Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1056. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.119
Cevap
216
Favori
891.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 10521053105410551056
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben online maçlardan hiç zevk almıyorum. Oyunun yapısı tamamen ağırlaşıyor. Sağa dönmek için tuşa basıyorum bi geç algılıyor. Hamleleri hep geç algılıyor. İnternetim giber 1000 mbps. Ne yapacağımı şaşırdım. Offline ile online maç arasında dünyalar kadar fark var!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Firoles F kullanıcısına yanıt

Klasmandan uzak dur özellikle 3. Klasmandan sonra konami ipi eline alıyor, seni kısıtlıyor, hızlı maç yap geç, konami epic satışı için diğer normal kadroları yem yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 26 Şubat 2025; 9:52:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu bu tiplerle oynamaktan harbiden sıkıldım. Bu adamların psikolojik sorunları var , yaşları 13-15 , iq'ları tek haneli bunlar bu oyunun kanseri

Önceden araplardı bu oyunun kanseri şimdi italyanlar oldu. 2-0 oluncada karı gibi kaçıyor lanet lgbtli andaval

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]
  • murat_lindemann kullanıcısına yanıt

Karşı takımı kuşatmaya almış savaş taktiği ile oynuyor, şaka gibi 

• complete_ kullanıcısına yanıt

hocam bir de para harcamayıp güçleri düşürüp fiziksel teması arttıranlar var sanırım neyi arttırdıklarını çözemedim ama top geçmiyor boşa para harcadınız der gibi elemanlar. bir kaç tipe denk geliyorum her sefer sinir krizi geçiriyorum paslar hep ona gidiyor oyun resmen onun kontrolünde oyuncuların rankı 96 94 95 97 max fakat felaket press yapıyorlar oyun oynayamıyorsun.

1. Klasmana kadar geldim ama şu oyunun lanet hantallaşması yavaşlaması yüzünden birkaç maçta bıraktım. Messi, Pedri, Doku, Yamal ve Neymar gibi isimler dönemiyor!!! Sanki sırtlarında 50 kglik çuval varmış gibi!!! FIFA yani yeni adıyla FC'de eskiden böyleydi ama onlar sonradan online sorununu çözdüler fakat oyun leşşş dkdkdkdkd. Konami'nin acilen ülkemize sunucu getirmesi lazım. Hiç tadı tuzu yok HİÇÇÇÇ!

• ozguzel kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle bir oçluğu da var oyunda. Bi düzgün futbol oyunu yapan firma yok maalesef...

• Firoles F kullanıcısına yanıt

Hocam hızlı maç yap o ağırlık yok, konami maçlara müdahale ediyor klasmanda.

Gerçekten oyundan fena sıkılmış millet şu işlerle uğraşıyorlar. Haftada 3 5 maç yapıp salmak daha iyi. Etkinlik bol bol gelse klasmanda pek uğranmaz.

• Zaten klasman oynayanların sinirini fena bozmuş konami 1 gol yiyen maçtanda çıkmıyor direk bağlantıyı kesiyor,

Cok feci sinirleniyorum klasmanda ama etkinklikte rahatim saclarim agardi döküldü

• metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Hocam artık meksika, japonya, brezilya ligi etkinlikleri gelmiyor mu bu sene, eskiden çok sık gözüme çarpardı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ribery1905

Hocam artık meksika, japonya, brezilya ligi etkinlikleri gelmiyor mu bu sene, eskiden çok sık gözüme çarpardı.

Bilmiyorum ama bence artık bölgesel etkinlik şekline döndüler. Bizim buraya gelen İngiltere İtalya Türkiye ve unlimited seklinde oluyor. Eskiden Japon ligi falan olurdu. Meksika falan artık gelmez bence.

Thuram tarafı değil Carlos arkasına kanat açık koyacaksın, Thuram kanadın yerine biraz daha ortaya yakın Gf ama pası, kıvraklığı düzgün. Ortaya da 2 tane SF kurnaz... Defansta da rakibin sol senin sağ kanadın en tehlikelisin adam adama markaj ver. Bu taktik belli "Sol kanadımdan geleceğim." diyor. O zaman sen de sol kanadı felç edip ileride de fırsat kollayacaksın. Bu arada evet ben de bazen deliriyorum. Bazı rakiplere hiçbiri işlemiyor.

• Efootball coin en ucuz hangi ülkeye satılıyor acaba

• viera gullit nöbetindeyim diğer türlü daha oyuncu almam coins biriktiricem bu sefer tamamım artık kante dos bende gol oldudan çıktı o da ama daha iyisi şart

• rakip takıma forlan geldi 101lik kart.. 9 maçlık galibiyet serim var adam 45 dk da 3 gol attı biri frikikten sıkı markaj adam markajı hepsini verdim durduramadılar cannavaro baresi defansım attığı golleri görseniz şakamı dersiniz resmen defans bırakıyor gol atsın diye frikiktede kendi kendine baraj zıplayıp gol yedirdi sinirden kapadım oyunu adamda bir cacık yoktu forlansporgücü teşekkürler konami annen her gün güzel anılıyor.

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]
    (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Abi şu sıfırlama mantığı nedir biri açıklayabilir mi? Hiç bir şey anlamadım, nette bakındım yine bulamadim…

• 
Sayfa: önceki 10521053105410551056
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.