Şimdi Ara

KONSOL USSU YAYIN HAYATINA VEDA ETTI .ŞOK HABER ! :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
6.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar haklı ve samimi konuşuyorlar kötü olmuş ben de üzüldüm ama her şeyin hayırlısı.
  • Saçma sapan is yapıp ayda 220 milyar civari maaş isteyen Esra Erol yerine

Bu adamlara ayda 25 milyar hadi 10 milyar verip program yaptırsalar .

Ama nerde boş Beles ulke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Haziran 2012; 13:20:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotu oldu ya severek takip ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Saçma sapan is yapıp ayda 220 milyar civari maaş isteyen Esra Erol yerine

Bu adamlara ayda 25 milyar hadi 10 milyar verip program yaptırsalar .

Ama nerde boş Beles ulke

Çok doğru bir şey söyledin hocam takdir ettim ama nerede bu ülkede boş işlere,hileye hurdaya paralar yatırılıyor malesef.
  • Önce Erdinç İyikul şimdi de Konsol Üssü.. Hadi Erdinç İyikul'un boşluğu BSC'de dolduruluyor ama Konsol Üssü'nün boşluğu gerçekten dolmaz :/ Hayırlısı olsun ama olan bizlere oldu, şuan farkediyorum meğerse ne güzel bi lükse sahipmişiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Balıklar için teşekkürler derken ?

quote:

Balıklar konusuna ise bir açıklık getireyim. Onur ile çok sevdiğimiz bir roman serisi olan Otostopçunun Galaksi Rehberi’nin veda romanının ismidir bu: “Hoşçakalın ve tüm o balıklar için teşekkürler.”

Konsol Ussu..

RDR'nin yeni çıktığı zamanlardı. Yahu şu oyun nedir ne değildir bir bakayım diyerek ekşi sözlüğe girmiştim. Sağolsun bir arkadaşta bir girdi de televidyon linki vermişti. Konsol Ussu diye bir program.. Dedim herhalde yeni bir inceleme programı, hemde internet üzerinden.. Daha ilk 5 dk izler izlemez o muhteşem samimi ve sıcak ortama kaptırıvermiştim kendimi..

Televidyondan ayrıldıklarında resmen şok olmuştum. Herhangi bir sermayeleri yoktu, böyle sıfırdan başlayarak nereye kadar gidebilirlerdi dedim. Ama 1,5 yıl Konsolussu.com olarak hiçbir maddi kaynak elde edemeden bu işi sadece ve sadece sevdikleri için yaptılar..

KonsolUssu'nün bu 2,5 yıllık macerasında bu sektöre yaptıkları katkıları hiç kimse ama hiç kimse inkar edemez.. Bu 2 amatör ruhlu insan, şuan ki birçok profesyonel olarak bu işi götüren insanlardan daha çok şey kattılar Türk Oyun sektörüne.. Bu katkı illa ki oyun yapımı olarak anlaşılmamalı.. Oyun yapmadan önce bir oyun basını oluşturmak gerekir. Bunlar hep birbirlerini tamamlayan unsurlardır ki bu 2 adamda bu işi en önde götürenlerden birisiydi..

Aslında burada birazda biz KonsolUssu severler olarak kendimizde suçu aramalıyız.. KonsolUssu Forum ilk açıldığında yaklaşık 1 hafta kadar yöneticilik yaptım ama sonra derslerimi bahane ederek kaçarcasına ayrıldım.. Halbuki tüm sorun oyunlarıma yeteri kadar zaman ayıramamdı.. Keşke diyorum ki 2-3 oyun daha az oynasaydım da en azından Forum olarak onlar için elimden geleni yapmaya devam etseydim..

Bir taraftan üzüntüm bir taraftanda onlar adına sevincim.. Onur Abi hep yakınırdı, 1 yıldır Halo oynayamıyorum diye.. Artık istediği kadar oynayabilecek.. Murat Abi oğlu Levent'e daha çok zaman ayırabilecek..

Allah yolunuzu açık eder inşallah, sizleri hiç bir zaman unutmayacağım..

Elveda..

• şok oldum gerçekten
  • Vay be uzuldum

• Türkiye'de halen orjinal oyuna para verilmesine karsi gelen sacma bulan milyonlarca cahil insan varken, boyle seyleri gormek duymak normal .
  • bsc ye veya farklı bir siteye dahil olmalarını isterim özellikle bsc erdinç abide gitti bu ilaç gibi gelir
  • Sabah gördüm çok kötü oldum be insan boşluğa düşüyor, Murat abiyle artık her videonun başında selamlaşamıyacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

bsc ye veya farklı bir siteye dahil olmalarını isterim özellikle bsc erdinç abide gitti bu ilaç gibi gelir

Bak bu çok iyi fikir. Mesela bsc kendi bünyesine katsa. Her hafta en azından 1 saatlik onur ve murat özel programı olsa ne güzel olur. Bu program oyun incelemesi de olabilir, farklı bir konseptte.
  • murat abinin selamını gerçektende çok özleyeceğiz inşallah bir kaynak bulurlarda daha sağlam bir şekilde dönüş yaparlar.
  • Kötü haber tez duyulur derler ya hani.. Sabah bu haberi aldım lanet pazartesi günüm daha da berbat hale geldi. Her şeyden önce Murat ve Onur'un samimiyetleri ve yaptıkları işe olan içten bağlılıkları gözlerinden okunuyordu ve bu samimiyet ve içtenliği görünce çoğumuz bu iki güzel insanı benimsedi. Şahsen inceleme, haberleri vs. izlemeden , yorumlarını duymadan kolay kolay oyun almadım.

Herşeyin hayırlısı. Ben sizi özleyeceğim.

Mutlu kalın.
  • Sabah 11.30 - 12.00 gibi uyandığımda hergün ki gibi haberlere bakıyordum ki facebook'ta gördüğüm bu haberle moralim bozuldu . Sabah ilk Tweet'im de o oldu.

Yazık , gerçekten çok yazık. Takip edilecek program kalmadı . Adamlar işlerini iyi yapıyorlardı . Onu da geçtim , takip etmemde ki en büyük nedenlerden biri ; Rahat oluşları , dilleri , kendilerini kasmamaları (farklı olmak için ) ve içten yaptıkları söyleşiler... Açıkçası Murat Sönmez & Onur Kaya ikilisini özleyeceğim . Umarım başka bir programla karşımızda olurlar tekrardan
  • MURAT ABİ ONUR ABİ SİZİ ÇOKKK ÖZLEYECEĞİZZZZZZZZ

• Canlar,

Elimizden geldiği kadarıyla sizlere oyun oynarken neler hissettiğimizi anlatmaya çalıştık, kısmen başarılı olduk. En büyük sevinç sizler gibi harika izleyicilerle bütünleşmemizdi, hepinize vermiş olduğunuz destekten, samimi yorumlardan dolayı çok teşekkür ederiz.
  • Konsolussu diğer sitelerden daha iyiydi. Çok samimi cana yakın insanlardır. İnşallah geçici bir durum söz konusu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaty

Canlar,

Elimizden geldiği kadarıyla sizlere oyun oynarken neler hissettiğimizi anlatmaya çalıştık, kısmen başarılı olduk. En büyük sevinç sizler gibi harika izleyicilerle bütünleşmemizdi, hepinize vermiş olduğunuz destekten, samimi yorumlardan dolayı çok teşekkür ederiz.

Onur,

en azindan bunun gecici birsey olma ihtimali varmi onu soylermisiniz? umutla olasi yeni projelerinizi bekleyelimmi??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.