Şimdi Ara

Konu taşınmıştır silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elektronik siteler bu aralar çok kitliyo dikkatli olun varsa normal fiziksel olarak görün ürünü öyle alın muhattap olabileceğiniz bir yer olsun her zaman son çareniz elektronik siteler olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

işte bu sebepler yuzunden apple ulkemizde bu konu anlaminda acik ara önde. Bu olay apple telefonda olsa coktan hallolmustu. Umarim iyi bir sonuc elde edersiniz.
    Arkadaş ucuz olsun diye Resmi distribütör (Sony Türkiye) değil de İthalatçı garantili almış sanırım. O yüzden.

• Bende hepsiburada dan s9 plus cihaz aldım. Kronik ışık sızması sorunu var çoğunda. Hepsiburadayı aradım iade işlemi uzun sürer vesaire direk garantiye yolladım değişim istedim. Hergün teleservice i aradım. Değişim istediğimi yazmama rağmen onarım yapılır beyefendi diyorlardı. Biraz bastırınca değişim talebinizi aldık demeye başladılar 20 gün sonra değişim onaylandı. Bayram sebebiyle bayramdan sonra elime ulaştı sıfır cihaz. Ama tabii ki 29 gün geçti. Baştan adam akıllı telefon satmıyorlar mağdur oluyoruz. Samsung Türkiye'yi aradığımda bi eleman tutmuş sadece onarım olur beyefendi diyor. Burdan Samsung Türkiye deki elemana sesleniyorum hani onarım olurdu şu an yeni cihazımdan yazıyorum. Neyse hocam geçmiş olsun. Bastırın hakkınızı alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada'dan çok telefon aldım. Çoğunu da beğenmeyip iade ettim. Ancak iade sebebine hep ürünü beğenmedim yazdım. Sanırım siz üründeki bir sıkıntıdan bahsettiğiniz için bu yola başvurmuşlar. Yoksa internet üzerinden aldığınız bir ürünü beğenmemeniz bile başlı başına iade sebebi.
  • hepsiburada.com güvensiz alışverişin adresi oldu artık, bu kaçıncı vaka..

konu sürekli güncel tutulmalı ve daha çok kitleye ulaşması sağlanmalı.

gerekirse konuyu ekşiye taşıyabiliriz.
  • Sony sin lensinde sorun var herkez senden lens kamera aliyo ama sen kendi mallarina 2. Sinif muamelesi yapiosun almayin hocam su markayi artik

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

işte bu sebepler yuzunden apple ulkemizde bu konu anlaminda acik ara önde. Bu olay apple telefonda olsa coktan hallolmustu. Umarim iyi bir sonuc elde edersiniz.
    Bir Huawei bir de Apple diğerlerinin servisi insanı delirtmekten başka bir şey yapmıyor zamanında Samsung servisiyle işim düştü tüketici hakem heyeti ile çözmüştüm. Bu arada konu sahibine geçmiş olsun o cihazı s.ke s.ke değişecekler başka koşulu yok klasik ülkemizde uğraşacaksınız ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 3 Eylül 2018; 14:24:22 >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sony’den kaynaklı. Sony eurosia servislere bilerek bu muameleyi yaptırıyor. Z5’im 9 ay teleservice kalmıştı anca para iadesi yaptılar.

• En son harici hdd almistim bozuktu hepsiburada hemen iade aldı sıkıntı cikmadi ama sizde niye böyle olmuş bilemiyorum.

Onun dışında sony garantili telefon almakla büyük bir hata yapmışsınız. Keşke ithalatçı alsaydınız o derece kötüler yani. Kvk ayrı bir dert zaten. Bence para iadesi alabiliyorsaniz para iadesi talep edin.

• Dediğin gibiyse aynen kardeşim; firma hile yaptığı için, yok firma değil de orada o işi düzgün yapamayan işçi ise aldığı maaşın hakkını vermediği için, bu dünyada olmasa bile ahirette hesabını mutlaka verecektir. Bunu ben demiyorum ayetler var ticaret ile ilgili. Sen artık sıkma canını o kötüler korksun bence. Haaa sende sorun varsa sende kork bu kadar kişiyi kandırdığın için.
  • Okurken sinirlendim. Bende Xiaomi Mi 6 almıştım hepsiburadadan ve bu KVK'dan çok korkmuştum. Rus ruleti oynar gibi ürün alıyoruz internetten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Gözüm çarptı yorumunuza ben de buna benzer ama daha saçma bir olayı şubat ayında yaşadım.

30 liralık hamster kafesi almıştım, köpek kemiği yollamışlardı. Sanırım köpeklerin oynadığı kemik şeklinde bir oyuncaktı.

Arayıp kamera şakası falan mı yapıyosunuz diye baya sitem etmiştim . Neyse ki iade etmiştim.

Alıntıları Göster
    Hadi o yanlış sevkiyat hocam. Depodan yanlış çıkmış değiştirilir. Direk bende faturaya 2 adet yazıp 1 adet gönderiyor. Kazara teslim alsan son olmoşson gordoşom diye çamura yatacaklar.

Lojistik sektörünü iyi bilirim, parçalı sevkiyat olabilir diye düşündüm kargodan onuda sorgulattım, 2 pakette çıkmamış. Çıkış tek paket.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.