Kaçarken e skilinin üstünden yürü en yüksek hareket hızı olan hero bile o skille yavaşlar onun üzerine geldiğinde botrk ile ms ve canını çal 100 canla bile adam alabilirsin böyle yaparak.Bot efsunu olarak %12ms vereni al kogmaw için ms herşeydir.Öldükten sonra pasifle adamı takip etme pasif aktif olduktan sonra sag tıkla hero kendi kendine takip edicek kendin takip etsen bile o kadar iyi edemiyorsun.

Kogmaw oyundaki en rahat dragon ve baron alan herolardan bunun için oyun başı ejder imkanı bulursan direk al 5 lvlde drake aldığım çok oyun oldu.Kogmaw en hızlı orman kesen herodurda aynı zamanda lane aşırı ilerideyse gidip golem veya gromb kes.

Kogmaw ölmek için oynanan bir adc malesef hayatta kalman şansın düşük oyun sonu genelde 10-7 gibi skorlarla bitirirsin başta normal.Mühim olan ne kadar feedlediğin değil ne kadar hasar çıkarabildiğin kogmawda ben ölene kadar en az 3 kişinin canını dip bırakırım doğal olarak takım hepsini toplar.

Kogmaw oynarken takımda flame falan varsa direk mutele yoksa oyuna odaklanamazsın.Ben genelde sadece supu açarım kendi takımım dahi herkes mutelidir.

Hocam sonuna kadar okudum çok teşekkür ederim bir de sırasıyle türkçe build önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalsucuk -- 5 Temmuz 2015; 12:44:24 >

• trinty muramana mahvolmuş son fısıltı cizme son item sana kalmış

• quote:

yanlış. kog maw'a hayalet-statik çıkılmaz. hayalet yerine son fısıltı alınırsa yukarıdaki doğru olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoroIsmylife

trinty muramana mahvolmuş son fısıltı cizme son item sana kalmış

Muramana derken? Oyunu Türkçe oynadığım için böyle sorular soruyorum botrk yi bile yeni öğrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

yanlış. kog maw'a hayalet-statik çıkılmaz. hayalet yerine son fısıltı alınırsa yukarıdaki doğru olur

Qss ney? Çok soru sordum kusuruma bakmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PoroIsmylife

trinty muramana mahvolmuş son fısıltı cizme son item sana kalmış

Muramana derken? Oyunu Türkçe oynadığım için böyle sorular soruyorum botrk yi bile yeni öğrendim

İtemin türkçesi de muramana ama ilk hali manaveren

• quote:

quote:

700 menzil ile yüzdelik azami candan vuran bir hyper carryden bahsediyoruz , saldırı hızı ve kritik ihtimali gerekli kogmaw için

• quote:

quote:

quote:

700 menzil ile yüzdelik azami candan vuran bir hyper carryden bahsediyoruz , saldırı hızı ve kritik ihtimali gerekli kogmaw için

o zaman def itemini almayacaksın. bir adc için olmazsa olmazdır son fısıltı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.