Şimdi Ara

Konu taşınmıştır silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 5 Ekim 2018; 19:42:51 >

• Pu pislik KVK ve dolandırıcı Hepsiburada hala nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum biri her soruna kullanıcı hatasından der biri ikinci el cihaz satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım sonucu buraya yazacağım da gerçekten o faturayı bilerek aldılar da bana faturası yok diye geri gönderdilerse Allah belalarını versin. Umarım hata sonucu geri göndermişlerdir diyorum ama ona da hiç ihtimal vermiyorum yani adamlar iyi niyetli olsa o faturayı görmese bile bi arayıp kardeşim bunu göndermişsin ama bunun faturası lazım falan derlerdi herhalde. Alelacele hiçbirşey demeden etmeden gönderdiklerine göre böyle bir şeytanlık yapmış olma ihtimalleri çok yüksek gibi geliyor ama hayırlısı bakalım gelişmeleri yazacağım konuya.
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Hocam faturayı alsalar bile hb üzerinden sende e fatura vardır o yeterli olur inşallah olumlu sonuçlanır ama bu isgüzarlar oldukça bu şikayetler bitmeyecek

• Banada hb üzerinden satis yapan bittibitiyor magazasi kullanilmis ya da tamir görmüş telefon yolladi aninda sikayetvar.com'a sosyal medya adreslerine ve musteri hizmetlerini arayarak dolandiricilik adi altinda satis yaptiklarini belirten mesaj yazdim ve kayit olusturdum kisa surede geri donduler para mi aldim sonradan öğrendim ki satici magaza çoğu kişiye kutusu açık kullanılmış cihaz yolluyormuş böyle firmalarıda bünyesinde barındıyor hb üşenmeyin tüketici haklarına verin.

• Teşekkür ediyorum hocam, haklısınız tabiiki iş oraya giderse tüketici haklarına başvuracağım tabii ki de en az 6 ay sürüyor, başvururken bir sürü ekran görüntüsü falan bir dünya uğraş, ben iş oraya varmadan halletmek istiyorum ama işi yokuşa sürerlerse el mecbur uğraşacağız dediğiniz gibi.
  • Hocam fatura var da benim tahminim bunlar 14 günü geçtiği için fatura olsa bile iade yerine lensi değiştirip gönderecekler, o çakallığı yaptılarsa planları odur, ben de tabiiki böyle bir şeyi kabul etmeyeceğim. Bakalım bir ihtimal faturayı salaklıklarından görmediler diye ümit ediyorum ama eğer o şeytanlığı yaptılarsa açacağım ağzımı yumacağım gözümü, insanları gözgöre göre eşşek yerine koyuyorlar. Bu arada satıcı Hepsiburada'nın kendisi, mağduriyet ilk basamağı hepsiburada'nın kendisi zaten. Trendyol hariç hepsi aynı, bu Çinliler yatırım yaptığı için mi nedir müşteri memnuniyeti konusunda çok yol almış Trendyol, hiç ikiletmeden yapıyorlar iadeyi.
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Bende zamanında hb telefon aldım sıkıntılı çıktı 3 gün içinde yenisi ile değiştirdiler hiç ikiletmediler servis falan ugrasmadim bu telefon bozuk yenisini verin dedim 4 5 günde yenisi geldi 2 yıl oldu bu süreçte iyi bozdular şikayetler tavan yapmış durumda elinizde belge varsa sıkıntı yaşamazsınız sadece biraz uğrarştirirlar

• Teşekkür ediyorum, umarım öyle olur.
  • işte bu sebepler yuzunden apple ulkemizde bu konu anlaminda acik ara önde. Bu olay apple telefonda olsa coktan hallolmustu. Umarim iyi bir sonuc elde edersiniz.

• 14 iş günü değilmi o süre? Bayram tatilleri haftasonları filan sayılıyormu emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

14 iş günü değilmi o süre? Bayram tatilleri haftasonları filan sayılıyormu emin misiniz?
    İade koşullarında 14 gün yazıyordu, iş günü yazmıyordu, bence 14 takvim günüdür, iş günü olduğunu sanmıyorum.
  • Hem teleservice hem kvk tamamen tüketici düşmanı. Hakkınızı yedirmeyin bunlara. Gerekirse tüketici hakem heyetine götürün olayı.

• Olayın kvk ve teleservice le alakası yok. Markayla alakası var. Yıllar önce direk teleservise iphone 5s imi vermiştim. Telefon yere düşmüş ve kasası yamul yumultu. Ancak ekran saraması mevcutdu. Değişim istedim bir haftada değişti. Kimse bu telefon yere düşmüş kasa vs demedi. Çünkü ekran sararması kronik sorundu. Apple ikiletmedi. Aynı servise önceden iki kere sony göndermişyim ne çileler çekmiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada'dan bir sorunda benden. Bayramdan önce köpeğime 3 kg'lık 2 paket mama aldım. Bayram öncesi diye şubeye gittim, 2 tane paket göndereceklerine 1 paket 3 kiloluk mama göndermişler, üstüne üstlük faturaya da 2 paket mama göndermiş gibi basmışlar. Akılları sıra 2 paket parası alıp 1 paketi kitleyecekler.

mamalar 31 ağustosta muhtemelen gönderen tarafından teslim alınmış. Sabah bakalım HB ne diyecek, olumlu bir cevap alamazsam harcama itirazı, noter moter gidicem.

Birde arayıp dedim illa sipariş verdiğim mama kalmadıysa farklı mama da olur. Gönderin alacam 2 paketi diye yok illa tek paket kitleyecekler.
  • Amazon'dan 390 liraya aldığım, sıfırının Hepsiburada'da 680 liraya satıldığı monitörün ekranını tamir etmek için 830 lira istedikleri gün KVK benim için bitti. Zaten ne olduklarını çok iyi biliyordum da hani TR'de sıfırı 680 liraya satılan monitör'ün ekranı için 830 lira isteyeceklerini de tahmin edemedim . Yoksa hiç yollamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Hepsiburada'dan bir sorunda benden. Bayramdan önce köpeğime 3 kg'lık 2 paket mama aldım. Bayram öncesi diye şubeye gittim, 2 tane paket göndereceklerine 1 paket 3 kiloluk mama göndermişler, üstüne üstlük faturaya da 2 paket mama göndermiş gibi basmışlar. Akılları sıra 2 paket parası alıp 1 paketi kitleyecekler.

mamalar 31 ağustosta muhtemelen gönderen tarafından teslim alınmış. Sabah bakalım HB ne diyecek, olumlu bir cevap alamazsam harcama itirazı, noter moter gidicem.

Birde arayıp dedim illa sipariş verdiğim mama kalmadıysa farklı mama da olur. Gönderin alacam 2 paketi diye yok illa tek paket kitleyecekler.
    Gözüm çarptı yorumunuza ben de buna benzer ama daha saçma bir olayı şubat ayında yaşadım.

30 liralık hamster kafesi almıştım, köpek kemiği yollamışlardı. Sanırım köpeklerin oynadığı kemik şeklinde bir oyuncaktı.

Arayıp kamera şakası falan mı yapıyosunuz diye baya sitem etmiştim . Neyse ki iade etmiştim.

• KVK = Kap Vur Kaç ...
  • 500 az ver garantisiz mal al en iyisi artık bu devirde

• Eder adalet sistemi hocalar adalet sistemi hırsızın eli kesilseydi emin olun kimse el uzatmazdı ilk defamı karşılaşıyoruz faturanın yırtılıp ayıplı ürünün geri kakalanmasi vakasıyla neye şaşırdınız ki :) her insan tercihlerini yasar nokta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.