Şimdi Ara

konsol problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sorunum kısaca konsola yazdığım komutları kaydetmiyor misal rate ayarlarını
    rate 128000
    cl_interp 0
    cl_interpratio 1

yazıyorum ve rate değişiyor ama cl_interp 0.0156 vs bir şeyde sabit kalıyor değiştiremiyorum ne yapmalıyım oyunun içine girince config dosyasıda bulunmuyor. oyunu sildim kurdum olmadı oyunun eşitlemesi kapalı steamden. en son pcye format attım kurdum gene değişen bir şey olmadı yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

not:oyun config dosyasını sildim tekrar dosya eşitledim olmadı. oyunu komple sildim kurdum olmadı format attım kurdum olmadı .

• RjectioN kullanıcısına yanıt
    cfg dosyanı bul, elle yaz, ardından salt okunur olarak kaydedip öyle gir oyuna
  • server interpini zorlamadigi surece oyle olmasi normal. yazmaya devam et sikinti yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    config dosyasına elle yazdım ustam ama gene değişen bir şey olmadı cs go nun ıcındekı config dosyasına ama girince interp gene 0.00031 kusur bır sey gosterıyor
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    server interpini zorlayıp zorlamadığı konusu hakkında bir bilgim yok o kadar ayrıntılı bilemiyorum fakat var:3 lere geliyor oyun kasıyor acaba onla alakalımı dıye bılemıyorum
  • RjectioN kullanıcısına yanıt
    mesela eseada konsolda interp 0 ratio ise 1 gozukuyor. dedigim gibi anormal bir durum yok interp 0 yazdigin zaman alabilecegi en dusuk degeri aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.