Şimdi Ara

konuşmak istedim… (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam olarak aynisi + olarak felaket yil kaybim vardi. Kendimden 3-4 yas kucuk mal mal insanlarla ayni ortamda okumaktan gicik aliyordum, arkadaslarimdan nefret ediyordum tip derslerinin zorlugu cabasi. Ben cozumu erkek arkadas bulmakta buldum, instagramda baska bir tip faktan yakisikli buldugum bir cocuga yazdim cevap yazmasini bile beklemiyordum simdi sevgiliyiz ben donem 2 o intorn. Ben donem 4-5ken falan evlenmeyi dusunuyoruz. Her problemimi cozdu sevgili bulmak hem okulu sevdirdi hem yalnizligimi giderdi arkadaslar artik umrumda degil cunku arkadaslardan kat kat daha degerli bri seye sahibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bi s

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marcduchamp kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyler okuyunca mutlu oluyorum sebepsiz insallah evlenirsiniz abla iki de çocuk yazdım sjze

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    aşkta da yüzüm gülmedi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

aaaaaaaaaAAAAA kesin ortaokulu veya ilkokulu aynı okulda okuduk haberimiz yok  

AAAAAAAAAAAAAAA olaya bak

Nasip olur mu be:(

• Hocam hayat her bir aşamayı geçtiğinizde karşınıza farklı bir zorlukta başka bir engel daha çıkaracak. Bundan daha zoru olamaz dediğinizde daha da zoru karşınıza çıkacak. Gün gelecek her sözlü sınavınızda hocanın kapısında beklerken bu bölüme girdiğinize her saniye söveceksiniz. Ama o da gelecek o da geçecek.

Bize düşen tek şey bunları kafaya takmak yerine kendimizi rahatlatıp üzerine gitmek. Öbür türlü bu hayat çekilmez.

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    haklısınız biliyorum ama bu mücadele o kadar yordu ki anlatamam. hayatımda kendimi rahatlatacak bir alan bile yok. onlar olsa kötü olaylara karşı belki daha dayanıklı olurum, olurdum. bilmiyorum hayırlısını versin artık.

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

hocam hazırlık ne zaman açıklanacak

• bugün, muhtemelen 3 4 saat içerisinde. hayırlısını dileyin hocam lütfen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.