Şimdi Ara

KONYA TEKNİK Ü.(Selçuk müh. fak.)bilgisayar müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-omar -- 30 Temmuz 2019; 23:26:58 >

• geçen yıl bıraktım kesinlikle çöp
  • türkçe müh okunmaz dostum alanya yazsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp demek çok genel olmamış mı kaçıncı sınıftınız hangi bölüm neden çöp?
  • dostum alanyaya sırf ingilizce için gitmek istemedim.Gördüğüm dersi kendi çabalarımla ingilizce kaynakalrdan bitirimeye çalıacağım.Karabük üniversitesi de vardı ingilizce ama selçuk varken karabük yazamadım .Yabancı dile ilgim var kendi uğraşlarımla halledicem
  • konya kocaman bir çöptür tamamını okumadım fakat uzak durun. elazığda da düşük sıralamalı var diye biliyorum oralara bakın
  • n-omar N kullanıcısına yanıt
    dostum bölümü mesleği ingilizce öğrenmek ayrı kendin ingilizce öğrenmeye çalışmak ayro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    geçen yıl kazandım ilk dönem okuyup bıraktım benimle beraber 3 kişi daha bırakmıştı oradan mezun olacağıma liman satarım daha iyi
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    tamam arkdaşım çomarland olabilir.Ama üniversite şehir dıısında ve yht ile 1,30 saate ankardasın.Ortamım ankarada evim ankarada.Şehir pek umrumda değil selçuk üniversitesi için yazdım yoksa yazmazdım.Elazığdaki üninin linkednde mezun sayfası bile yok.Selçukda hatrı sayılır yerlerde çalışan yüzlerce adam var
  • başarılar kral
  • o kadar mı diyosun .hmm galiba bu başlığı açmam kötü oldu .neden yatay geçişi denemedin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.