Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın beni de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedavaysa ekle - grup imzası varsa haber ver bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimbabve milyarderi -- 11 Mayıs 2015; 15:38:59 >
  • Hocam supersin benide yaz

• 1 liralık kaleme 50 kuruş olmaz mı diye sordum kırtasiyeye olmaz dedi almadım. Ölücüyüm sonuna kadar. Kalem zaten ölüydü. Bir liraya kalem mi olur lan. Bir lira olabiliyorsa 50 kuruşta olur.

• Bu fırsat kaçmaz benide yaz hocam.
  • Bu gruba bi kullanım kılavuzu lazım:

Ölücü kimdir?

1- Ölücü öncelikle çökeceği(satın alacağı) ürünü belirler.
    2- Bu ürünün en uygun sıfır fiyatını akakce, cimri, bilio, teknofiyat gibi sitelerden bulur. Mümkünse geçmiş fiyatlarını ve bitmiş kampanyaları dahi sorgular.
    3- Daha sonra bu ürünün ikinci elini DH ikinci el, sahibinden, gittigidiyor, sanalpazar gibi sitelerden bulur. En düşük fiyatlı olanı not alır.
    4- Bir ölücü asla en düşük fiyatlı ürüne teklif vermez. Bilir ki en düşük fiyatlı ürün ya kusurludur, ya hasarlıdır. Genellikle orta fiyatta bulunan ürünlere teklif verir.
    5- Profesyönel ölücü asla "x lira veriyim" "x liraya bırakır mısın" gibi 3-4 kelimelik mesajlar atmaz. Mesajı cana yakındır. Satıcının canını yakmadan ürüne çöker. Satıcı hedeflediği ürünün yarı fiyatına satmış olsa bile mutludur.
    6- Ölücü, satıcıya atacağı ilk mesajın çok önemli olduğunu bilir. Selamlama, Giriş, Gelişme ve Sonuç bölümleri ile ilk bağlantıyı kurar.
    7- Satıcı ölücünün fiyatına inmeyi kabul etmiyorsa en düşük sıfır fiyatı gösterilir, daha sonra en düşük ikinci el fiyatı gösterilir, sonra da ürünün kusurlarını iletir.
    8- Psikolojik olarak satıcıyı hazırladıktan sonra ilk verdiği teklifin biraz üzerine ürüne çöker.

• Yaz benide imzamdaki sistemi 1000 tl daha ucuza getirdim

• Bir malı, piyasa degerinin altında almaktan gurur duyuyorum. Yaz beni de hocam bende ölücüyüm

• quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

Yazın beni de

Hocam o hareketli resim HOPİ reklamını çağrıştırıyo , DÖD üyeleri o hain şirketin reklamları ile ilgili paylaşımda bulunmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri00007 -- 11 Mayıs 2015; 16:36:35 >
  • yaz hocam benide yaz. kampanya peşinde koşma, uygun ürün almak ölücülükse, ölücüyüz evet. örneğin geçen hepsiburadadan 4 paket prima bebek bezi + 2 adet ıslak mendil 99,99 liraya aldım 2 set olarak. 25 lira çek gelecek. 15 lira da çek vardı. geldimi bana 8 paket bez + 4 ıslak mendil 160 liraya. normalde en kral indirimle primanın pakedi 26,90 oldu. bu fiyattan bile 215 lira yapar. 4 paket ıslak mendil de cabası. bu ölücülük mü şimdi? bizle beraber mi kazanıyor bu ekşiciler parayı da laf söylüyor. aşırı derece paketlerce almadıktan sonra insanın ihtiyacı olanı uygun fiyata kovalayıp alması mı ölücülük?
  • Yaz benide hocam
  • yaz kardeşim benide yaz....EKŞİCİLER kıskançlıktan ortadan ikiye yarılsın...(o ne yaaa beddua gibi oldu...)
  • Yaz.
  • Ekleyiniz

• Yaz benide hocam

• Yaz kardeşim steam olsun teknoloji marketleri olsun sonunan kadar fırsatları değerlendiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.E.U.S -- 11 Mayıs 2015; 17:07:26 >
  • Yaz hocamm

• yaz potansiyel ölücü diye

• İltifatin için tşk ederim.Başarilarinin devamini dilerim.Tam destek hep destek.Hatta şu an sigara otlaniyorum arkadastan

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.