Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1051. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ontedi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.119
Cevap
216
Favori
891.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kim.nerde satiliyor hocam bende xbox icin bombaci heung min son lu hesap ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 coine tek 10 luda fabio geldi daha nolsun (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] kayıt aldık yine inanmıyorsunuz sonra (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 1200 vardı 300 bana kaldı.

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Ben bunların hepsini yenemiyorum maalesef buna 1-0 anca aldım.

Buda benim kadro (defansı 5 ledim

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 3. denememde cannavaro'yu buldum :)

tabi tek top değil 3 x 900 = 2700 coin

diğerlerini açmayacağım

zaten takımda en büyük eksiğim çok sağlam bir stoperdi

kendiliğinden gelen + 2 aşılmaz defans güçlendiricisine + 1 aşılmaz defans güçlendiricisi de ben ekledim

106'lık bir stoper olarak hemen formayı kaparak sahaya çıktı :)

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    Mobil hesapmış hocam öğrendim bugün. Pc veya konsol değil, pc için araştıracak bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende cannavaro buldum İlk epik olarak fakat paketin yarısını acmis bulunduk nerdeyse . Cannavaro baya kısa kalior sanki bilmiorum tandemde oynatabilir miyim
    Biraz daha oynayinca belli olur .Oyunda bu ara ağır nedense. Chiellini ve pike orta özelligi olan Lizarazu icin kararsizım dewam etsem mi açmaya.🤔 Bu ikisi ni deneyen varsa oneri alabiliriz bu konuda.

• Bir türlü xbox hesabi bulamiyorum konamide getirmiyor heung min sonu

• Online oynarken çıkış yapma sorunu sizde de devam ediyor mu? Artık can sıkıcı bir hal aldı bu.

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Bu dizilişte tavsiyeleriniz var mı dostlar? Stoperlerin geride olması çok ofsayt bozar mı yada Vieira’ya defansif vermelimiyim

• metal_my666 kullanıcısına yanıt

Belki de aynı rakipti.Kadrosu full epikti kendi sahasında kaptığı tüm topu şişiriyordu. Ama merak etme intikamını aldım 2-1 ben yendim🤣🤣🤣

• Faruk2k F kullanıcısına yanıt

O hareketleri normal kadro ile yapsın 10 luk olur, yani masrafa herkes den daha fazla ihtiyacı var.

• Faruk2k F kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam :)

Yahu etkilik maçi yenilsek bile çok bir kayip yok. Bir kere daha oynariz. Hani biraz futbol seven biri o tarzdan keyif almaz :) Tabi herkesin zevki birsey diyemem de garip geldi.

iyi oyunlar(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Bazı epik kadrolar geliyor benim takım Siirt köy hizmetleri gibi kalıyor, istesende hiçbirşey yapamıyorsun,Bismillah klasman 3 çıktım ilk rahip 431.

• Ufl oynuyorum ara sira. Dribling ile gol atmak cok kolay, savunmak cok zor. E football, UFL oyununa göre nasil? UFL baya fifaya özenmis gozukuyor oyun anlaminda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

UFL çok kötü bi ea fc çakması gibi hatta ondan bile daha arcade pas fiziği driblingler felan. eFootball çok daha oturaklı oynanış ve fizik motoru olarak, ücretsiz indirip deneyebilirsiniz ama maalesef onlineda momentum olsun server sıkıntısı olsun tam bir garabet olabiliyo

• EastbloodRed kullanıcısına yanıt
    Hocam momentumlu oyun oynayacak olsam zaten fifa oynarim. Momentum benden uzak dursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

Geriye UFL seçeneği kalıyo ama oda eafc mobilden bile daha kötü gözüküyo maalesef, daha çok ham bi oyun ve ilerisi içinde çok ümit vermiyo

• Kadromun bir kısmı. Bale'lı paketi almadığıma pişmanım. Platini ve Cantona'lı paket nasıl? Önerir misiniz?

Ayrıca FC yani eski FIFA ve UFL iğrenç ötesi oyunlar! eFootball lisanssız ve bütün eksiklerine rağmen şu haliyle bile iki oyunu da donunda sallar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firoles -- 19 Şubat 2025; 10:49:56 >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Platini ve Cantona nasıl hocam?

• 
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.