Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde beleş oraya yerleş.. benide yaz ama hiç param kalmamış ne yazıkki ..borç verinde bi telefon alayım koremalı ikinci elden
  • yaz yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 lu 5li kombo yapmiligimiz var, 2 sene once stokladigimiz lipton caylari hala yarilayamadik. :)
    +1 yaz

• Yaz dostumda yanlız şu ilk sayfadaki resimden imza istiyorum

• yaz kardeş mezardakini bile kefenleyip alırım
  • Ben de varım... ölücü hissetmiyorum ama öyle olduğumu soyleyip leşçi lakabını takanlar var;)

• quote:

Orijinalden alıntı: DO.AN

quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

quote:

Orijinalden alıntı: DO.AN

ÖLÜCÜLER 295 TL YE HAKİKİ DERİ CEKETLER SATIYORUM HADİ BUNDAN UCUZUNU BULUNDA GÖRİM.

http://forum.donanimhaber.com/m_105657490/f_//tm.htm#105657490

(BU ARADA ALICI ÖLÜCÜLER İLE UFAKTA OLSA PAZARLIK YAPILIR )

Hocam şimdi o ürünü resim icabındada olsa giymişsiniz kuru temizleme parasını çıkartmanız lazım öncekikle

o üründen 35-40 tane var beden beden alıcıya sıfırı gidicek

Ben size dedim hocam bizimkiler tictoc avantajix vs ile bedavaya getirir bide üstüne para bile alır diye

• Merhaba hocam,

Bu konu tutmaz aynı konunun sıfırı amazonda hemen hemen aynı fiyat.

Revize ederseniz pm...
  • yaz

• Beni de yaz hocam

• Yaz beni de

• HOCAM indirim yokmu boşu boşuna int paketimden gitti ama ayıp.. Hadi gelmişken kaydodalım belki ucuzluklardan beleş dağıtılan keylerden haberdar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushEpicsTR -- 12 Mayıs 2015; 0:54:16 >
  • Lan ne adamsınız yaa, iyi güldüm akşam akşam
  • 20 tllik sinemaya 2.5 tlye gittik geçen sene kaç kez. Ölücülükse ölücüyüz yaz....

Akşam Pazarında meyvenin kasasına 3 lira vereyim diyenlerin çocuklarıyız biz yaz hele yaz...

• Beyler benim dükkanımdan ürün alanlara 30 tl den 150 tl ye kadar kar ediceğiniz yanan fırsatı söylüyorum .

Tek yapmanız gereken nescafe 200 gr gold kahveleri 20 tl yerine 10 tl ye satıyorum

metrobüsle ist içi yanıyor :D

Referanslarımda açık hani buyrunuz . Kimseyi kandırmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 12 Mayıs 2015; 1:00:29 >
  • yaz ölüm kaçınılmaz ölücüler yılmaz :D
  • Ebayden acik arttirmalari takip edecem diye alarm kurup son 10 saniye kala teklif veriririm hala da devam ediyorum. 0,99 $ dolarlik urunu satici vazgecti diyip ebaye case acip parayi geri almisligim var! Auctioneering bolumu mezunuyum abi yaz beni de..

• Ölücü kardeşlerim bana bir kombo ayatlasanız çok iyi olur ben acemi sayılırım aranızda. Önümüzdeki hafta içi salı çarşamba İstanbul Avrupa'dan Mardin'e, oradan 22 mayıs cuma günü İzmir, pazar veya çok uygun olursa pazartesi sabahı tekrar istanbul Avrupa'ya uçak bileti bakıyorum. Cepteteb 100 lira iade hakkımın yarısını kullandım. Nuvo ve enparam var. Farklı kart gerekirse yemin edebilirim. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Ayrıca gerçekten dişe dokunur kombo yapan arkadaşın enparasını yeşillendirebilirim. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibribr -- 12 Mayıs 2015; 1:01:37 >
  • Aidat vs yoksa yaz beni de derneğe

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.