Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölücülük yapmadım hiç ama sırf herşeyi biliyormuş edasıyla yazan ekşi yazarlarına uyuz olduğum için ekle dostum. Yorum yok tanım var adamlarda herşeyi biliyor mübarekler. Dh ekşi savaşı başlatalım forever DH
  • yaz
  • Yaz hafız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz beni de kardeşim. Tekniğim iyi ama geliştirmem lazım. Ölücümsügillerdenim.
  • Golddan 1 liraya 10 tane bilgisayar sipariş edip iptal olunca tüketici mahkemesine dilekçe yazmışlığım var yaz beni de
  • yaz yaz bi .. beğenmeyen ekşicilere selam olsun
  • Eğer ölücülük dediklerınse 10 senedir ölücükte Master yaptım,ekle.

Master üye,ekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz tabi yaa

• yaz gardaş
  • Ekle hocam. Tiktokun Allah belasını versin
  • ölmüşlerine değsin beni de yaz. eğer 3 liralık ürünü bedavaya alıp üzerine 5 tl hediye çeki almak ölücülükse ben bir ölücüyüm. evet ben bir cemiyet mikrobuyum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz ekşici entellere inat

• add me my friend.
  • Ekle
  • Ölücü mezarcı ve fırsatcı olarak bilinirim etrafımda kim ne alacaksa bana sorar

ilk fırsatcilik anımı anlatayım
    2006 yılında ağrıda askerdeyken maaş gününe bir hafta kala 40 lık rocket sigarası stoklardardım (istihbaratda yazici olduğumdan odam vardi yani istediğim gibi stok yapabiliyordum odaya) maaşlar ayın son cumasi dagitilirdi haftasonuda çarşı yasak olduğu için herkes duserdi benim kapının önüne 0.50 krş tan aldığım sigarayı 1.25 liradan satardim 6 aylık askerken nokia nın kameralı arkası sürgülü kapaklı bir telefonu vardı 850 tlydi sanırım bu paralarla onu almıştım yani şimdinin iphone 6+ ı yada samsung note 4 ü gibi düşünün en yüksek oydu

Ondan sonrada dh e ile tanışıp mezarciligin dibine vurdum
    En son 8 ay önce fiyati hala 1850-2500 arasi gezinen samsung 48h6270 tv yi çek bonus avantajix vs. 5x kombo ile 1650 tlye almıştım
    Diğer ayakkabı vs. Olaylara hiç bulasmadim işime yarayan şeyi alırım yaramayacak olana el sürmem

Ama listeye ekle benide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 11 Mayıs 2015; 19:22:43 >

• beni de yazabilirsin hocam, kazıklanmak isteyenleri yazma.
  • Beleş mezar var mı beyler ?

ekle
  • yaz dostum

imzadan da anlaşılacağı üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandal07 -- 11 Mayıs 2015; 20:33:00 >
  • Sanırım son morhipo muhabbetinden tictoc vs bende ölücü oluyorum
    24 tl ye 10+ baskül vs vs tshirt vs aldım diğer ürünler haric :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.