Şimdi Ara

konu kilit gereken cevap alınmıştır eski BMW'ye hayır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir buçuk ay içinde araba alacağım araştırmalarım devam ediyor. elimde birikmiş param Yok, hepsi kredi olacak sınırı zorluyorum. Aklımda BMW 320i 2007 model 150 bin km civarında araçlar var seat leon fr 2013 var ekonomisi çok aşırı önemli değil benzinli olup 9-10 litre yakmadığı sürece sorun teşkil etmez işin görüntü ve performans kısmındayım bu bütçelerde olur bu araçlar arasında kalan varmı? varsa yardımcı olabilecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recokaya06 -- 23 Aralık 2016; 19:32:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini o kadar zora sokup dünyanın kredisini çekip o parayı 2007 model ahı gitmiş vahı kalmış BMW'ye mi bağlayacaksın dostum? Bence tekrar düşün.
  • Çok mu yıpranmış olur dersiniz? Herhangi bir tavsiyeniz varmı aslında maddi açıdan zora girmeyeceğim çekebildiğim kredi miktarı o olduğu için çıkamıyorum yukarı . BMW hep ni yanımda kaldığı için seçeneklerden çıkaramıyorum Honda 2010 bakıyorum a3 2009 2010 bakıyorum ama performans Yok o araçlarda da

• Dizel c4, c5, 508 filan bak hocam yada civic lpgli olb
  • krediyle araba alacak kişiye sıfır tavsiye ederim. 2. el araç demek masraf demek. hem kredi hem aracın masrafları belini büker. sıfır araç en azından kredi bitene kadar sıkıntı çıkarmaz. hele ki o bmw falan. çok tehlikeli işler. öldürür adamı bi masraf çıkardı mı. 2013 seat olabilir ama.
  • Bu iki secenekse Leon al bari

Sonucta 2013 model ( yinede temizmi kontrol şart tabi)

O model bmv bence uzak dur

Kredi cekiyorsun o modelde bir bmv riskine girme bence.
  • Corolla 1.33 benzinli al eğer varsa veya Opel 1.6 benzinli boş oldu ama sıfır olsun. Yeni arabaya bin boşver yıpranmış araba başına is açar dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Dizel c4, c5, 508 filan bak hocam yada civic lpgli olb

Ben de 508 öneririm.. Daha temiz, geniş konforlu bi araca binmiş olursun

• Teşekkür ederim. Yaşım 26 o yüzden 508 biraz erişkin arabası gibi geliyor, insignia 1.4 t üstünde çok durdum ama biraz daha sportif düşünüyorum ,performansı ve gidişi önemli öncelik bi önceki aracım 1.6 fsi golf 5 ti ondan daha geride olmasını da istemiyorum.

• Sıfırı 85 bin tl leonun fr paketi sanırım gücüm yetmez

• recokaya06 R kullanıcısına yanıt
    spor istiyorsun görünsün istiyorsun bence o paraya scirocco yada leon alabileceğin arabalardır
  • 62.000 e sıfır 1.2 tsi leon alırsın benzinli 6 litre ile gzersin mis gibi. Hem sensor filanda var oyle boş değil. Fr istersen 62.000 e 2014-2015 Fr bulursun bence. Olmadı 62.000 o bmw ye verecegine 65-66 2015 leon Fr a verilir.

Ayrıca unutma 'ilk sahibi bmw ye biner, bmw ikinci sahibine biner'

İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 23 Aralık 2016; 15:18:13 >
  • 2. el icin model yili alt sinir 2013-14 belirleyin derim krediye bulasmisken bari az kullanilmis otomobile yonelin.Focus 3 dizel , focus 3.5 benzinli trend x , style donanim, kia ceed dizel , astra 1.4 t onceki kasa benzinli,astra 1.6 dizel onceki kasa , giuletta 1.6 dizel , 1.4 benzinli,citroen c4 1.6 dizel , peugeot 308 1.6 dizel, 1.2 benzinli diye gider ikinci el tavsiyelerim.

Sifir km icin corolla 1.33 benzinli, astra sedan 1.6 edition plus , kia cerato 1.6 benzinli bunlar dusunulebilir.
  • Teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara sanırım ben yine cevabı aldım. Bmw yi onaylayacak kimseyi bulamadım yine artık gönlümde kalsın hep yapacak birşey Yok :)

• BMW ile ilgili en meşhur sözü duymamışsınız sanırım, ben yazayım o zaman. derler ki;

bir BMW'ye daima ilk sahibi biner, diğer sahiplerine ise BMW...
  • quote:

Orijinalden alıntı: recokaya06

Teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara sanırım ben yine cevabı aldım. Bmw yi onaylayacak kimseyi bulamadım yine artık gönlümde kalsın hep yapacak birşey Yok :)

Alırken ucuzlugundan ziyade iyi kullanılmış, bakımlı, düşük km oluşuna bakarsanız Bmw kimseye binmez, merak etmeyin.

Ha parça masrafı daha pahalıdır. Ona hazırlıklı olmalısınız. Bunun içinde kenarda köşede araba için 5-6 bin TL tutarsınız olur biter.

Ucuz, bakımları belirsiz, yuksek km araç seçerseniz ise hiç Bmw ye girmeyin. Tek tavsiyem bu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 23 Aralık 2016; 23:41:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.