Şimdi Ara

Kolunuz kaç cm? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
3
Favori
209.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 18092012

yaş 22 16 yaşında başladım 5 küsür sene geçti 163 kg iken 53 tü şimdi 139 kiloyum 51 cm soğuk ölçüler bunlar
    tahmini %10 da 46 cm gelir şu anki kas kütleme göre tahmini 46 cm zaman gösterecek gerçeği

Alıntıları Göster
    hiç kür yapmamış olsaydım tahmini 44 cm gelecekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

Cm büyüdükçe gelişmesi de zorlaşıyor doğal olarak

Kolun büyümesi geliştiğin anlamına gelmez. Yağ kütlen arttınca da kol büyüyecek zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ennio Morricone2

quote:

Kolun büyümesi geliştiğin anlamına gelmez. Yağ kütlen arttınca da kol büyüyecek zaten.

Dostum ben orada sence yağ alarak büyümesinden mi bahsetmişim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ennio Morricone2

quote:

Dostum ben orada sence yağ alarak büyümesinden mi bahsetmişim?

Adam sadece 4 santim büyüdüğünü yazmış. Sen de tebrik etmişsin. Kilo alınca kol büyür zaten. Adam vücut yağ oranı söylememiş. Yorum yapılamaz.

• 40 cm yi geçmiş .

Zaten genetik olarak en çabuk büyüyen yer , bende kol .

Salonda öyle adamlar var ... Hiç bacak çalışmadan kalfları çok iyi . Benim kalflar kolumdan ince .
  • hocam boyum 1.82 2 hafta once kolum 37.50 yidi simdi hoca tekrar ölctü 35 cikti yanlis mi olctu acaba
  • İzmir.li İ kullanıcısına yanıt
    Hortt

Göbek var mı mıydı eridi mi bu süreçte ve kolların son hali nedir reis?
  • vucut gelistirmeye başlayalı 3 yıl oldu 29 cm idi kolum şuan 36 63 kiloyum yağsız bir vucuda sahibim

Kolunuz kaç cm?
  • saç ekiminden dolayı 3 aydır ara vermek zorunda kaldım.şimdi yavaş yavaş başladım.37 cm olmuştu ama hedefim bu yaz 38 cm.

tecrübeli arkadaşlara soruyorum.whey yanına glutamin takviyesi iyi olurmu ve başka önerileri varmı?
  • 42 cm. Genetik olarak tricepslerim fazla gelişmiş, kol kasının %66'sını oluşturdugundan dolayı da kolu epey büyütüyor. Bicepse ağırlık veriyorum bu ara. Hayırlısı.

Şöyle de bi foto bırakalım.

Kolunuz kaç cm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 2 Ocak 2018; 5:55:45 >
  • 38 cm
  • Bence kolun kalınlığından ziyade niteliği daha önemli.İsterse 50 cm kolun olsun yağ bağlamışsa o kol o kolun 50 cm olmasının bir önemi yok.Önemli olan düşük yağ oranı ile hacimli kollar elde etmek.Yoksa sumocuların da 50 cm kolu var neye yarar.
  • Kol kaç cm sorulari hala açiliyormu burada ya . Üzüldüm.

Kac cm degildir. Onemli olan sen shredded olduktan sonra o kol nasil duruyor, bicepsin duz durusta nasil gosteriyor kendini, dis biceps ic biceps vs.

Su cm olayina takilmayin.

Cm olayina aciklik getireyim, peak’i fazla olan adamin kol CM si fazla olur.

Bkz: Kai greene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

Kol kaç cm sorulari hala açiliyormu burada ya . Üzüldüm.

Kac cm degildir. Onemli olan sen shredded olduktan sonra o kol nasil duruyor, bicepsin duz durusta nasil gosteriyor kendini, dis biceps ic biceps vs.

Su cm olayina takilmayin.

Cm olayina aciklik getireyim, peak’i fazla olan adamin kol CM si fazla olur.

Bkz: Kai greene.

peak shredded ne dostum türkçene yabancı kelimeler katarak neden dilimizi bozuyorsun
  • 6 gün evvel başladığım zaman 35 cm di kolum.
    Şuan 37 cm.
    1.83 / 73
    Hemen sonuca gitmek istiyorsanız,eğitmenlerinizin bir o kadar iyi olması gerekir.

İsteyen instagram'a bakabilir.
    Eğitmen önerebilirim.

@alialbayraktr
     Kolunuz kaç cm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialbayraktr -- 15 Nisan 2018; 2:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverheadPress

38 cm

39 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeIsraetel

quote:

Orijinalden alıntı: OverheadPress

38 cm

39 oldu

Alıntıları Göster

helal

• quote:

Orijinalden alıntı: 18092012

hiç kür yapmamış olsaydım tahmini 44 cm gelecekti

Alıntıları Göster

şimdi kaç hocam

• 15 cm
  • 2017den bu yana vg yapıyorum. Çok ara verdim tabii. 1 sene boyunca düzgün yaptım o da ev antrenmanlarıydi. 2020 kisinda vücudu tam toparlarken de Corona mevzusundan salonlar güme gitmişti ben mersindeyken. O zamanlar kol 37 38 falandı. Şuan 187 boy 85 kilo kol sıcak 42 cm. Bana göre kol ölçüsünde ziyade kolun parçalı olması önemli, yaza doğru salona dönersem parçalı 39 40 istiyorum bakalım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.